1:1 forløb
Jeg har netop afsluttet et 4-måneders 1:1-forløb hos Tanja, og det har været en virkelig positiv oplevelse🙏🏻
Forløbet var simpelt bygget op og derfor nemt at følge i en travl hverdag. Samtidig var Tanja altid god til at sparre med mig, når jeg blev i tvivl eller havde brug for støtte undervejs.
Mit mål handlede ikke om at tabe mig, men tværtimod om at tage lidt på, skrue ned for træningen, op for næringen og generelt behandle mig selv mere selvkærligt. Det har været en stor omstilling, og her har Tanja været en kæmpe hjælp.
Noget af det, jeg især har sat pris på, er den løbende sparring omkring de mentale aspekter af processen. Jeg har brugt Tanja rigtig meget til at finde ro og tillid til, at det er okay, at kroppen forandrer sig, når man arbejder mod at blive sundere. Hun har hjulpet mig med at holde fokus på det langsigtede perspektiv og stole på processen, også når det har været udfordrende.
Jeg kan varmt anbefale Tanja til alle, der ønsker et forløb med både faglighed, nærvær og god støtte hele vejen igennem💗