See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hadde jeg enda gått inn og lest anmeldelsene. Da hadde jeg spart et par tusenlapper. Har bestilt mye på nettet og var ikke i nærheten av å tro at det skulle bli problemer å returnere. Og så til Chi... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Tove og Kari ble kjent gjennom døtrene som er nære venninner og utviklet selv et nært vennskap. Lenge har drømmen vår vært å starte egen bedrift som nå endelig har blitt en realitet. Vi er begge over middels glad i farger og syntes ikke vi fant klær som var så fargerike og unike som vi noen ganger kunne tenke oss å gå i. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med og våren 2018 startet vi nettbutikk med fargerike klær som sprer gode vibber og godt humør! Vi brenner for at du skal oppdage gleden og den gode følelsen du får ved å kle deg i glade farger og gode snitt som passer DIN figur. Våre leverandører er småskalaprodusenter med lidenskap for faget sitt. De vektlegger, som oss, bærekraftig mote som er etisk produsert under ordnede forhold. Vi fokusere på å ha gode, rimelige og trendy klær til damer. Vi håper du vil hjelpe oss å spre farger og glede til folket - fortell gjerne om oss til dine venner og uvenner, familie, kollegaer, naboer, kjente og ukjente.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte meg en bluse som jeg synes var…

Kjøpte meg en bluse som jeg synes var kjempefin, da jeg fikk blusen var det ikke slik den var på bildet. Mønsteret var trykket inn i stoffet, pluss at det ikke var likt nederst på ermene. Føler meg lurt. Så det var en simplere bluse jeg fikk enn det jeg forventet. Jeg var heldig og kjøpte den på tilbud. Til en pris under 200,-kr er den helt ok. Men dette føles useriøst. Man blir jo lurt.

April 8, 2026

Kjære Heidi,

Vi beklager dypt at du er skuffet over produktene våre og de ulempene dette har ført til.

Seriøst selskap...?

Finner ikke noe informasjon om selskapet Tove & Kari i brønnøysundregisteret, heller ingen juridisk firmanavn. Dersom de hadde vært seriøse, så hadde dette stått på hjemmesiden deres. Dette fremstår som en "dropshipping" butikk som sender varer direkte fra Kina

March 31, 2026

Kjære Rune,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager eventuell forvirring eller ulempe dette måtte ha forårsaket.

Vi ønsker å presisere at Tove Kari er et lovlig registrert selskap. Vi har alltid som mål å tilby kvalitetsprodukter og tjenester, og vi engasjerer oss ikke i noen form for svindel.

Vi setter pris på dine verdifulle synspunkter, som er avgjørende for å forbedre vår service og kundeopplevelse. Hvis du har noen andre spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, nøl ikke med å kontakte oss når som helst på service@tove-kari.com.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper, og håper inderlig å kunne gjenopprette din tillit og støtte.

STYR UNNA.

Og så til China. Hatt dialog i flere uker. I stedet for å returnere kunne jeg få andre størrelser tilsendt av dette søppelet.Snakk om å være utspekulert. Tove og Kari liksom. Skal hørers så norsk ut. Vil bare si STYR UNNA DISSE SØPLEKLÆRNE. De er STYGGE og DÅRLIG KVALITET. Er også skuffet over Klarna.
Og ikke skjønner jeg at de bare takker og bukker for hver dårlig anmeldelse. De burde skrotet hele bedriften.

March 15, 2026

Kjære SOLFRID,

Takk for at du valgte å handle hos oss. Vi beklager at produktet vårt ikke levde opp til dine forventninger.

Hvis størrelsen ikke passer, ikke bekymre deg - vi tilbyr gratis bytte. Vennligst kontakt vår kundeservice på nettsiden vår.

Vennligst merk at ifølge vår returpolicy må kunder oppgi et sporingsnummer eller en returkvittering når de returnerer en pakke. Dette er et nøkkeltrinn for å sikre at vi kan identifisere hver kundes returpakke korrekt og raskt behandle refusjonen. Vanligvis vil vi behandle en refusjon umiddelbart etter at returpakken har ankommet vårt lager.

