Wij kozen voor een tuinplaat 263 bij 200. Na de bestelling belde het bedrijf met info, en door meedenken hebben we toen voor een andere afbeelding gekozen.( die ook nog in prijs scheelde) Heel blij... See more
See what reviewers are saying
Snelle levering, mooie poster, precies zoals we wilden en ook precies het gewenste formaat. Er zat een klein snijfoutje in, na melding hiervan kregen we meteen een nieuwe poster, zonder dat er de... See more
Company details
Written by the company
Bij Tuinposter.nl geloven wij dat iedere tuin, balkon of buitenruimte de perfecte plek verdient om sfeer en persoonlijkheid uit te stralen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tuinposters die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of u nu kiest voor een prachtig landschap, een tropisch strand of een persoonlijke foto, onze tuinposters toveren elke muur of schutting om tot een uniek uitzicht. Onze doeken zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal dat niet alleen regen- en windbestendig is, maar ook langdurig kleurvast blijft. Hierdoor geniet u jarenlang van een poster die net zo levendig en mooi blijft als op de eerste dag. Met scherpe printkwaliteit en een matte afwerking zorgen wij ervoor dat uw tuinposter altijd een luxe en natuurlijke uitstraling heeft. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste ervaring te bieden. Daarom leveren wij niet alleen snel en betrouwbaar, maar staan wij ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over de beste keuze. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en dat merkt u terug in onze persoonlijke service en hoge beoordelingen. Kortom: bij Tuinposter.nl brengen wij kleur, sfeer en inspiratie naar uw buitenruimte. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw tuin of balkon om te toveren tot een plek waar u elke dag opnieuw van kunt genieten!
Contact info
Nobelstraat 31-6q, 3846 CE, Harderwijk, Netherlands
- 085-0020747
- foto@tuinposter.nl
- tuinposter.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Van A tot Z super tevreden
Wij kozen voor een tuinplaat 263 bij 200.
Na de bestelling belde het bedrijf met info, en door meedenken hebben we toen voor een andere afbeelding gekozen.( die ook nog in prijs scheelde) Heel blij dat dit gedaan is. Het teveel betaalde is netjes terug gestort. De plaat is netjes bezorgt. Het hangt inmiddels en is werkelijk prachtig. Mooi materiaal. Kortom, van a tot z super tevreden.
Poster uitgezocht en op maat laten leveren
Poster uitgezocht op de site en even gebeld om te vragen of de aangepaste maat niet zou gaan vervormen. Leverancier stuurt een voorbeeldfoto en na de keuze te hebben gemaakt, een goed afgeleverde poster met de juiste kleuren binnengekregen. Ook een dikke 10 voor de service.
Snelle levering, super service
Er zat een klein snijfoutje in, na melding hiervan kregen we meteen een nieuwe poster, zonder dat er de eerste terug moesten sturen.
Super service!
Erg blij mee!
Prachtige poster op een uitstekende…
Prachtige poster op een uitstekende kwaliteit frame.
Snelle levering en er word met je meegedacht, kreeg een telefoontje of ik de maten wel goed had, bleek dat ik de maten verwisseld had.
We zijn super tevreden
Twee tuinposters gekocht met een…
Twee tuinposters gekocht met een afwijkende maat 61 Hoog en 236cm breed voor mijn tuinhek. Goede kwaliteit en om de 30cm een oog. Jammer dat bij de tweede poster 2 ogen niet op gelijke hoogte zaten.
1 tuinposter besteld 80X80cm met steigerhouten lijst.
Moest deze zelf monteren was een fluitje van een cent, goede instructies en mooie poster. Hangt nu bij onze nieuwe loungeset.
Top kwaliteit tuinposter
Top kwaliteit tuinposter, stevig materiaal.
Heldere foto.
Persoonlijk service en prima kwaliteit
Het voelde heel persoonlijk en gemakkelijk om zaken te doen bij Tuinposter.nl Goede service, vragen die ik had werden snel beantwoord en verzoeken ingewilligd. De tuinposter is erg mooi geworden en van goede kwaliteit. Met de ringen gemakkelijk te bevestigen.
Mooie foto op 123tuinposter uitgezocht
Mooie foto op 123tuinposter uitgezocht, tuinposter 180cm x180cm op maat laten maken en snel geleverd. Hele goede kwaliteit zeker voor dit geld, gewoon top
Prachtige tuinposters
Prachtige tuinposters besteld voor ons dakterras! Helemaal op maat gemaakt en volgens onze wensen.
Vriendelijk en fijn geadviseerd.
Communicatie verliep zeer prettig en levering was correct en snel geleverd.
De poster is precies zoals omschreven…
De poster is precies zoals omschreven op de site. Ook uitstekende uitleg hoe wij de bamboe omlijsting moesten maken. Verzending is professioneel en uitstekend ingepakt. Kortom, een bedrijf die zijn beloften waar maakt
Dik tevreden...
Een tuinposter uitzoeken was snel gevonden voor onze Bohemien ingerichte tuin. Ik ben zeer tevreden over de goede service,verzending en helemaal blij met de tuinposter die nu hangt te pronken tegen de deur van het schuurtje. Hartelijk dank en ik ga zeker vaker bestellen.
Mooie website en de keuze is groot.
Mooie website en de keuze is groot.
Bestellen gaat vlot, vragen worden snel beantwoord (ook in 't weekend) en de levering heel vlot. Mooie en stevige kwaliteit, schitterende kleuren. Opgehangen aan de schutting en een prachtige toevoeging aan onze patio.
Alles is supervlot gegaan,snelle…
Alles is supervlot gegaan,snelle levering en alles klopte tot in detail.Een aanrader.
Super service
Super service! Ik had de ophaalcode gemist waardoor de poster terug gestuurd werd, na contact opgenomen te hebben werd mijn poster direct opnieuw verzonden zonder extra kosten!! Poster is ook top. Dikke 10+
ik heb een mooie poster met bos…
ik heb een mooie poster met bos aanzicht gekocht en er een jonge en meisje water kraan voor gezet dat geeft een leuk aanzicht in de tuin en dat via tuinposter.nl
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goede en nette service en communicatie én snelle levering!
Genieten van t uitzicht .
Tuinfoto met lijst besteld van 2.50/1.50 met houten lijst .Snelle levering en goed verpakt .Prachtige foto ,goede kwaliteit.
Zorg voor tevreden klanten
De bestelde poster was niet helemaal naar ons zin gesneden.
Direct werd voor ons een nieuwe gemaakt en opgestuurd.
Deze was perfect en hangt nu te schitteren in onze tuin.
Kortom een prima bedrijf en een tevreden klant !
Snelle levering, super blij mee en goede kwaliteit van materialen. En heeft ons ook goed geholpen en steeds op de hoogte gehouden wanneer levering en hou het eruit zag om te maken .
Topkwaliteit gegarandeerd
Mijn persoonlijke foto-opdracht aan Tuinposter.nl (dhr. Schuurman) in de vorm van de canvasposter op maat met onze onlangs op 9 mei 2026 overleden chihuahua Celeste (10 jaar) vóór de hacienda in Tucson, Arizona (USA) is voor mij en mijn echtgenote een blijvende herinnering van onschatbare waarde op ons unieke tuinbalkon.
Wij raden Tuinposter.nl daarom graag aan.
Patrick, Zoetermeer NL
15 juni 2026