De traplift maakt het mogelijk om in ons vertrouwde huis te blijven zonder een verhuizing te overwegen.
See what reviewers are saying
een tijdje terug met familie en alles werd stap voor stap verteld
Toch zeker geen duur bedrijf. Een traplift kost altijd wel wat maar hier toch een stuk goedkoper dan sommige andere bedrijven.
ik durf weer zelf naar boven, dankzij z'n rustige uitleg en snelle installatie
Company details
Written by the company
Welkom bij Traplift Den Haag, uw betrouwbare partner voor trapliften in de regio Den Haag. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die uw leven gemakkelijker maken. Met jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment aan trapliften die comfort en veiligheid garanderen. Bij Traplift Den Haag begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we persoonlijke service en advies op maat, zodat u de perfecte traplift vindt die past bij uw behoeften en woonomgeving. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en staan ook na de installatie voor u klaar met onderhoud en service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Ons team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Traplift Den Haag de beste keuze is voor uw trapliftoplossingen. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Kies voor Traplift Den Haag, waar service en kwaliteit hand in hand gaan.
Contact info
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Netherlands
- +31705690138
- contact@trapliftdenhaag.com
- trapliftdenhaag.com
People also looked at
een tijdje terug met familie en alles…
een tijdje terug met familie en alles werd stap voor stap verteld
een tijdje terug met familie en…
een tijdje terug met familie en beweging gaat soepel zonder hapering
De traplift maakt het mogelijk om in…
Wat fijn is dat je lift midden op de…
Wat fijn is dat je lift midden op de trap kunt pauzeren zonder problemen
de uitleg ging rustig stap voor stap…
de uitleg ging rustig stap voor stap geen druk om snel te beslissen dat vond ik fijn
Ze werkten schoon en lieten niks…
Ze werkten schoon en lieten niks slingeren zelfs stof was amper te zien
bij het kiezen hield hij de kleur van…
bij het kiezen hield hij de kleur van de gang erbij en zei deze past t beste dat zag je meteen
Ik voel me veilig in de lift geen rare…
Ik voel me veilig in de lift geen rare bewegingen of schokken
Altijd Vriendelijk Geen Ongeduld Of Harde Toon Gewoon Netjes
altijd vriendelijk geen ongeduld of harde toon gewoon netjes
ze plaatste de lift mooi passend op de…
ze plaatste de lift mooi passend op de spiraaltrap
ik kreeg tips over welke…
ik kreeg tips over welke trapverlichting veilig en sfeervol is perfect voor ons gezin
partner zei dat hij mooi aansloot op de…
partner zei dat hij mooi aansloot op de draaiing van de trap
gebruik 'm nu dagelijks in de gang en…
gebruik 'm nu dagelijks in de gang en voel me elke keer weer veilig soepel en stabiel apparaat
iedereen blij met de nieuwe traplift
iedereen blij met de nieuwe traplift, zelfs de kleinste sprong er meteen op om een rondje te maken
ik durf weer zelf naar boven
ik durf weer zelf naar boven, dankzij z'n rustige uitleg en snelle installatie
Trap netjes gedaan
Nog bedankt voor het snelle monteren
Nog bedankt voor het snelle monteren, alles werkt perfect
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.