Touchincentive Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte klantenservice, lossen problemen niet op.

Bestelling via AH geplaatst (scheerapparaat voor dementerende schoonvader), na paar maanden problemen hiermee, werd verwezen naar de fabrikant voor reparatie, maar zonder factuur konden zij deze niet repareren, een pakbon accepteren zij niet, omdat het bedrag ontbreekt, na overleg consuwijzer is een pakbon juridisch niet rechtsgeldig, maar ga dat maar eens aan deze "domme en laaggeletterde" figuren, vertellen, heb totaal drie x gemaild en twee x telefonisch contact opgenomen en nog praat je tegen dovemans oren, je moet bijna dreigen om iets voor elkaar te krijgen, waar je gewoon recht op hebt.
Krijg je nog een mededeling "dan scheer je toch met een mesje", een stom antwoord, ga dat maar eens doen bij een dementerende man, die alleen al bij de gedachte en het zien angstig wordt, maar als je niet weet wat dementie inhoudt, dan kun je ook er niet over mee praten, wellicht moeten deze mensen die voor deze firma werkzaam zijn eens dit zelf aan der lijve ondervinden, bij hunzelf of naasten, daarna mogen ze zich bij mij weer melden, enfin; na meerdere waarschuwingen en dreigen met juridische stappen met de nodige stress voor elkaar gekregen.
Aan andere het advies: laat het kaas niet van je brood eten, meld het bij de websites waar bestellingen zijn gemaakt en consuwijzer, er zijn al meerdere meldingen van dit bedrijf, dus hopelijk wordt dit opgedoekt.

February 5, 2026

louche bedrijf

Het is louche bedrijf. Werkt samen met grote bedrijven zoals ING, AH en Essent Maar wat zij leveren is alleen maar rotzooi! Wees gewaarschuwd mensen! Zodra je contact zoekt over een probleem krijg je nul op de rekest! Bieden 0 hulp!

January 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Via de AH voordeelshop een bestelling…

Via de AH voordeelshop een bestelling gedaan. Betrof een steakmessenset van Laguiole. AH laat dit uitvoeren door Touchincentive. Waardelooos bedrijf. Sturen niet bestaande DHL Track en Trace. En beweren dat de messenset verstuurd is. Grote leugens. Inmiddels dik 2 weken verder. Hoor niks…zie niks. Ga aansturen op m’n geld terug te krijgen. Zodra je dit bedrijf als afhandel leverancier ziet, afhaken.

December 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

TOUCHINCENTIVE, een waardeloos bedrijf, met een klantonvriendelijk klantenservice medewerkers

Bij de Flying Blue Store bestelde ik op 30 augustus een Kneipp Beauty Package met mijn Flying Blue punten. De bestelling werd direct bevestigd en zou geleverd worden door TouchIncentive binnen 10 werkdagen. In geval van klachten werd ik verzocht contact op te nemen met TouchIncentive. Omdat ik na 2 weken nog niets had ontvangen, contact opgenomen net TouchIncentive. Die vertelden nooit een opdracht tot levering te hebben ontvangen en verwezen mij naar Flying Blue. Flying Blue zei dat bij hen de zaak was afgedaan en verwees mij weer naar TouchIncentive, Uiteindelijk werden mijn punten weer terug gestort op mijn Flyingblue account. Dat proces, van kastje naar de muur sturen, had inmiddels bijna 3 maanden geduurd. Op 24 november weer hetzelfde product bij de Flyingblue Store besteld, en kreeg ook hier weer de bevestiging van. Helaas, TouchIncentive had ook dit keer geen order ontvangen. Alle zetten van de vorige keer weren herhaald, en er werd door mij een derde poging gedaan op 5 december met gelijk resultaat. De laatste poging was op 12 december en liep eveneens op niets uit. In al die 4 verschillende klantenservice medewerkers van TouchIncentive gesproken, maar noch Joyce, Amira, Claudio rn Celinho kwamen niet verder in hun verhaal, dan dat TouchIncentive in al die keren nooit een opdracht van Flyingblue hadden ontvangen, ondanks dat ik alle 4 de keren per email ook de opdrachtbevestiging met bijbehorende ordernummer naar TouchIncentive had gestuurd.
Dit is voor mij een bewijs dat TouchIncentive het begrip KLANTENSERVICE niet kent en ook geen enkele poging heeft gedaan om mijn probleem als klant op te lossen.
Daarom is mijn advies om bij de keuze van een product uit de Flyingblue Store te letten op het bedrijf dat de order moet uitvoeren ( te vinden onder Contact bij de productbeschrijving.
Kortom een ontstellend slecht bedrijf, dat je absoluut moet mijden!!

December 17, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look