Du kan kontakte vårt kundeserviceteam via denne lenken https://tove-kari.com/pages/contact eller sende en e-post til service@tove-kari.com. Vi er her for å hjelpe deg når som helst.

Vi beklager igjen for ulempene dette har medført og takker deg for din forståelse og samarbeid.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kjøpte en kjole og en bluse

Jeg kjøpte en kjole og en bluse, lignet ikke på bildet, var et helt forferdelig stoff Fikk endelig en adresse jeg skulle returnere til og det var i Germany, for der lå lageret deres Måtte først ta bilde av klærne og fikk beskjed om å sende hvilken retur jeg brukte med sporingsnr. Det viste seg ar returen kostet 237- med sporing280- Jeg sendte mld om at det var sendt via Post Nord, men at jeg ikke hadde tatt sporing pga prisen var høy og regnet med at jeg ikke fikk dette tilbake Da kom neste mld om akkurat det samme og så kom mld at det var godkjent Jeg hadde aldri kjøpt noe derfra mer, ganske frekt at returen måtte sendes til Tyskland og pakken hadde en norsk avsender Jeg tenker at det er for å gjøre retur veldig vanskelig
Anbefales IKKe😡😡😡😡

February 23, 2026

Kjære Anne,

Takk for at du tok kontakt med oss angående retur og for å dele dine bekymringer.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper dette måtte ha forårsaket, og takker for din forståelse og støtte.

Rated 1 out of 5 stars

Denne nettbutikken kan ikke anbefales, meget dårlig…

Denne nettbutikken er en meget dårlig erfaring for meg,og kan selfølgelig ikke anbefales.Varene som ble mottatt samsvarer dårlig med bildene av artiklene og stoff kvaliteten heller dårlig,derfor valgte jeg å retunere 7 av 8 kjøpte produkt og da er det igrunn ett stort problem.Varene må retuneres til Kina fra meg ,og gjennom posten så er det min kr.450 og usikkerhet om toll inn i Kina blir beregnet (iflg postens webside). Og først etter bekreftelse om retur er mottatt i Kina så vil ,Tove og Kari starte prosessen om hva jeg evnt.skal ha refundert.(vil anta måneder vil gå med).Alt.2 som er tilkjennegitt overfor meg som kunde fra Tove og Kari.com er å få ett avslag på 20% av kostnad på varene som jeg vil retunere. Har aldri erfart denne form for uforutsigbar og tungvint netthandel når en mottar produkter som ikke samsvarer med ønsket fra kunde,og ønsker ikke noen til å komme i samme situasjon ,da en evnt retur av varer kan bli mer kostbar enn varens verdi. Linda Græsdal,Skodje.

Kjære Linda,

Vi beklager dypt at du er misfornøyd med produktet vårt, og den ubehagelige opplevelsen du har hatt.

Vi er alltid forpliktet til å tilby kundene kvalitetsprodukter og tjenester, men åpenbart klarte vi ikke å innfri forventningene dine denne gangen. Din mening er viktig for oss. Vi har sendt tilbakemeldingen din til de relevante avdelingene. Vi vil nøye analysere de problemene du har påpekt og ta nødvendige tiltak for å forbedre.

Når det gjelder selvbetalt returfrakt, ønsker vi å forklare at denne policyen er utformet for å sikre at vi kan fortsette å tilby våre kunder høykvalitetsprodukter og -tjenester, samtidig som vi opprettholder rimelige priser. Prisen for returfrakt avhenger av politikken og kostnadsstandarden til fraktfirmaet i ditt område. Vi anbefaler at du kontakter fraktfirmaet i ditt område før du returnerer varer, for å få de mest nøyaktige opplysningene om returfrakt.

Vi setter stor pris på dine meninger og tilbakemeldinger, og vi vil ta dine forslag på alvor mens vi kontinuerlig jobber med å forbedre våre retningslinjer og tjenester.

Svindel!

Falsk nettside full av dårlige produkter og sykt vanskelig og dyrt å returnere.

