We hebben een prachtige rondreis door Florida gemaakt met de camper via Travelworld. Alles was goed geregeld en verliep soepel. Onze reisadviseur Daniëlle heeft ons heel goed geholpen met het plannen... See more
See what reviewers are saying
Company replied
dankzij goed en het passende advies van Travelworld kon ik ruim 2,5 week genieten van de prachtige bergen in Nepal en city-tour in Kathmandu. Mijn vlucht moest door de omstandigheden (oorlog in... See more
Company details
Information provided by various external sources
Travelworld presenteert via haar website een uitgebreid reisaanbod, waaronder startpakketten bestaande uit vliegticket en accommodatie, fly & drive pakketten inclusief vliegticket en huurauto, camperreizen en autorondreizen met vooraf gereserveerde accommodaties. Aantrekkelijk geprijsd en sneller geregeld dan wanneer je het zelf doet. Wij bieden complete reizen, zonder onverwachte extra's. Niet voor niets is Travelworld ver weg de voordeligste.
Contact info
Hambakenwetering 8a, 5231 DC, 's-Hertogenbosch, Netherlands
- 0737074310
- info@travelworld.nl
- travelworld.nl
Rondreis Florida!
Onze reisadviseur Daniëlle heeft ons heel goed geholpen met het plannen van de reis en gaf fijne tips. Dankzij haar hebben we een onvergetelijke vakantie gehad. Zeker een aanrader! Tot de volgende reis
Wereldreis met wereldvliegticket
We hebben met een wereldvliegticket een wereldreis van bijna 3 maanden gemaakt. We hebben de reis samen laten stellen door Travelworld. We hebben aangegeven wat voor ons belangrijk was en daar zijn ze mee aan de slag gegaan. Sommige ideeën vonden we niet zo passen bij ons en dan kwam Daniëlle met andere ideeën. En sommige ideeën van ons konden niet worden uitgevoerd ivm bepaalde restricties op het vliegticket. Er was veel contact en overleg en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Mails werden binnen een dag beantwoord, altijd korte lijntjes Heel fijn.
Alles klopte: 7 vliegreizen (2 met overstap), 7 hotels en enkele excursies. Diverse transfers. Alles precies op tijd.
We zijn vol lof over Travelworld en, mochten we weer een grote reis gaan maken, dan gaan we zeker weer met Travelworld in zee.

Reis Nieuw Zeeland
Travelworld heeft onze reis door Nieuw Zeeland op en top geregeld en bleef ons op de achtergrond tijdens de reis volgen. Ze hielden ons goed op de hoogte bij calamiteiten: vlucht door oorlog werd keurig omgeboekt en bij slecht weer op komst kregen we een waarschuwing. We hadden mooie verschillende accommodaties. Het was onvergetelijke reis.

fantastische reis in Nepal
Mijn vlucht moest door de omstandigheden
(oorlog in midden-oosten) ) omgeboekt worden.
De medewerkers hebben veel tijd en energie besteed zodat ik mijn reis alsnog kon realiseren in Nepal.
Alles ( accumudaties, trasfers etc) klopte helemaal , zeer professioneel! top geregeld. er wordt goed naar je wensen en voorkeuren geluisterd. fkexibel, bereikbaar en heel vriendelijk geholpen.Super fijn!

Reply from Travelworld
Renske heeft ons goed geholpen met onze…
Renske heeft ons goed geholpen met onze reis naar nieuw zeeland.
Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en daar de reis op aangepast. Ook de wijzigingen die we daarna nog hadden doorgevoerd waren geen probleem.

Reply from Travelworld
Travelworld heeft ons volledig ontzorgd.
Travelworld heeft ons volledig ontzorgd. Bij hen vonden we een reis zoals we die zelf bedacht hadden. En er was ruimte om aan het begin en eind van de vakantie tijd bij onze familie door te brengen. In het voortraject werden wij duidelijk en volledig geadviseerd en geïnformeerd. En, alles klopte. Daags na thuiskomst belde Renske (onze contactpersoon) of alles goed was gegaan en hoe het was geweest. Zo attent. Wij hebben een onvergetelijke vakantie in Nieuw Zeeland gehad.

Goed luisterend oor
Goed betaalbaar, uitstekende geduldige service, luisterend oor i.v.m. immobiliteit van mijn vrouw voor een reis naar Costa Rica, natuur en gelukkig ook rust en naast kleine groepsexcursies ook prive vogelexcursies. Voldoende rust in de reis iv hot naar her.

Reply from Travelworld
De vakantie naar Nieuw Zeeland werd mede door Travelworld een droomvakantie.
De vakantie naar Nieuw Zeeland werd samengesteld naar onze wensen. Er werd goed naar ons geluisterd en er kwam een mooi voorstel uit met prachtige accommodaties. Snel geregeld ook met mooie uitstapjes om de hoogtepunten van Nieuw Zeeland op een mooie manier te ervaren zonder te hoge tijdsdruk.
Bij aanvullende vragen werden we snel en goed geholpen.

New Zeeland
We hebben een heerlijke vakantie gehad in New Zeeland. Alles was top geregeld, de vlucht, de auto, de overnachtingen, waar nodig het eten, de veerboot en twee excursies.
Zelf had ik van te voren aangegeven wat ik in ieder geval op het noordereiland en zuidereiland wilde zien, een route die zij voor ons compleet gemaakt hebben. De afstand die we moesten reizen per dag, was goed in balans en we wilde vooral de mooie natuur zien. Dat is geheel uitgekomen. Het was een enorme indrukwekkende reis, waar wij volop van hebben genoten. Super bedankt.

