Holland Solar Discount Reviews 12

2.6

Company details

1. Electrical Equipment Supplier

Written by the company

Welkom bij onze duurzame webwinkel! Wij zijn trots om u te mogen verwelkomen in onze gemeenschap van duurzame energiegebruikers. Wij willen graag ons verhaal met u delen over hoe wij zijn ontstaan en waar wij voor staan. Onze reis begon als een installatiebedrijf dat zich richtte op het installeren van duurzame energieoplossingen. We waren echter ontevreden over de kwaliteit van het personeel dat we inhuurden en besloten daarom ons te richten op de wederverkoop van duurzame producten. Hierbij lag onze focus op het leveren van hoogwaardige producten, waarbij we klanten konden ondersteunen bij installatie, onderhoud en storingen. We hebben ons volledig gericht op de wederverkoop van zonnepanelen, omvormers en laadpalen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties. We bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. We zijn trots op onze reputatie voor uitstekende service en ondersteuning. Onze toegewijde medewerkers, Emile, Sander en Jos, staan elke dag voor u klaar om u te helpen bij technische vragen en ondersteuning, zowel bij de aanschaf als bij de installatie van uw duurzame oplossingen. Wanneer u te maken heeft met storingen, zijn we dagelijks bereikbaar van 10:00 uur tot 22:00 uur. Wanneer u kiest voor een servicecontract dan heeft u toegang tot onze 24/7 storingsdienst dat 7 dagen per week bereikbaar is om u van dienst te zijn In het geval van noodgevallen, zoals bijvoorbeeld bij schade door een storm. wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen en de installatie weer werkend op te leveren na het herstellen / vervangen of repareren. We geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere toekomst voor onze planeet en daarom zijn we vastbesloten om onze klanten te helpen bij het maken van de overstap naar duurzame energie. Onze webwinkel biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elk budget en elke behoefte. We zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de overstap naar duurzame energie, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een betere toekomst. Bedankt voor uw interesse in onze webwinkel. We hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Niet bestellen

Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat. Niks ontvangen, geen bericht van verzending en geen contact te leggen. Niet bestellen!
Indien er een reactie komt en alsnog iets ontvang, pas ik de review wel aan maar ik moet nu van oplichting uitgaan.

June 12, 2023
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look