Tuinmaterialen.nl Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring met Tuinmaterialen.nl. Het bestellen verliep eenvoudig, de levering was netjes op tijd. Producten kwamen overeen met de omschrijving en waren van goede kwaliteit. Zeker tevreden.

Company replied

Company replied

Company details

1. Garden Building Supplier
  2. Garden Center

Written by the company

Tuinmaterialen.nl – dé webshop voor al uw tuinmaterialen Bij Tuinmaterialen.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin tot in de puntjes aan te pakken. Van bestrating en grind tot hout, kunstgras en schuttingen – wij bieden een compleet assortiment voor elke tuin. Onze klanten waarderen ons om het persoonlijke advies, de snelle levering en de vriendelijke service. Wij denken graag met u mee en zorgen dat kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop staan. Of u nu zelf aan de slag gaat of een professional inschakelt, bij Tuinmaterialen.nl bent u verzekerd van de juiste materialen voor een prachtig eindresultaat. ⸻ Wil je dat ik er ook een korte slogan in verwerk, zoals “Alles voor uw tuin, snel en betrouwbaar geleverd”?

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en prettig contact

Goede service en prettig contact. Ik werd netjes geholpen bij vragen over mijn bestelling en alles is correct geleverd. Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en zou hier opnieuw bestellen.

April 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Producten nooit ontvangen, onbetrouwbaar bedrijf

Besteld met een gewenste leverdatum en direct bevestiging ontvangen van bestelling en leverdatum. Een dag voor geplande levering belde ik met Lujogardens die de levering zou uitvoeren namen Tuinmaterialen.nl. Ze wisten van niets, gingen navraag doen en zouden terugbellen. Ongeveer tien minuten later kreeg ik per mail een annulering, was het directe telefoonnummer (0639138626) wat ik ontving voor vragen over de levering, niet meer bereikbaar en heb ik contact gelegd met de algemene klantenservice. Ik kreeg als excuus te horen dat de materialen niet op voorrad waren bij de leverancier. Telefonisch ben ik niet verder gekomen en was mijn ervaring een enorm slechte service en de letterlijke tekst dat ‘er veel besteld wordt dus het wel eens mis kan gaan….’ Uiteindelijk dus twee weken voor niets gewacht op een bestelling, die bij de Hornbach een dag later gekeverd kan worden. Totaal onbetrouwbare partij, zeker als je van besteld materiaal afhankelijk bent.

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijn bedrif om zaken mee te…

Wat een fijn bedrif om zaken mee te doen. Ik hab telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk geholpen. De bestelling liep zonder problemen en alles is exact geleverd zoals afgesproken. Dit geeft mij het vertrouwen om in de toekomst vaker bij Tuinmaterialen.nl te bestellen.

September 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling online geplaatst…

Ik heb mijn bestelling online geplaatst en vond het proces heel eenvoudig. Wat ik vooral prettig vond, was de communicatie: ik kreeg een mailtje wanneer de levering gepland stond en de chauffeur belde nog even van tevore. Alles werd netjes neergezet en ik kon gelijk aan de slag. Bedankt voor deze goede service!

September 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs online besteld bij…

Ik heb onlangs online besteld bij Tuinmaterialen.nl en ben erg tevreden snel geleverd en ook precies wat ik ervan had verwacht, Top!

September 3, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Bedankt voor je mooie woorden! 🌿 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en helemaal naar verwachting was. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn.

— Team Tuinmaterialen.nl

Geweldige services!

Nadat ik de prachtige tuin van mijn zus zag kon ik niet anders dan ook een belletje te doen naar tuinmaterialen! Ik ben ontzettend goed geadviseerd en het is ook erg prettig personeel om mee te communiceren. Ze denken echt met je mee en zijn betrokken bij mijn wensen. Ik zou tuinmaterialen.nl zeker aanraden!

September 3, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! 🌿 We vinden het geweldig om te horen dat je zo goed geadviseerd bent en dat ons team met je heeft kunnen meedenken. Persoonlijk contact en betrokkenheid bij de wensen van onze klanten vinden we ontzettend belangrijk, dus dit doet ons erg goed. Veel plezier met je tuin en we hopen dat je er nog lang van geniet!

