Trinus Rejser Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kanon oplevelse. Det var dejligt at få tildelt sin helt egen rejsekonsulent. Kommunikationen har været klar og har fungeret helt perfekt😎 Lasse har svaret på samtlige spørgsmål, givet os en masse fif... See more

Rated 4 out of 5 stars

Lasse fra Trinus var fantastisk, da han hjalp os ud på vores første rejse. Han fortalte alt hvad der var vigtigt at vide, inden vi skulle afsted, og hjalp os ovenikøbet med at købe flybilletterne. Det... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nul stjerner 🤬 Hold dig væk fra deres såkaldte rejsebureau. Min søn skulle på en grupperejse til Japan D. 5 marts i 14 dage, og skulle efterfølgende være i Japan en uge udover de 14 da... See more

Company details

1. Tour Agency

Written by the company

Grupperejser og uafhængige eventyr. De største eventyr – til de bedste priser – 100% CO2-neutrale.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Hold dig væk fra deres såkaldte…

Nul stjerner 🤬
Hold dig væk fra deres såkaldte rejsebureau.
Min søn skulle på en grupperejse til Japan
D. 5 marts i 14 dage, og skulle efterfølgende være i Japan en uge udover de 14 dage alene. Hans første store rejse ud i verden på egne ben.
D. 19 feb ( 14 dage før afrejse) bliver han kontaktet af hende som han har købt rejsen igennem, at deres samarbejdspartner ikke kan stille guide og hoteller alligevel og de må aflyse rejsen.
Min søn fik tilbudt at han evt kunne tage en 7 dags tur i stedet for, men det havde han ikke lyst til, så han bad om at få returneret sine penge.
Flybiletterne til Japan har han selv købt igennem SAS. Og de skulle jo bruges og ville koste 3500 kr at ændre til anden dato ( sagde SAS) så han var nød til at finde en ny grupperejse i løbet at ret kort tid ( 14 dage).
han fandt en ny rejse, men den nye rejse han bestilte kostede 13.000 kr ekstra, da der var udsolgt de fleste steder, pga den sene aflysning, så var der ikke mange valg muligheder.
Hos U beklagede de, men i kompensation kunne de ikke tilbyde, næh min søn kunne derimod betale penge for at få sine penge retur, da har han betalt 75 kr i gebyr fordi pengene kommer fra deres samarbejdespartner fra new Zealand og 50 i gebyr som vores egen bank har trukken for at modtage en overførelse fra udlandet og indtil videre har de overført nogle af penge af to omgange.
Her næsten 5 måneder efter har han kun modtaget 14.850 kr retur, han mangler stadigvæk af få de sidste penge 10.505,53 kr , mange penge når han skulle punge 13.000 kr mere ud for ny rejse og man kun er 23 år.
Jeg har været i mange dialoger med hende som solgte ham rejse tilbage i august 2023. Hun beklager meget, men det kan man ikke rigtig bruge til noget🤷‍♀️jeg har sendt mailen til hendes ‘ såkaldte chef’ i New Zealand han gider slet ikke at svare🤬

Så står du og skal ud på sit livs første rejse, så kan vi bestemt ikke anbefale U ( tidligere Trinus rejser)

February 19, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ingen styr på detaljerne

Jeg bestilte en grupperejse til Japan hos U. Inden jeg tog afsted var min rejsekonsulent enormt hjælpsom og jeg følte mig meget tryg ved at tage afsted, men i løbet af turen fandt jeg ud af at flere af det oplysninger jeg havde fået ikke passede. For eksempel var der ikke nogen til at hente mig i lufthavnen som jeg var blevet forsikret om, og jeg fandt ud af midt på turen at jeg havde fået den forkerte slutdato for grupperejsen at vide. Begge situationer var ret ubehagelige når man er alene så langt væk hjemmefra. I begge tilfælde undskyldte de, og jeg fik også en gratis overnatning af dem, men jeg synes at det er sådan nogle basale ting der skal være styr på når man stoler på et bureau til at sørge for ens rejse. Derudover viser det sig at det slet ikke er U. selv der står for grupperejsen, men et helt andet selvskab (Onelife Adventures i mit tilfælde), så jeg ville egentlig anbefale at booke direkte hos dem i stedet for at bruge en mellemmand som ikke har styr på detaljerne alligevel.

August 8, 2023

Reply from Trinus Rejser

Hej Lise. Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse og dele din oplevelse.

