Trafikhjørnet Reviews 50

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

1. Driving School

Information provided by various external sources

Trafikhjørnet - Lige et gear højere

3-star
2-star
1-star

DK's bedste køreskole!

Ikke at jeg har nogle at sammenligne med, men Trafikhjørnet må uden tvivl være DK's bedste køreskole. Nina og Kit kører én trygt og sikkert igennem hele forløbet. Små hold fyldt med hygge, humor og empati. Anbefaler 100 %!

September 4, 2025

Fantastisk kørelærer

Jeg kom fra en dårlig køreskole med lav selvtillid, men Nina fik hurtigt bygget min tro på mig selv op igen. Hun er utrolig sød, rolig, forstående og tålmodig – og hendes komplimenter under kørslen gjorde hele oplevelsen tryg og positiv. Takket være hende bestod jeg endelig!

August 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Trafikhjørnet. Teori-undervisningen blev gjort let forståelig og timerne var virkelig hyggelige og lærerige. Udover det var min kørelærer, Nina, helt utrolig dygtig, tålmodig og sød, og gjorde sådan at jeg endte med at føle mig helt sikker på vejene.
Jeg er virkelig glad for at jeg valgte Trafikhjørnet, og jeg kan kun anbefale det til andre.

August 22, 2025

Reply from Trafikhjørnet

Kære Mathilde. Tusind tak for din anmeldelse.😊 det var også så hyggeligt at køre med dig. Vi er glade for at vi fik lov til at hjælpe dig med dit kørekort. Vi ses på vejene.

10/10 forløb

Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb hos Trafikhjørnet. Jeg ledte med vilje efter en køreskole hvor følte mig tryg. Jeg har hørt så mange historier om dårlige kørelærere, så det var vigtigt for mig at finde en køreskole, hvor jeg følte mig godt tilpas. Nina er en fantastisk, hjertelig kørelærer med STOR tålmodighed.
Nina og Kit er også meget pædagogiske og er gode til at sørge for alt det praktiske, så man selv skal gøre så "lidt" som muligt (f.eks. afleverer de papirerne på kommunen for dig), hvilket er en stor service. De har været meget fleksible ift. køretimer og ved akut sygdom.
Jeg kan ikke anbefale dem nok. :-) Tak for et super forløb!

August 21, 2025

Reply from Trafikhjørnet

Tusind tusind tak for dine ord Ida. Hold op hvor det varmer.
Det var en fornøjelse at hjælpe dig med dit kørekort. Du er med til at gøre mig job sjovt og hyggeligt. Var altid gode køretimer med dig. Håber vi ses på vejene. 🚗😊👍

Verdens bedste kørelærer!

Verdens bedste kørelærer!!

Nina, har en evne til at gøre alting simpelt og nemt. Hun tilpasser sig til hvem du er og hvordan du lærer og med det opnåede jeg at bestå alting første gang!

Kan helt sikkert anbefale Nina!

February 27, 2025

Hej Andreas
Tusind tak for de søde ord. Var virkelig en fornøjelse at undervise dig. Altid glad og fuld af gode historier.
Held og lykke med baby og livet 😂🥳

Rigtig god oplevelse!

Kan klart anbefale trafikhjørnet, super søde mennesker og dejlig atmosfære.
De står klar til at hjælpe når man har brug for det, og svare inde for kort tid. 😃

March 14, 2025

Reply from Trafikhjørnet

Hej Julie. Vi har været glade for at kunne hjælpe dig. Og tak for din fine anbefaling. Held og lykke med det hele fremover.

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Bestod det hele i første forsøg, så kan virkelig anbefale Trafikhjørnet. Søde mennesker, og gode og hyggeligt timer, samtidig med masser af læring.

February 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vælg trafikhjørnet hvis du vil bestå!

Vælg trafikhjørnet hvis du gerne vil bestå i første hug!

Jeg kan 100% anbefale Trafikhjørnet. Nina (kørelærer) er en super sød, lyttende, tålmodig og pædagogisk kørelærer. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem mit forløb, og man kan mærke, at Nina brænder for sit fag og hendes elever.

Kit (sekretær) er også super sød til at svare på alle ens spørgsmål, og sørge for at der er styr på alt det praktiske, sådan så du kan fokusere på at bestå.

Jeg kommer til at savne jer. Tak for den bedste køreskoleoplevelse❤️

August 26, 2024

God oplevelse!

Jeg har haft et supergodt forløb hos Trafikhjørnets Køreskole. Min kørelærer var sød og fik mig til at føle mig tryg. De har været meget fleksible med køretimerne, og jeg bestod både teori og køreprøve første gang! Kæmpe anbefaling

June 4, 2024

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling at tage kørekort hos Trafikhjørnet! Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og er virkelig glad for at have taget det hos trafikhjørnet. Alle på skolen er helt vildt søde, og man kan virkelig mærke, at de kun vil det allerbedste for deres elever. Både køre- og teoritimer har være helt vildt hyggeligt, sjove og lærerige! Kan stort anbefale at tage kørekort hos dem:)

April 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget god og lærerig køreskole

Meget god og lærerig køreskole. Jeg har taget mit kørekort hos TrafikHjørnet, og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Takket være den gode og engageret undervisning.