— Team Tuinmaterialen.nl

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb online een bestelling geplaatst

Ik heb online een bestelling geplaatst, duidelijke communicatie en een scherpe prijs voor geoceramica tegels! Super tevreden over!

September 2, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Super wat fijn om te horen dat het goed is bevallen. en bedankt voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben fijn geholpen door de…

Ik ben fijn geholpen door de medewerkers van Tuinmaterialen. Zij hebben mij telefonisch te woord gestaan en uitgenodigd in de XXL store. Hier ben ik goed geadviseerd over de verschillen in producten en hebben zij mij zelfs gekoppeld aan een partner. Fantastisch bedrijf. Ik kan niets meer doen dan het van harte aan te bevelen!

August 29, 2025

Super om te horen!

1 ster is nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Afspraak gemaakt maar op tijd van de afspraak was de zaak dicht. 1,5 uur gereden om na telefonisch contact te moeten horen dat ze eigenlijk niets van een afspraak wisten en of we nog even 40 min wilden wachten.Zeer klant onvriendelijk .We zijn weggegaan…

July 19, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Dit is met het overhuizen van de vestiging tot stand gekomen, wij hebben dit intern gecontroleerd en dit is juist. Onze excuses hopende de volgende keer een fijne ervaring achter te mogen laten.

Slinkse manier van ondernemen

600 euro betaald aan deze lui voor de materialen en bezorging. Paar dagen later krijg je nog een rekening van 100 euro omdat de verschillende materialen uit meerdere magazijnen moeten komen. Onacceptabel, niet transparant dus ik heb de koop ontbonden.

June 26, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Allereerst bedankt voor uw recensie. Het is geen slinkse wijze, wij hebben u hierop geattendeerd maar ook of u de koop wel door wilt laten gaan of dat u, uw geld terug wilt van de aankoop. U koos voor het tweede waarna wij netjes het bestelde bedrag hebben terug gestort. Jammer van deze woorden.

Misleidend en onprofessioneel

Hier een kuub grind en toebehoren besteld, volgens de website alles "ruim op voorraad". Slimme truc om klanten te trekken want blijkt een hele week later toch niet op voorraad. Nu weet tuinmaterialen.nl niet of het over 2 weken of over 2 maanden geleverd kan worden. zeer misleidend, koop ontbonden.

July 1, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Allereerst bedankt voor uw review, producten schommelen met voorraden. Het is niet misleidend maar een vorm om zo open mogelijk te communiceren er zijn middels ook genoeg producten waarvan de voorraad op 0 staat om klanten hierop te attenderen. We hebben het proberen alsnog uit te leveren maar de voorraden kwamen pas vele later binnen. Waarna we netjes het bedrag retour hebben gestort.

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijk geholpen bij het…

Super vriendelijk geholpen bij het ophalen van een bestelling. De prijzen zijn OK, en de communicatie verliep goed. Zeker een aanrader voor al je tuinmaterialen

April 8, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

super! en bedankt voor uw review dat doet ons goed.

Perfecte levering

Perfecte levering. Leuke chauffeur die goed zijn best deed in de nauwe straat. Netjes neergezet en perfect op tijd.

February 27, 2025

Fijn om te horen!

Vriendelijk en behulpzaam

Bedankt voor de snelle levering! Erg behulpzaam en scherp geprijsd!

Op de website is winkelmandje niet altijd goed te vinden als je verder gaat shoppen.

February 26, 2025

Reply from Tuinmaterialen.nl

Kijk aan! wat fijn om te horen :D

Keramiek 60x60x3

Ik heb 60x60x3 cm tegels besteld die in de aanbieding waren. De prijs was echt een steler ik weet niet hoe dat zo goedkoop kan tegen zo’n mooie kwaliteit. Super tevreden over de klanten service en snelle levering

February 8, 2025

Fijn om te horen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look