See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Se min anmeldese lenger nede. Der trendit har svart følgende: Hei Tommy! Alle dine varer er på lager. Disse blir sendt ut i løpet av dagen i dag eller tidlig i morgen 😊 Bare bløff alt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Company details

1. Fashion Accessories Store
  2. Candy Store
  3. Electronics Accessories Wholesaler

Written by the company

Trendit.no - Først med de største trendene! Hos Trendit.no finner du et variert vareutvalg med spennende produkter. Vi er lokalisert sentralt på østlandet med rask levering på 2-5 virkedager til hele landet. Du når oss på: kundeservice@trendit.no

Contact info

1-star

Replied to 29% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ordren kansellert rett etter kjøp

Ordren kansellert rett etter kjøp! I 2026 er det ikke vanskelig å vite lagerbeholdning. Litt mystisk at de vet sin lagerbeholdning rett etter jeg har bestilt og betalt, da ble det svar per mail at varen ikke er på lager allikevel. "Pengene blir ført tilbake innen 3-7 virkedager". Styr unna!

April 13, 2026

Styr unna!!

Styr unna!!! Kjøpte 2stk candybag til 499 + frakt.En candybag veier 500g,det går en kg pris på 499 og i tillegg må betale frakt.Svindel!!!

March 31, 2026

hold der unna

hold der unna! gammelt godteri, highly overpriced + du må betale frakt. gå i godishylla på kiwi så er du safe og sparer penger

March 2, 2026

DÅRLIG KUNDESERVICE

Dama har sendt mail til kundeservice, ventet 2 uker på ingen svar. Bestilt pakke til 1000kr der 1 av 2 pakker har komt. Thomas står på live å sier "2 uker er ikke så gale, jeg måtte vente 6 uker på en sofabestilling".

February 2, 2026

Obs obs!

Obs obs! Svarer ikke på mail når jeg gjentatte ganger varsler om uteblitt pakker! Over en måned fra bestilling og 2 av 5 pakker er ikke sendt.

Kjøpte 5 mysteri pakker på live sending. En kan ikke angre kjøpet. Men de har heller ikke sendt alle varene.

February 26, 2026

Fikk kun 1/2 pakker

Fikk kun 1/2 pakker. Umulig å få kontakt på kunderservice, det er rett og slett ingen svar å få.. Siste oppdatering på postnord ble registrert 03.02.26, men etter det stoppet alt opp. Sendt mail for flere dager siden, håpløst.

February 3, 2026

Manglende varer

Jeg mottok ikke engang halvparten av varene i bestillingen mi, først tok det 10 dager før jeg fikk pakken også klarte de ikke sende alt engang.Jeg tok kontakt på e-post, hvor de ba om bilde av det jeg faktisk hadde mottatt – noe som gir inntrykk av at de ikke stoler på kundene sine. Jeg har vanskelig for å forstå hvorfor jeg skulle lyve om manglende godteri; det er jo ikke snakk om gull.

Det har nå gått flere dager siden jeg sendte bildebevis, og jeg har fortsatt ikke fått noe svar. Jeg har sendt flere oppfølgingsmailer uten respons, og det oppleves som om de unngår å svare.

Når man driver nettbutikk, bør kundeservice være tilgjengelig. Hvis kapasiteten ikke strekker til, må man heller ansette flere. Min opplevelse er dessverre at kundeservice ikke tar kundene på alvor.

February 11, 2026

Ikke motatt pakke

Bestilte mystery box som ble pakket på live, jeg sa at hvis han slenger i konfekt skulle jeg kjøpe en boks, etter jeg kjøpte kom det fram at konfekten var gått ut på dato for en måned siden. Pakken er registrert hos postnord 12.01.26 men ingen fler oppdateringer. Måtte inn på livestreamen til holstad og terrorisere han for at kundeservice i det heletatt skulle svare.

Kundeservice er frem og tilbake og bruker over en uke hver gang de svarer. Ble låvet refusjon UMIDDELBART, en uke senere fikk jeg en ny mail om at pakken var sendt?? Sjekket sporingen og det er den samme hvor det står at pakken BARE er registrert.. de gjør alt for å ikke gi pengene tilbake at this point, de håper vell jeg bare gir opp 🤦‍♀️

OPPDATERING: måtte sende reklamasjon via nettbanken og får pengene tilbake, anbefaler alle til å gjøre det samme om de ikke får pakken sin.

January 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Produktene virker som billige…

Produktene virker som billige kinavarer. Ikke verd prisen selv på tilbud. Kundeservice er også elendig, bestilte 2 pakker i november 2025, har fremdeles fått kun 1 pakke. De viser ingen hint til at de skal ta tak i saken å sende pakken, jeg krevde også at det burde være noe ekstra i den pakken fordi jeg nå i feb 26 enda ikke har fått den, 0 respons fra dem!!

November 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Rask levering

Rask levering og pga sykdom så ble det litt venting på ps5 som samboeren vant men vi fikk den og den var godt innpakket slik den ikke fikk skader under transport tokk så si 3 dager fra dem sendte den, når det gjelder pakken som hun bestilte altså stor mysterybox så fikk hun den også løpet av et par dager

svarer raskt på mail.

February 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Går raskere å bestille fra Temu

Går raskere å bestille fra Temu. Samme kvalitet på produktene, bare lenger leveringstid

Prisene som er satt på klokker, capser, briller etc er ikke i nærheten av hva som burde være. Her er det en 10 kroners caps som blir verdsatt høyt, kvaliteten er dårligere en hva man forventer av dårlige kina varer. Det samme gjelder brillene. Klokke til 1799 er kanskje realistisk verdt 100😅😅 merket Holstad er billige temu varer som blirr hypa opp😅 keegasus er også typisk temu. Har faktisk kjøpt identiske briller på temu for 79,- kvaliteten er nøyaktig lik.

Godteriet er ok

January 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Mest elendig nettbutikk noen gang

Mest elendig nettbutikk noen gang! Kjøpte største mysteri pakke , men innholdet var latterlig, temu varer! Har sendt flere mail til kundeservice for og benytte meg av angrefristen men ikke noe svar. Forøvrig bestilte jeg også tilbake i 2023 , dette betalte jeg 2000,- for men enda ikke fått, trodde ikke dette var samme butikk men bestilling ligger på min side så her selger de varer men sender ikke, og om de sender varer er det bare dritt! Fortjener ikke 1 stjerne , men ikke ikke å velge 0 stjerner dessverre

February 6, 2026

Kjøpte 5 mystery bokser ifra trendit

Kjøpte 5 mystery bokser ifra trendit. Vært i dialog me di på mail. Men etterhvert så stoppet all dialogen. Så da gjorde jeg det så enkelt at jeg har vært i dialog me forbruker rådet og banken samt. Jeg har vært veldig på angreretten. Noe som Thomas ikke mener at man kan bruke. Ifølge norske lover å regler så er ikke mystery box et unntak.

January 22, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look