Lærerne er meget søde, og formår at gøre en teoriundervisning hyggelig og sjov.

Når tiden nærmer sig din køreprøve, er de meget behjælpelige med, at finde en kørelektionen der passer dig.

Fantastisk oplevelse at tage kørekort hos TrafikHjørnet

Det kan helt klart anbefales :)

February 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Køreskole med støtte hele vejen

Jeg var aldrig kommet så nemt og hurtigt (og billigt) igennem et kørekort, hvis ikke det var fordi at trafikhjørnet virkelig var investeret i projektet med mig, og holdt mig i hånden hele vejen. Jeg havde både fuldtidsjob og var gravid, men alligevel gik det egentlig smurt pga. det gode samarbejde. Til forskel for hvad jeg hører mange andre sige, føler jeg mig også som en dygtig billist, allerede fra den dag jeg bestod min køreprøve.

Kæmpe anbefaling herfra.

January 18, 2024

Kæmpe anbefaling

Var ovenud tilfreds med Trafikhjørnet. Nina er en virkelig varm, dygtig og pædagogisk kørelærer som formåede at få mig til at slappe af mens jeg kørte og op til prøverne, og så har hun fuldstændig styr på at undervise i at køre bil både teoretisk og praktisk, så du er sikker på at blive helt klar til begge prøver. Kit som er sekretær, er også enormt sød og kan hjælpe med alle spørgsmål og praktiske ting, og sammen er de bare et vidunderligt team. Man har virkelig en følelse af, at de er på ens side og hjælper en så meget som overhovedet muligt. Kæmpe anbefaling!

November 22, 2023

Bedste køreskole og kørelærer💪🤩

Bedste køreskole og kørelærer💪🤩
Jeg startede 2 august og havde mit kørekort i hånden den 3. November.🎉
Hele processen virker professional og samtidig med et smil på læberne af både Kit og min kørelærer Nina.🚗
Teori undervisningen var ikke som man har hørt skulle være kedelig, men hyggelig og lærerig. Man føler ikke man bare sidder og glor ind på en PowerPoint og kigger på et ur hele tiden.
Derudover var det super nemt at forstå.

Selve køretimerne blev taget i mit tempo samtidig med at jeg skulle lærer noget nyt.
Hvis man var nervøs for noget er man i gode hænder og man føler sig alligevel tryk i alle situationerne selvom de kan virke farlige til at starte med
Kørelærer Nina er rigtig god til at forklare øvelserne og hvad der skal ske, og så selvfølgelig have en hyggelig køretur på vejen.

Alt i alt fantastisk oplevelse hos Trafikhjørnet

November 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Trafikhjørnet er en rigtig god…

Trafikhjørnet er en rigtig god køreskole, hvor jeg følte mig meget velkommen og tryg. Når jeg syntes det var svært og skræmmende, var jeg i gode hænder og der var plads til sjov ind i mellem. Læringen var kompetent og let at forstå. Det er et personligt og varmt sted at komme!

June 10, 2022

Anbefaler trafikhjørnet køreskole

Jeg kan varmt anbefale Trafikhjørnet Køreskole.
Nina er positiv, pædagogisk og professionel. Der er styr på tingene og altid god stemning til teori og i bilen.
Det fungerer nemt med at booke tider online. Der har været god kommunikation og altid imødekommenhed. Vil anbefale Trafikhjørnet køreskole til alle der leder efter en rigtig god køreskole.

September 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse…

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om trafikhjørnet i forhold til at blev dårlig behandlet af Nina Østergaard personligt.

Alle har ret til at komme med deres subjektive oplevelse, hvordan man har oplevet denne køreskole.
Jeg har idag oplevet endnu en ubehagelig oplevelse og meget uprofessionel oplevelse fra Nina Østergaards side. (Jeg er ikke elev der længere, men alligevel opsøger hun mig idag efter hun har smidt mig ud, fordi jeg tilfældigvis gik forbi hendes skole, den 2. august)
Nina ser mig og begynder at kalde på mig.
Nina bliver meget personlig over for mig og siger at jeg lyver, har skrevet en grim anmeldelse,samt beder hun mig om at slette tidligere anmeldelse.
Jeg forholder mig til min subjektive oplevelse og den kan ingen tage fra mig.
Ved at Nina beder mig om at slette min tidligere anmeldelse af hende, krænker hun min frie ret til min ytringsfrihed, som er en af vores mest elementære danske værdi i Danmark, og den går jeg ikke på kompromis med.

August 2, 2022

Reply from Trafikhjørnet

Rigtig jeg lige stoppede dig foran køreskole. Du havde skrevet du ikke havde fået de penge tilbage du havde tilgode. (Selvom de var overført til dig) Vi prøvede at få fat på dig på telefon men efter flere forgæves forsøg tog jeg chancen da du gik forbi.
Jeg sikrede mig du havde fået din penge som du selv bekræftede du havde. Ønskede dig god dag, og sagen var afsluttet.

Take a closer look