February 14, 2026

Kjære Ceci,

Vær trygg på at vi verdsetter tilbakemeldingene fra hver enkelt kunde svært høyt. Din tilbakemelding er notert og vil bli videreformidlet til de relevante avdelingene. Vi lover å fortsette å være oppmerksomme på kvaliteten på våre produkter og tjenester, og streber kontinuerlig etter forbedring for å møte kundens forventninger.

Hvis du er misfornøyd med produktet du har kjøpt eller det ikke oppfylte dine forventninger, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam på service@tove-kari.com når som helst. Vi vil raskt hjelpe deg med å løse problemet og gi deg den støtten du trenger.

Vi vil igjen uttrykke vår oppriktige unnskyldning, og håper virkelig at vi kan vinne tilbake din tillit og støtte. Hvis du har noen andre spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss når som helst.

Rated 1 out of 5 stars

Kjolen og skjortene er langt fra like…

Kjolen og skjortene er langt fra like på bildene og helt annet og ubrukelig og ekkelt stoff.
Fikk delvis refusjon, men ville heller sendt det i retur, men måtte da betale returen selv fikk jeg beskjed om, selvfølgelig til utlandet, som ville kostet mer.
STYR UNNA!!!

May 23, 2025

Kjære Eve,

Vi er svært takknemlige for at du valgte å kjøpe våre produkter. Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med kjøpet. Vi er alltid dedikert til å gi kundene produkter og tjenester av høy kvalitet, og din tilbakemelding er uvurderlig for oss.

Vi forstår godt skuffelsen din angående problemet du nevnte med stoffet i produktet. Vi vil gjerne forklare at stoffet i produktet du har kjøpt, består av en bomullsblanding (65% bomull). Denne informasjonen har vi tydelig merket på produktsiden.

Når det gjelder selvbetalt returfrakt, ønsker vi å forklare at denne policyen er utformet for å sikre at vi kan fortsette å tilby våre kunder høykvalitetsprodukter og -tjenester, samtidig som vi opprettholder rimelige priser. Vi er klar over at dette kan være til ulempe for deg, men vennligst tro på at denne beslutningen er nøye gjennomtenkt.

Rated 1 out of 5 stars

Bilde og produkt stemmer ikke overens

Bilde og produkt stemmer ikke overens. For store størrelser og stoffet er virkelig elendig!

January 22, 2026

Kjære Tone,

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet ...kjolen så ikke ut…

Dårlig kvalitet ...kjolen så ikke ut som på bildet. Føltes som jeg tok på meg en kladd. Har sendt mail og vil ha returadresse. Venter på svar ang.dette. Jeg fikk også forrige gang en adresse i Tyskland å returnere til ( porto må vi betale selv.) Pakken min kom i retur etter noen uker p.g.a.ukjent adresse. Da ble det å betale for kjole pluss like mye i porto...DYRT ble det....måtte gi bort til gjenbruk...

Kjære Vivi,

Vi beklager dypt at du har hatt en dårlig handleopplevelse.

Vær forsikret om at vi har behandlet din refusjon. Refusjoner tar vanligvis litt tid før de når kontoen din, og dette kan påvirkes av flere faktorer, inkludert bankens behandlingstid og betalingskanaler.

Hvis du finner at refusjonen har tatt lenger tid enn forventet, anbefaler vi at du kontakter vårt kundeserviceteam direkte via e-post på service@tove-kari.com, eller du kan også kontakte din betalingsbank for mer informasjon.

Takk for din forståelse og tålmodighet.

Dette er svindel

Dette er et rent svindelforetak.
Varen jeg mottok ligner ikke nesten en gang på det bildet som var på reklamen/annonsen /bildet, for den kjolen jeg trodde jeg skulle få.
Skrekk og gru.
På ingen måte verd en eneste krone.
Makan til skamløshet
Fraråder handling

Kjære Ruth,

Spar pengene dine

Spar pengene dine. Disse varene er stygge, dårlig kvalitet... "kinesisk fake" med norsk navn.

December 29, 2025

Kjære Nomi,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Rated 4 out of 5 stars

De gir veldig rask tilbakemelding

De gir veldig rask tilbakemelding. Fikk også et plagg uten kostnad etter en klage. Fine str på plaggene. Handler mer fra dem.