Vi mener at rejser og ændringer går hånd i hånd og nogle gange sker der uforudsigelige ting, som vi ikke kan styre. I dit tilfælde er det en ny grupperejse som vi har sammen med vores partner Onelife Adventures, hvilket også medførte vi ikke havde modtaget den korrekte information fra dem.
Du tog kontakt til os ved ankomst og vi kontaktede dig flere gange, for at hjælpe dig frem til hotellet, men du havde selv nået at finde en løsning, hvilket er super godt! Vi skrev også til dig dagen efter, for at sikre at du havde fået en god start på grupperejsen. Vi bookede en ekstra overnatning til dig da rejsen var slut og vi har givet dig et gavekort på en værdi af 1.000 DKK til en af vores andre grupperejser.

Vi er sikre på at disse oplevelser har været med til at styke dig og vi er sikre på at du er vendt hjem med en masse positive oplevelser, som du deler ved dit netværk.

Rigtig god dag!

U.Crew

Rated 5 out of 5 stars

God hurtig og venlig service

U. er supergode til at svare hurtigt og ikke kun på de spørgsmål man lige stiller, men også fremadrettet til hvilke spørgsmål eller problematikker der kunne opstå fremadrettet.
De er venlige til at hjælpe og svare på spørgsmål og deltager også i opkald og samtaler uden nogen garanti om, at man bliver kunde hos dem. De presser sig ikke på og man føler sig ikke tvunget til at købe nogle af deres tilbud også selvom de har hjulpet en.
Varm anbefaling herfra

July 21, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Intet at sætte en finger på

Intet at sætte en finger på - kan varmt anbefale Sean

May 30, 2023

Hej Amalie,
Mange tak :-)
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer.

//Sean

Rated 1 out of 5 stars

Uærligt, ubehjælpsomt og elendigt rejsebureau

Der er ikke et eneste aspekt ved min oplevelse hos U. Der har været god. Jeg kiggede på deres hjemmeside og fandt en rejse som jeg synes så spændende ud. Rejsen var to måneder lang og da det var første gang jeg skulle afsted på sådan en tur spurgte jeg til et prisoverslag for rejse, fly, mad, lommepenge osv. jeg fik at vide det kunne forventes at være ca. 65.000 kr. men da jeg så bestilte rejsen og fik et tilbud fra U. på en flybillet til destinationen nåede allerede op omkring 60-65.000 kr. og så skulle jeg desuden have en flybillet hjem, mad, lommepenge osv. oveni. Jeg sagde at det kunne da ikke passe og at jeg syntes at det var uærligt så jeg ville gerne have mine penge retur. Det kunne jeg så ikke. Rejsen var en kombination af to af deres rejser og det var kun den ene af rejserne hvor jeg kunne få pengene retur minus depositum selvom de havde fortalt mig en løgn i chatten for at sælge rejsen.

Da jeg så desværre var nødt til at beholde halvdelen af rejsen gjord jeg då det. Her var der totalt kaos og U. havde ikke styr på noget som helst. På et intromøde en uge før afrejse blev det fortalt at vi ville være 8 danskere som skulle rejse sammen og vi fik introduceret vores guide. Da vi så ankom på New Zealand bestod gruppen lige pludselig også af en masse fra resten af verden og det var en anden guide en vi var blevet informeret om. Det havde selvfølgelig været fint hvis U. havde informeret om disse ændringer men det gjorde de ikke.

Under turen i New Zealand blev vi påvirket af både en cyklon og et jordskælv. U. tog dog først kontakt til os omkring cyklonen og at vores pårørende kunne kontakte U. hvis de var urolige efter at vi var væk fra cyklonen på trods af at “de selvfølgelig fuldt situationen tæt”. Jordskælvet tog aldrig kontakt om for at høre om vi var okay og at alt var godt.

Desuden var U. fuldstændig ligeglade hver gang vi skrev til dem og affærdigede os bare vedrørende de ændringer vi ikke var blevet informeret om osv.

En helt igennem forfærdelig oplevelse med et helt igennem uærligt og elendigt “rejsebureau”. Hold jer fra dem.

February 7, 2023

Hej Erik.

Vi føler stærkt, at din anmeldelse er vildledende og mener, at der altid er 2 sider af en historie, og at begge skal høres og vægtes af fakta.

Vejret
Du anmodede om en stor økonomisk kompensation den 10. og 14. marts for den cykloniske hændelse i NZ (og blev afvist), vi mener dette delvist er en motivation for din anmeldelse.

