**Ett företag att undvika
Ett företag att undvika: Trädfällarlaget
Jag vill varna alla för Trädfällarlaget och deras metoder. Trots att det sitter tydliga "EJ REKLAM"-skyltar på min och många andras brevlådor, fortsätter de envist att dela ut sina flygblad. Detta har pågått i flera år, och oavsett om man kontaktar dem för att få ett stopp på det, möts man bara av hånfulla svar och total nonchalans.
Företaget har blivit fällt av Reklamombudsmannen flera gånger, men det verkar inte ha någon som helst effekt på deras beteende. Om de inte kan respektera så enkla regler som att låta bli att dela ut reklam till de som tydligt markerat att de inte vill ha det, vad säger det då om deras inställning till andra lagar och regler?
Dessutom verkar deras verksamhet vara väldigt otydlig. På hemsidan anges att de heter Trädfällarlaget AB, men något sådant företag finns inte registrerat. Istället finns flera bolag med liknande namn, som Trädfällarlaget Väst, Öst, Norr och Syd – varav flera har gått i konkurs. Ett exempel är Öträdfällalaget Östra Sthlm AB, som enligt sin registrering arbetar med lokalvård, vilket känns väldigt märkligt för ett företag som påstår sig vara specialister på trädfällning och trädvård.
Omdömen från andra kunder bekräftar bilden av ett oseriöst företag som inte bara struntar i kundernas önskemål utan också har svårt att hålla vad de lovar. Många upplever problem med allt från otydlig kommunikation till avtal som de senare inte står bakom.
Sammanfattningsvis är Trädfällarlaget ett företag som jag starkt avråder alla från att anlita. Deras brist på respekt, transparens och professionalism är skäl nog att se sig om efter andra alternativ.
December 13, 2024
Unprompted review