November 12, 2025

Kjære Iren,

Takk for at du støtter oss og tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Vi er glade for å høre at du generelt er fornøyd med din handleopplevelse i Tove Kari-butikken.

Vi har alltid vært forpliktet til å tilby kunder høykvalitetsprodukter og tjenester. Din tilfredshet er svært viktig for oss. Ved ditt neste besøk vil vi gjøre vårt beste for å gjøre det bedre for å gi deg en tilfredsstillende handleopplevelse, og håper å fortjene din femstjerners vurdering.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er du velkommen til å kontakte oss når som helst. Vi ser oppriktig frem til ditt neste besøk.

Rated 1 out of 5 stars

Helt forferdelige søppelklær fra Kina…

Helt forferdelige søppelklær fra Kina -returnerte men det er helt umulig:) du er heldig om du får pengene tilbake!
Jeg vil fraråde på det sterkeste å bestille fra de

November 9, 2025

Kjære Jorunn,

For å gjennomføre returene, vennligst send returvarene til den oppgitte adressen. Når du sender pakken, bruk en sporbar frakttjeneste og del sporingsnummeret med vårt kundeserviceteam på service@tove-kari.com. Vi vil vanligvis behandle refusjonen umiddelbart etter at returpakken har ankommet vårt lager. Din refusjon vil bli behandlet via den opprinnelige betalingsmetoden.

Hvis du har andre spørsmål eller behov, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam når som helst. Vi er alltid her for å gi deg den støtten du trenger.

Rated 1 out of 5 stars

Fraråder sterkt å handle herfra

Varene ligner ikke på bildene man ser på nettet. Det var dritstygt tøy og det luktet grusomt av ett av plaggene. Industriell lukt. De ville helst ikke betale pengene tilbake, de ønsket å gi meg noe annet. Men, jeg nektet å ta imot noe annet fra dem. Sendte tilbake klærne og fikk heldigvis pengene tilbake. Fraråder sterkt å handle fra denne siden.

June 9, 2025

Kjære Ronja,

Rated 1 out of 5 stars

Fikk noe skikkelig ræl som ikke ligna…

Fikk noe skikkelig ræl som ikke ligna bilde

September 4, 2025

Kjære Heidi,

Varene er helt krise.

Varene er helt krise. Bildene likner ikke på det du får. Størrelsene er minst tre størrelser feil på noen bukser, hvite bluser er gule, klippet og sydd feil med mer. Svindel og lureri fra A til Å. Butikken ville sende nye varer og vi fikk beholde de mot at vi opphevet tvisten hos Klarna. Det var helt uaktuelt for oss. Hørte aldri noe mer fra de før Klarna tok affære og ba om bilder og beskrivelse av handelen. Enden på visa ble at Klarna slettet hele kravet. Oppfordrer alle til å klage til Klarna om dere har kjøpt via dem.

August 14, 2025

Kjære Jan,

På grunn av forskjeller i stil og design mellom ulike produkter, kan de faktiske dimensjonene variere selv om produktene har samme størrelse. Derfor anbefaler vi at kunder refererer til sin faktiske midjeomkrets og lengde når de velger buksestørrelse for å finne den mest passende størrelsen. På nettstedet vårt finner du en størrelsestabell under detaljinformasjonen for hvert produkt, som kan hjelpe deg med å velge riktig størrelse.

Hvis de faktiske dimensjonene på produktet du mottok er forskjellige fra det som er oppgitt på nettstedet, beklager vi for ulempen dette har medført. Vennligst mål dimensjonene på produktet du mottok og send et bilde av måleresultatene til vår kundeservice via e-post: service@tove-kari.com. Vi vil sjekke dette så snart som mulig og tilby deg en løsning for å sikre at du får en tilfredsstillende handleopplevelse.

Takk igjen for din tilbakemelding og forståelse. Vi ser frem til å kunne tilby deg enda bedre service i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en bluse somSCAMMING ikke var i…

Bestilte en bluse som ikke var i nærheten av bilde eller omtalen av plagget.Disse er ikke Norske men ser ut som Kina.SCAMMERE.