Cyklonhændelsen var ekstrem i sin natur og uventet. Vi er stolte af de hurtige og generøse reaktioner, som vores NZ-partnere og lokalsamfund har givet i lyset af sådan modgang, som fører til nye og unikke oplevelser for din gruppe. Aflyste aktiviteter blev erstattet af alternativer af samme eller mere oplevelsesmæssige og økonomiske værdi. Vi var hele tiden i kontakt med vores NZ-partnere, som forsikrede os om, at gruppen havde det godt og glade. Det er yderst vigtigt at bemærke, at din sikkerhed var det eneste fokus for NZ-teamet. Vi vil også gerne bekræfte, at vi kontaktede gruppen direkte den 14. februar, da cyklonen ramte hårdest, og vi beklager, at du føler, at dette var for sent.

Med hensyn til jordskælvet den 15. februar anerkender vi, at vi kunne gøre vores kommunikation mere tydelig. På trods af tidsforskellen var vi straks i kontakt med Gail & teamet, som fortalte os, at alle havde det godt. Vi forstår, at du fandt det skræmmende, og du påtog dig at være 'gruppens talsmand', og vi takker dig for dit lederskab. Da begivenheden var enestående, og Gail havde situationen under kontrol, følte vi, at enhver kommunikation fra os selv var unødvendig. Vi gennemgår denne beslutning.

Guide & grupperejser
Din guide Gail, er en af vores mest erfarne, værdsatte og passionerede lokale guider. Mens der blev foretaget et guideskifte på grund af en familienødsituation, mener vi, at Gail var enestående i sin levering og kun tilføjede værdi til din rejse!

U. omfavner og opfordrer uundskyldende til mangfoldighed i alle dens former inden for vores grupper. Alle rejser er bevidst internationale, da rejser skaber muligheder for at forbinde og dele oplevelser. Det er en del af oplevelsen af at rejse - at træde ud af din comfort zone og omfavne et vist niveau af ubehag, at få nye venner og formidle lidt af din historie til andre. Med dette søger vi at nedbryde sociale barrierer og åbne vores rejsendes sind for at muliggøre en mere kulturelt tolerant og forstående verden

Kundeservice
Vi vil gerne gentage, af hele vores hjerte, så bekymrer vi os. Vores registrerede kommunikation vedrørende din booking er et bevis om den omfattende omhu, vores team har vist i løbet af din bookingproces. Med hensyn til dine flyvninger var der en forskel mellem vores oprindelige estimerede budget, der blev drøftet med dig, og omkostninger ved flyvninger, når vi havde bekræftet datoer. Vores arkiv viser, at vi gjorde alt for at imødekomme dit budget. Med din omhu i tankerne foreslog vi et alternativ til en mere overkommelig pris. Vi pressede ikke på salget, og faktisk satte vi dine interesser først, hvilket kostede os et "tabt salg". Vi handlede hæderligt og med integritet i alle faser af vores kontakt med dig.

Hvad din anmeldelse undlod at nævne, var da du reserverede din rejse inden for 54 dage efter afrejse, krævede vi fuld betaling, på hvilket tidspunkt du accepterede vores salgsbetingelser, og rejserne blev ikke refunderbare. Men i god tro, efter at du har annulleret din Australien-del af rejsen, tilbød vi dig stadig en refusion (minus depositum), OG du fik økonomisk fordel af den fælles rabat, som vi ikke krævede tilbage.

Rejser giver os en unik mulighed for at åbne os for kulturel mangfoldighed og personlige udfordringer. Ud fra din feedback har vi iværksat en teamarrangement for at diskutere, hvordan vi bedre kan kommunikere med vores rejsende i uventede situationer. Det er vigtigt at bemærke, at vi står ved vores mangfoldighedspolitik med hensyn til grupperejser og bag vores vidunderlige guide og personale, som er vidunderlige mennesker, som kun har arbejdet i jeres bedste interesse.

U. Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Bedste tur til New Zealand med U.!

Jeg vil give den største anbefaling til U. og deres backpacking rejse til New Zealand!!! Jeg har rygsækken fuld af vilde og smukke oplevelser, som jeg aldrig ville have fået hvis det ikke var for den her grupperejse. Og en stor tak for medarbejderen fra U., der under planlægningen af rejsen fik mig til at tilkøbe en skydive i Taupo! Det er svært at beskrive hvor vildt det var og er så glad for jeg gjorde det.

