Träningsspecialisten Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Klockrent

Klockrent, supersmidig leverans inom Stockholm, bra produkter och service i toppklass. Helnöjd!

August 15, 2025
Träningsspecialisten logo

Reply from Träningsspecialisten

Tack för ditt fina omdöme

Bra support och leverans

Jag har uppgraderat mycket i mitt hemmagym med hjälp av Träningsspecialisten mellan 2021 och 2024. Jag har fått utmärkt support och värdefulla tips, samt leverans ända fram till dörren av stora och otympliga saker. Vid ett tillfälle hade en produkt ett fabrikationsfel, men det löstes snabbt genom att den byttes ut direkt. Det jag verkligen uppskattar är att det är en näthandel som även har en fysisk butik i Sollentuna/Stockholm. Där har jag kunnat prata med kunnig personal, fått bra råd och hämtat mindre produkter direkt på plats.

January 10, 2024

Mycket nöjd

Beställde en cablecross av dem. Väldigt snabb leverans hem till dörren och trevlig personal. Tyvärr var en del i maskinen felaktig men tog kontakt via mail och dem skickade en ny direkt. Mycket nöjd med servicen!

October 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pinsamt dålig kundservice!

Pinsamt dålig kundservice!

Beställde för över 7 veckors sedan 3 Power Bands och önskade dessa levererade till en ö i Stockholms skärgård. Ringde för säkerhets skull innan för att försäkra mig om leverans gick att få leverans med Post. Det skulle absolut funka. Men någon leverans har inte kommit och så vitt jag vet verkar varorna inte lämnat Träningsspecialisten ännu. Pinsamt dålig hantering. Har i flera mejl frågat och efterfrågat vad min leverans är. I de flesta fall har jag inte ens fått svar på mina mejl. Och aldrig någonsin har Träningsspecialistens kundtjänst själva hört av sig med status eller "vi löser det". I dagsläget fortfarande högst oklart om de beställda och betalade varorna är eller kommer att levereras. En stor varning för detta företag!

August 25, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Nöjd

Nöjd! Fungerade smidigt! Hade lite krångel först med att förstå villkoren men fick bra hjälp att reda ut det. Rekommenderas!

June 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Undvik att handla här!

Träningsspecialisten är enbart intresserade av att sälja till dig - därefter finns inget intresse att ge någon kundservice!.

Två gånger har jag under åren kontaktat dem för att få hjälp med service på utrustning de sålt och som gått sönder.
Jag har en Concept2 D roddmaskinen som är köpt hos Träningsspecialisten, använd privat och bara gått ca 32000 meter. Concept2 roddmaskinen har en sits som börjat "hoppa ur" sitt läge och jag ringde och Träningsspecialisten och undrade om jag kunde ta med den delen så de kunde kolla vad felet kunde vara.

"Ehh näe, ...det tror jag blir svårt....Tystnad, tystnad, tystnad, tystnad. Kan du inte se om det är något som gått sönder själv? Kan du inte undersöka om det går att justera själv??"

"Det är ju därför jag ringer - för att jag inte klarar av att lösa det själv utan behöver hjälp!" "Ehhh, det blir svårt och i så fall måste vi skriftligen bestämma exakt dag och tid som du får lämna in det"....

W.T.F - Jag har handlat utrustning för sista gången från det här ogästvänliga företaget - absolut för sista gången - vilka pajaser.

Välkomna till 2020 där kundservice faktiskt är avgörande för om man skall överleva eller inte och det här företaget kan inte stava till kundservice om jag får säga vad jag tycker.

April 23, 2020
Träningsspecialisten logo

Reply from Träningsspecialisten

Vi erbjuder service och reparationer av roddmaskiner. Vi har bett dig att först kontakta oss per e-post och beskriva vilket problem du vill ha hjälp med.

Vi behöver ha mer information så vi kan sätta oss in i problemet. Sadeln ska inte kunna lossna ifrån skenan. Det sitter fyra hjul under sadeln som håller sadeln på plats. Saknas något av hjulen? Sitter något av hjulen snett och behöver justeras? Är något av hjulen trasiga eller slitna?

Om det är ett av hjulen som är trasiga eller saknas så kan vi byta det eller så kan du köpa endast hjulet av oss om du vill byta det själv.

Med vänlig hälsning,
Kundtjänsten på Träningsspecialisten

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look