Mooie shirts voor een mooie prijs
Mooie shirts voor een mooie prijs. Helaas valt maat M uit als een L.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooie shirts voor een mooie prijs. Helaas valt maat M uit als een L.
Laatste bestelling van Beeren t-shirts sterk gekrompen na wassen, in lengte en breedte, de zogenaamde Madonna-look.
Reactie na lange tijd van Beeren en verkoper, ja er kunnen wel een verschillen inzitten, 87 euro weggegooid.
Wees gewaarschuwd mensen. garantie en service nog niet eens tot de voordeur.
Webshop reageert niet op klachten over hun artikelen.
Inmiddels bijna 4 weken later en nog geen reactie.
T-shirts volgens instructies gewassen en gedroogd en nu niet meer bruikbaar.
Laatst paar tshirts besteld omdat die behoorlijk scherp geprijsd waren. Twee van de vijf shirts waren zwaar beschadigd en er zat ook verkeerde maat bij. Vervolgens retour gestuurd en ze geïnformeerd dat enkele artikelen beschadigd waren. Geen enkele reactie ontvangen. Betaling via Klarna moest bewijzen dat ik e.e.a. retour had gestuurd omdat dit flutbedrijf werkelijk nergens op reageert. Retourkosten moest ik zelf betalen ondanks het feit dat ze mij beschadigde troep in de maag wilden splitsen! Goedkoop komt je hier dus duur te staan lijkt me wel duidelijk ik koop hier nooit weer iets en ik raad het iedereen af, slecht bedrijf.
Ik heb via e-mail aangegeven dat de t-shirts van fruit of the loom, die ik in een 12pak heb gekocht, na wassen op 30gr. En koud in de droger, gekrompen waren in de lengte en niet in de breedte. Hierop werd gereageerd dat de fabrikant aangaf dat dit onmogelijk was….. op de vraag hoe we dit dan kunnen oplossen werd niet gereageerd. Na nog twee onbeantwoorde e-mails heb ik nu maar deze review geschreven.
Koop hier niet! Als bezorging niet aankomt heb je bij hen geen poot om op te staan. Ze zeggen gewoon dat de bezorger heeft aangegeven dat het pakket bezorgd is en daar kan je het dan mee doen. Ondertussen kan ik fluiten naar een significant bedrag. Ik doe veel internetaankopen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hoe kortzichtig zij met een klant omgaan. Ben al maanden bezig om mijn gelijk te halen.
Ich habe bestellt.
Ein Monat später habe ich den Support angeschrieben wo das Paket bleibt.
"Es wird heute verschickt" hieß es
Ein weiterer Monat ist vergangen und das Paket ist immer noch nicht angekommen. Es wurde noch nicht mal zur Post gebracht, wie ich durch das Tracking herausgefunden habe.
Een waisttrainer besteld voor een super prijs, product van goede kwaliteit!
wegens andere wensen retour gezonden en hierbij ondersteuning gekregen van de klantenservice, het betaalde bedrag werd binnen 2 werkdagen terug gestort.
Learn more about other kinds of reviews.