Reply from Travelworld
Geweldige op maat gemaakte reis die…
Geweldige op maat gemaakte reis die hooggespannen verwachting meer dan waar maakte.

Wat een prachtige rondreis Namibie-Botswana
We kijken terug op een hele mooie rondreis van 31 dagen door Namibie en Botswana. Werkelijk schitterend! Lieke, onze reisadviseur, stelde veel vragen om zo écht goed te weten wat wij graag wilden. Ze heeft daarna voor ons een prachtige tour gemaakt. Avontuurlijk rondrijden in een 4x4 met een daktent op comfortabele campsites afgewisseld met het slapen in een fijne lodge op adembenemende plekken. De activiteiten die ze voor ons heeft geboekt sloten heel goed aan bij onze interesses.
Alles was uitstekend geregeld en de contacten via mail en telefoon verliepen heel soepel. Toen de vlucht werd geannuleerd, werd direct door haar adequaat actie ondernomen en zonder stress konden wij aan onze reis beginnen. Ook boekte ze voor ons direct een andere accommodatie toen bleek dat door een brand in het Etosha park onze planning veranderde. Wij zijn uitermate tevreden over Travelworld en komen zeker terug!

Met camper door Nieuw Zeeland
Voor de derde keer zijn we via Travelworld op reis gegaan.
Dit keer zijn we ruim 6 weken naar Nieuw Zeeland geweest.
Travelworld heeft voor ons de vluchten, de hotels in Singapore, Auckland en Christchurch, de transfers en de camper geregeld.
Alles is perfect verlopen, de reisdocumenten waren uitgebreid en op tijd. We kunnen Travelworld van harte aanbevelen om een zorgeloze reis te boeken.
En Nieuw Zeeland in combinatie mét Singapore in november is fantastisch!

Reply from Travelworld
Bijzonder goed georganiseerd persoonlijke reis.
Bijzonder goed georganiseerde individuele reis naar Australië en Singapore,
Goed hotel en prima shuttle taxi die je van en naar het hotel brachten.
Prima suggesties voor in de te bezoeken steden.
Alles wat vooraf zelf geregeld moest worden, werd goed benoemd en met een link doorgeleid.
Ook de telefonische vragen werden uitstekend beantwoord.

Zeer goede begeleiding
Zeer goede begeleiding en
Contact onderhoud.
Snelle reactie.

Reply from Travelworld
Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Tijdens het boeken van onze reis naar IJsland is er goed geluisterd naar onze wensen. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken doormiddel van mailtjes en uitgebreide documenten. Als we vragen hadden dan konden we die makkelijk via de mail stellen of even bellen.
Overal waar wij aankwamen in IJsland, of dit nou een hotel of excursie was, klopte alles en konden we snel onze kamers in en starten aan de excursies. De hotels die ze hadden geboekt voor ons waren goed en verzorgd en de excursies waren super!

Een fantastische reis - top geregeld door Travelworld
Net terug van een fantastische reis in Australië (Victoria en Tasmanië). Alles was uitstekend geregeld van de auto's tot de (bijzondere) accommodaties. Er wordt goed naar de voorkeuren en wensen geluisterd.

Reply from Travelworld
Als je van plan bent een verre reis te…
Als je van plan bent een verre reis te maken, dan beveel ik u Travelworld aan. Erg aardige, behulpzame , vriendelijke en meedenkende medewerkers. Onze camper reis naar Canada was perfect georganiseerd, alles klopte: vlucht, hotel, camper en de terugvlucht.

camper-reis Oost- Canada
Wij hebben een camper-reis in Oost-Canada gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om de vliegreis en de huur van de camper door Travelworld te laten verzorgen en zelf de campings onderweg te regelen. Dat hebben ze prima gedaan, prettig persoonlijk contact ook met Tim. Ik zou een volgende keer de reis weer door Travelworld laten regelen.
Annemieke

Perfekt geregelde reis!
We zijn in september op camper vakantie naar de west kust van Canada geweest. We hebben een fantastische vakantie gehad! Zeker ook mede dankzij de hulp en het advies van Travel World, Tim Zuijderwijk.
Alles was perfekt geregeld, alles klopte vanaf vluchten, camper (incl. transfer), ferries tot en met excursies! Echt probleemloos en relaxt!
Zelfs nadat de hele reis definitief geregeld en bevestigd was, bleef Tim nog meedenken. Een excursie die eerder niet door kon gaan omdat het seizoen was afgelopen, bleek naderhand tóch mogelijk en Tim heeft ons daarover benaderd
Top!
Als we nog eens een verre reis gaan maken nemen we zeker weer contact op met Travelworld.

Reply from Travelworld
reizen door het zuiden van Mexico
Wij kijken terug op een prachtige reis door het zuiden van Mexico. Vluchten, gidsen en chauffeurs waren goed geselecteerd, stuk voor stuk professionals die ons goed konden informeren, hun talen spraken en punctueel waren. Op een paar hotelkamers na, die van mindere kwaliteit bleken was de reis een groot succes. Na enige bijsturing ter plekke is dit zonder al teveel gedoe opgelost.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.