Tryllebutikken.dk Reviews 8

Company details

1. Magic Store
  2. Magician

Written by the company

Tryllebutikken.dk er en dansk tryllebutik online, vi sælger magiske trylle produkter til erfarende tryllekunstnere og dem som gerne vil lære at trylle. Vi har altid åben i shoppen og er klar til at modtage dine ordre. Du vil finde et stort udvalg i vores shop uanset om du tryller med kort, mønter eller større rekvisitter på scenen for større publikum. Vi forhandler kun kvalitets vare fra de bedste producenter i verden, og støtter dermed de ægte originale trylle tricks der opfindes til salg. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse og næste besøg i shoppen online.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Meget utilfredsstillende oplevelse og…

Meget utilfredsstillende oplevelse og manglende kommunikation.

Jeg har haft en yderst frustrerende oplevelse med denne butik. Efter at have anmodet om at få en ordre annulleret, blev den ganske vist annulleret, men uden nogen form for vejledning eller opfølgning. Siden da har jeg gentagne gange forsøgt at få svar på, hvornår jeg kunne forvente at få mine penge retur – uden held.

Kommunikationen har været ikke-eksisterende, og det har efterladt et meget uprofessionelt indtryk. PostNord har desuden oplyst, at de ingen registrering har af forsendelsen, hvilket giver indtryk af, at pakken muligvis aldrig har været afsendt.

På grund af den manglende respons har jeg været nødt til at oprette en indsigelse via min bank for at få beløbet tilbageført. Det er langt fra den løsning, jeg havde ønsket, men jeg har ganske enkelt ikke haft andre muligheder.

Jeg kender andre, som tidligere har handlet her uden problemer, hvilket gør denne oplevelse ekstra skuffende. Uanset hvad årsagen er, har forløbet været dybt utilfredsstillende, og jeg kan desværre ikke anbefale butikken på baggrund af min oplevelse.

December 23, 2025

Reply from Tryllebutikken.dk

Hej Daniel. Jeg har i aften svare på din mail, som jeg håber du har modtaget. Jeg er frygtelig ked af det hele forløb, det har aldrig været meningen, men pakken var blevet væk og jeg har først fået svar fra fragtfirma i dag sent den 23/12 og derfor ikke kunne færdig behandle hele forløbet vedr. din ordre og retur betaling af beløbet. Bedste hilsner herfra - Daniel

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Manglende kommunikation og dårlige undskyldninger

Jeg bestilte d. 3 december en pakke fra tryllebutikken, og mens jeg har fuld forståelse for at pakker kan blive forsinket (særligt på denne tid af året), så har min pakke i nu 15 dage stået som "vi venter på din pakke" hos postnord eller som om den aldrig har forladt tryllebutikken.

Jeg kontakter derfor først tryllebutikken, hvorefter jeg modtager en mail med forklaring om forsinkelser fra postnords side og at pakken ligger på et pakkecenter i Hvidovre (hvor den vel og mærke ikke er registreret), men godtager også i første omgang dette. I mellemtiden modtager jeg dog pakker fra andre butikker, som er bestilt senere og som ligeledes har været gennem pakkecenteret i Hvidovre, og jeg undre mig derfor over hvordan de tilsyneladende har overhalet en pakke, som eftersigende har ligget i knap 2 uger på præcis samme sorteringscenter.

Jeg kontakter derfor postnord direkte, som blankt afviser Tryllebutikkens forklaring, og desuden tilføjer at de (efter at havde set mailen fra tryllebutikken), at de ikke umiddelbart kan se, at de skulle havde været i kontakt med afsender vdr. pakken.

En af mine bekendte står ligeledes i samme situation med tryllebutikken netop nu, og han er ligeledes blevet mødt med manglende kommunikation og søforklaringer.

Jeg venter stadigvæk i spænding på at se om min pakke dukker op og på at høre tilbage fra Tryllebutikken, men hele processen, den manglende kommunikation, og hvad der lugter langt væk af dårlige undskyldninger er nok til at jeg ikke handler hos tryllebutikken igen og heller ikke vil anbefale det til andre.

December 3, 2025

Reply from Tryllebutikken.dk

Jeg har skrevet en mail til dig netop nu, og vi refunderer naturligvis pengene til dig. Jeg vil også sige undskyld for den manglende kommunikation, men har først fået svar fra postnord i dag at de ikke ved hvor pakken er og vi derfor må antage den er væk, selvom det er dybt underligt.
Med undskyld - Daniel fra tryllebutikken.dk

Intet svar

Jeg købte et produkt d. 1/12, umiddelbart var det på lager. Får en besked fra PostNord om at de venter på pakken. Idag 6/12 intet nyt omkring min pakke. Jeg har prøvet at kontakte telefonisk på flere forskellige tidspunkter på dagen, intet svar, på mail, intet svar.

Nu er jeg der hvor jeg faktisk gerne vil annullere min ordre - heldigvis er pengene ikke blevet trukket endnu. Men det er svært at annullere en handel når man ikke kan komme i kontakt med butikken.

Jeg kan ikke anbefale at handle hos tryllebutikken.

December 6, 2025

Reply from Tryllebutikken.dk

Hej Kris. Vil du sende en mail, så vi kan tage den dialog sammen, beklager meget - Daniel fra tryllebutikken.dk

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her flere gange

Har handlet her flere gange, leveringen er altid hurtig og priserne er helt i orden, vender helt sikkert tilbage

September 5, 2024

Reply from Tryllebutikken.dk

Det jeg rigtig glad for at du mener, tak for din flotte anmeldelse og tak for dine ordre :) vi ses snart igen :) vh Daniel

Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig webshop

Tryllebutikken er en dejlig webshop med et stort udvalg af tricks mv til trylleinteresserede.
Det er ikke alt der er lagervarer hvorfor der ofte går en god uges tid inden du får de bestilte varer hvilket ikke er et problem. Faktisk er det positivt at forretningen på den måde udvider sit sortiment til gavn for kunderne.
Der leveres via Postnord med der kommer med det.

August 1, 2024

Reply from Tryllebutikken.dk

Hej Claus, tak for din anmeldelse, dejligt du er tilfreds - på gensyn i shoppen. Vh Daniel - tryllebutikken.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fint sted at handle tryl

Fint sted at handle tryl. Rimelig hurtig levering og fair priser.
Seneste køb var "Demi Deck" - kan varmt anbefales

April 15, 2024

Reply from Tryllebutikken.dk

Hej Bjørn, tak for du ville anmelde os, det varmer meget - tusind tak. Vh Daniel

Super trylle butik

Jeg har lige taget mit" hobby trylleri" op fra ungdommen og for et par dage siden opdagede jeg Trylle butikken og har bestilt en bog.Bogen er allerede på vej hvilket er superhurtig afsendelse.
Trylle butikken har et stort udvalg og mange ting som ikke fås andre steder i Danmark.
Man har virkelig fornemmelsen af,at det her er en butik som sælger kvalitets produkter og ikke kun billigt plastik.
Jeg er ret sikker på,at dette bliver min foretrukne ,fremtidige
trylle forhandler.

April 12, 2024

Reply from Tryllebutikken.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, dejligt du ville anmelde tryllebutikken.dk - vi glæder os til din næste ordre. vh Daniel

Take a closer look