August 20, 2025

Kjære Elisabeth,

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en bluse som ikke var i…

Bestilte en bluse som ikke var i overensstemmelse med reklamen, men tok meg ikke bryet med å returnere varen. Det som irriterer meg mest, er at det blir sendt meg reklame på e-post nesten daglig. Jeg har prøvd på å melde meg av nyhetsbrevet, men det er nytteløst. Har sendt tre meldinger til e-postadressen som er oppgitt, de to siste ganske krasse om at de skal stryke meg fra deres liste for reklame, men ingenting nytter, det kommer stadig ny reklame.Kommer nok aldri mer til å bestille noe fra Tove & Kari.

August 15, 2025

Kjære Else,

Vi har alltid strebet etter å gi nøyaktige og detaljerte beskrivelser og bilder av produktene våre, for å sikre at kundene våre tydelig kan forstå dem. For å bedre kunne hjelpe deg med å løse problemet, inviterer vi deg til å sende bilder av produktene du har mottatt, samt beskrive problemet du har opplevd, til vår kundeservice e-postadresse service@tove-kari.com. Når vi mottar e-posten din, vil vi umiddelbart undersøke og løse problemet du har opplevd, for å sikre at du er fornøyd med produktene og tjenestene våre.

0 Stjerner

Ødelagt kjole, brent lignende, brunlig hull!
Kvalitet totalt avvikende, tykt ekkelt kunstfiberstoff!
Tilbudt 20 % i kompensasjon !

ALDRI FØR OPPLEVD Å FÅ TILBUDT-
20 % FOR EN ØDELAGT VARE- FREKKHETENS NÅDEGAVE!
Får sikkert beskjed om å sende i retur, til Kina eller Tyskland, ser jeg av alle innleggene her.

Uaktuelt og totalt motsatt gjengs praksis, at kunden skal returnere feivarer og det for egen kostnad. Noe som oftest er dyrere enn varen man kjøpte!
SKAMMELIG!!! :(

USERIØST.
STYR UNNA!

P.S
En uke etter og etter massiv klage og krav om refundert kjøpsbeløp, fikk jeg 100 % refusjon og ikke 20 % , eller ny kjole som først tilbudt av Tove & Kari, noe jeg absolutt ikke ønsket.
KLAGEN BLE TATT TIL FØLGE- BRAVO!!!

August 6, 2025

Kjære BENTE,

Takk så mye for at du tok deg tid til å legge igjen tilbakemelding på Trustpilot. Vi beklager dypt for den dårlige handleopplevelsen du hadde.

Vi er glade for å høre at problemet ditt er løst etter innsatsen fra vårt kundeserviceteam. Vi har alltid vært dedikert til å tilby kundene våre førsteklasses produkter og tjenester, og tilbakemeldingene dine er svært viktige for oss. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å forbedre oss og sikre at hver eneste kunde har en hyggelig handleopplevelse.

Hvis du har noen andre spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte oss på service@tove-kari.com. Takk igjen for din forståelse og støtte.

Styr unna - humbug!

Styr unna! Dette er dropshipping og det er temukvalitet. Håpløst å returnere uønskede plagg, de må sendes tilbake til Kina og da må du betale helv…. mye porto og risikerer også tollkostander. Fikk tilbud om gratis endring av størrelse og kunne da beholde plaggene som ikke passet, men det var jo ikke det som var problemet. Det tok det tid for å forklare dem. Måtte sende bilder av plaggene som jeg ønsket å returnere. Endte med at jeg behold varene etter å ha fått de stadig billigere og billigere i hver e-post som ble utvekslet med «Nelly» som alltid måtte avklare med sin overordnede når jeg fikk bedre og bedre rabatter. Betalte ekstra for rask levering, tok likevel nesten 3 uker og da hadde jeg allerede reist på ferie.
Du finner tilsvarende butikk i Sverige og Danmark bl. a., bare under andre kvinnenavn.

July 1, 2025

Kjære Gro,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look