banda klamcow
wejscie w Trading Area Umexgain V3 to byla dla mnie bolesna lekcja zyciowa ale na szczescie wygrana. mialem juz odlozone pieniadze na zakup nowego pieca do domu i trafilem na ich reklame w necie. zaraz po zgloszeniu zadzwonil analityk i oczywiscie kazdy doradca mial ten dziwny wschodni akcent. mowili tak przekonujaco ze dalem sie omamic a oni podsylali jakies lipne certyfikaty zeby zdobyac zaufanie. dopoki wplacalem kase na te ich konta zakladane ad hoc to bylo ok i na ich panelu saldo roslo. dali mi nawet zrobic mala wyplate na probe co w pelni uspilo moja czujnosc. probley zaczely sie gdy zglosilem chec wyciagniecia reszty oszczednosci. nagle wyskoczyl podatek od wzbogacenia kaucja aml i oplaty za ubezpieczenie w sejfach. za kazdym razem wmawiali ze to juz ostatni etap a potem bezczelnie twierdzili ze to moja wina bo zle wpisalem cyferke i kasa uciekala. na koniec oskarzyli mnie o pranie brudnych pieniedzy i zablokowali moj profil. poszedlem z tym na policje ale po dwoch tygodniach dostalem pismo o umorzeniu bo serwery sa za granica. bylem calkowicie zalamany i bez sil. na szczescie trafilem na forum zrzeszajace oszukanych ktore mnie uratowalo z tej opresji. to tam ludzie dali mi namiar na sprawdzona ekipe. kontakt ktory dostalem i mnie urato7/8/3/wal rozbijam2.9.9]bo usuwaja opisi7.6.2i dzieki nim odzyskalem to co mi ci zlodzieje z Trading Area Umexgain V3 zabrali wiec walczcie o swoje oszczednosci.