November 1, 2022

Hej Andreas,

Det lyder til at du havde en fantastisk rejse med os til New Zealand! Vi håber at kunne hjælpe dig med en ny grupperejse i den nærmeste fremtid :)

Hilsen Rohini

Skøn afslapning på skønne Bali

Jeg er lige hjemvendt efter en alt for skøn tur til Bali med U. Må bare sige det var helt fantastisk og vores tour guide var så sej, sjov, hjælpsom og hun formåede at lære så meget spændende fra sig under hele opholdet.

Super god og nem kontakt med eksperterne fra U. - de vidste meget og vejledte mig til den rigtige rejse.

Stor anbefaling herfra!

November 30, 2022

Hej,

Hvor er det dejligt at høre at du havde en fantastisk rejse til Bali med os :)
Vi håber at se dig på en af vores andre ture :)

Hilsen Sean

Rated 1 out of 5 stars

Den mest uprofessionelle og…

Den mest uprofessionelle og latterligste oplevelse jeg nogensinde har haft med et rejsebureau. Efter at have booket en grupperejse til Australien, aflyser de turen under en måned før vi skulle afsted. Denne information vi først får da vi selv rækker ud til vores rejsevejleder, der i stedet foreslår alternative rejsemuligheder, som iøvrigt ligger meget langt fra det vi ønskede.

Derudover var det en kamp i sig selv at få vores penge tilbage, vi skulle flere gange tage fat i vores rejsevejleder som ikke var særligt behjælpelig og meget inkompetent.
Ville ikke anbefale U. til nogen.

January 9, 2023

Hej Laura & Kirstine,

Tak fordi I tog jer tid og energi til at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Vi mener, at det er vigtigt at være åbne og kommunikative over for vores kunder, og vi glæder os over muligheden for at behandle jeres feedback i et åbent forum.

Vi beklager oprigtigt, at jeres rejse blev aflyst, men meget af jeres feedback er historisk set ukorrekt, og vi føler, at vi bør afklare dette åbent, så andre rejsende kan lære af denne uheldige hændelse.

Sent mandag den 2. januar blev den vanskelige beslutning truffet om at aflyse rejsen til den australske østkyst - 7,5 uge før afrejse. Samme aften modtog vi efter lukketid en e-mail fra jer om denne rejse, hvilket var tilfældigt, men for sent på aftenen til, at vores konsulent kunne opfange jeres meddelelse og svare jer.

Næste morgen, tirsdag den 3. marts, kontaktede vores salgskonsulent jer via e-mail med en anmodning om at tale med jer personligt. Efter mailudveksling mellem jer og ham blev I enige om en samtale, sent torsdag den 5. torsdag, hvor han meddelte jer, at rejsen desværre var aflyst.

På dette tidspunkt tilbød vores konsulent jer en række troværdige og sammenlignelige løsninger, hvoraf en af dem var en anden afrejse på en rejse et par dage senere med en tilsvarende rejseplan, men til en dyrere pris, som vi tilbød at dække FULDSTÆNDIG. Vores salgskonsulent brugte også noget tid på at udarbejde en FIT-løsning (rejse på egen hånd), som opfyldte alle de krav, I havde angivet i jeres kommunikation, og præsenterede den også for jer.

Fredag den 6. januar kontaktede du os og afviste alle de fornuftige løsninger, vi tilbød jet. I jeres mails angav I, at I havde været ude at undersøge andre muligheder og fundet "en anden tur", som var betydeligt dyrere (4 500 DKK pr. person), og bad os betale for den prisforskel. Da vi fandt en række sammenlignelige løsninger, afviste vi denne anmodning og tilbød jer igen andre alternativer. Samtalen om fredagen sluttede med en anmodning om at tænke over tingene i weekenden.

På dette tidspunkt modtog vi ikke yderligere kommunikation fra jer før mandag den 9. januar, hvor I officielt anmodede om fuld tilbagebetaling. Jeres tilbagebetaling blev behandlet inden for 24 timer efter anmodning. Vi mener, at vi har udvist enhver form for høflighed og behandlet jer og jeres booking med den største respekt.

Selv om resultatet ikke var, hvad vi gerne ville have set for jeres rejseoplevelse, og det undskylder vi meget, ved vi, at vi arbejdede utrætteligt for at skabe alternative løsninger, der matchede jeres rejsedrømme, som I tidligere havde informeret os om. I den henseende står vi ved den kundeservice, som vi ydede jer, og vi mener, at de mange samtaler, der udspillede sig i løbet af ugen, viser, at vi handlede seriøst og med jeres bedste interesse for øje.

Vi er stolte af vores evne til at lære og vokse, så vi har taget jeres feedback til os. Vi har benyttet lejligheden til at gennemgå vores processer og vil har indført nye processer i forhold til "hastesager" i forbindelse med en annulleret rejse.

Vi ønsker dig alt det bedste og de sikreste rejser fremover.

Med venlig hilsen, U. Teamet

Useriøst og inkompetent rejsebureau

Thiswillbeu er det mest useriøse og inkompetente rejsebureau. Vi bestilte en ungdomsrejse til Australien, hvorefter turen blev aflyst blot en måned før afrejse. Der var ingen der kontaktede os med denne information, førend at vi selv tog kontakt og fik af vide at rejsen var aflyst. Da vi ønskede vores penge tilbage, fremfor at gennemføre et af deres andre rejseforslag (som på ingen måder var det vi ønskede) var dette også en kamp, og intet blev taget seriøst. Vi skulle kontakte rejsebureauet op til flere gange for at få en bekræftelse på at de vil sende vores penge tilbage. Dette er den mest uprofessionelle og dårlige kundeservice nogensinde.
Desuden er det også mega uprofessionelt at rejsen aflyses d. 3 januar men stadig kan bestilles så sent som d. 10 januar.

January 10, 2023

Hej Laura & Kirstine,

Vi ønsker dig alt det bedste og de sikreste rejser fremover.

Med venlig hilsen, U. Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig FANTASTISK service og muligheder!

Det har simpelthen været en fuldstændig komplikationsfri og nem proces at komme på mit livs rejse - og det er pga. U!

Jeg fik med det samme fat i Sean via live-chat på hjemmesiden, som besvarede mine spørgsmål hurtigt. Derefter ringede han mig op efter aftale, og jeg havde på ingen fået bestilt min rejse til Thailand og Vietnam.

Frem til afrejse var han hurtigt på tasterne, når jeg havde spørgsmål. Jeg følte mig igennem det hele fuldstændig sikker og grebet!

Under min rejse havde jeg også kontakt med Sean, da jeg ville bestille en ny rejse. Her har Sean igen været behjælpelig hele vejen igennem, og jeg står nu og skal afsted igen.

Jeg kan kun anbefale dette firma! Det er fuldstændig fantastisk service, de yder, og det er nogle fantastiske rejsepakker- og partnere, de har rundt om i verden.

Med U får du med garanti en fantastisk oplevelse, masser af hjælp og vejledning - og ikke mindst en god pris! :-)

December 22, 2022

Hej Natasja,

Tusind tak for dine rosende ord - de er videregivet til Sean og han takker mange gange :)

Vi håber at du får en fantastisk oplevelse på din næste rejse - vi glæder os til at følge med på sidelinjen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale venlig service…

Jeg kan varmt anbefale venlig service fra dette rejsebureau..
Jeg vil især rose Rohini for hendes flexible,venlige og søde måde at hjælpe på ...hun møder kunderne med en utrolig positiv ånd og vil gøre alt for at finde forslag og løsninger... altid med et smil i stemmen...

November 1, 2022

Hej,
Mange tak for de pæne ord om din oplevelse og Rohini - de er delt med hende og hun takker mange gange :)

Med venlig hilsen Sean, U.

Asien tur med U.

Jeg har haft en helt fantastisk tur med U.
Der var styr på tingende og det var dejligt at kunne læne sig tillbage og bare nyde turen, for U. Havde sørget for det hele.

May 12, 2022

Hej Maja,

Tak for de fine ord - dem er vi rigtig glade for! :)

Hilsen Sean, U.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, også til forældre

Tusind tak for stor hjælpsomhed fra rejsearrangør Lasse. Da vores datter, der rejser alene, fik et akut problem og vi kontaktede Lasse meget sent om aftenen, blev telefonen straks tager og Lasse gik i gang med at løse problemet. Han tog sig også tid til at følge op i forhold til os forældre. Usædvanlig god og professionel service.

September 26, 2022

Hej Lone,

Tak for de rosende ord om Lasse - vi hjælper altid lige meget hvor sent på døgnet det er. :)

Kæmpe anbefaling!!

Kæmpe anbefaling herfra.
Min veninde og jeg var så heldige at få lov at snakke med flere af medarbejderne i rejsebureauet. Dog snakkede vi hovedsageligt med Phillip, som udover at levere en fremragende service, også gav os tryghed og et smil på læberne til hvert møde.

Vi havde ikke brug for den helt store pakke, men hjælp til bookning af fly og transport i nogen af de forskellige lande. Trinus rejser hjælper både med stører pakkeløsninger og mindre rejser.
Vi mødte lidt bump på vejen, men heldigvis sad vores geniale rejse gut klar ved computeren og fixede vores problemer.

Der skal lyde en kæmpe tak til philip for fantastisk service, og for skønne møder, som vi stadig griner af.

August 20, 2022

Hej Marie,

Tusind tak for dine søde ord - vi er glade for dem!

Vi er sikre på at I har haft en skøn rejse og vi hjælper gerne med at planlægge næste eventyr.

Hilsen Maja, U.

Rated 5 out of 5 stars

De har været fantastik til at hjælpe…

De har været fantastik til at hjælpe med at planlægge en større rejse og har været stor hjælp til fly og hoteller. De har hjulpet med at finde ud af hvordan rejsen skulle foregå så vi stadig kunne få vores ønsker opfyldt.

July 25, 2022

Hej Ditte,

Vi er glade for at høre at I havde en fantastisk rejse! :D

Bedste service længe 😁

Min veninde og jeg har fået den bedste service, vi længe har oplevet.

Vi overvejede nogle forskellige rejser og vi fik professionel vejledning fra Philip, som brugte 30 minutter på et uforpligtende skypemøde, hvor vi gennemgik de forskellige rejser og fik et godt indblik i hvordan det hele foregår.

Kæmpe anbefaling herfra

June 30, 2022

Hej Frederikke,

Tak for dine søde ord - de varmer i denne kolde tid :)

Hilsen Sean, U.

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe anbefaling herfra!

En kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har fået den bedst tænkelige service af Sean. Virkelig kompetent og positiv.
Han gjorde alt, hvis ikke mere, for at hjælpe og han fik mig til at føle en kæmpe tryghed i hans hænder.
Yderst professionelt.

June 26, 2022

Hej Deliza,

Jeg er utroligt glad for de fine ord :-)

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at komme ud at rejse :-)
Jeg håber din rejse bliver helt fantastisk!

//Sean - U.

Thailand

Skulle oprindeligt til Sri Lanka, men pga. den nuværende politiske situation, fik jeg lov til at ændre min tur til Thailand. Det var den bedste tur i mit liv indtil videre, jeg mødte de sødeste mennesker og venner for livet. Sean var sød, sjov og hjælpsom gennem hele processen. Altid nem at komme i kontakt med.

June 15, 2022

Hej Elisabeth,
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at komme ud at rejse.
Vi er glad for at du har haft en fantastisk tur og har fået venner for livet!

Vi er utroligt glade for de fine ord :-)

//Sean - U.

Den bedste kundeservice

Jeg vil klart anbefale Trinusrejser. Jeg har siden første gang jeg tog kontakt til Trinus fået den bedste kundeservice af Philip. Philip har været meget hjælpsom og hjulpet med at finde gode destinationer, svare på alle mine spørgsmål samt hjulpet med at ombooke min rejse, da jeg valgte at ændre én af mine rejsedestinationer i sidste øjeblik - alt sammen uden problemer, og han er altid hurtig at komme i kontakt med. Den gode kundeservice har medført, at jeg slet ikke er nervøs for at rejse ud i den store verden - ikke når man har Trinus og Philip i ryggen.

May 17, 2022

Hej Emma,

Det har været en absolut fornøjelse at hjælpe dig med planlægningen af din rejse.

Vi håber på at vi kan hjælpe dig, når du skal ud på dit næste eventyr.

Jeg er ovenud lykkelig for de fine ord, Tusind tak :-)

//Philip - U.

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Vores rejse få dage før aflyst på grund af at udenrigsministeriet frarådet at rejse derhen. Det gjorde så at vi stod i en uvis situation, hvor Lasse var meget behjælpelig med at tage kontakt til flyselskabet for at ændre destinationen, samt komme med alternative rejseforslag. Han brugte stortset hele dagen på at hjælpe os, virkelig god service 😊

May 12, 2022

Reply from Trinus Rejser

Tusind tak for dine fine ord.

Vi er glade for at hjælpe og især i sådan en situation :-)

Vi håber at du vil tage ud at rejse med os på et andet tidspunkt.

//Lasse - U.

Take a closer look