tv.allente.dk Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

HOLD JER LANG VÆK FRA DEM

HOLD JER LANG VÆK FRA DEM , du for noget der ikke virker , og de klasker røret på når man klarer over det , der er ingen adr at hente for at sende udstyret tilbage , du for en robot , det har været så fustager en oplevelse af de værste , men de kan finde ud af at sende SMS med regning på noget i ikke kan bruge , den her er lige til forbruger rådet

August 11, 2026

Billedet fryser tit

Billedet fryser tit, Allente bruger meget tid på at fortælle dig, det er dit internet der ikke er godt nok. Pudsigt nok kom jeg lige fra YouSee der funger perfekt ! Når så det ikke fryser så svinger billedkvaliteten meget, det er virkeligt et ringe produkt.

Sælgeren var hurtig og dygtig til at sælge mig et abonnement på 6 måneder, trods jeg gentagende gange har ringet til Allente og forklarede at de har solgt mig et produkt som ikke holder det som er lovet.

Men de holder på at jeg skal være kunde i 6 måneder, inden vi kan lukke det.

Opfordring til alle der tænker at skifte til Allente tænk jer om, læs på Facebook i alle de grupper som omtaler Allente, når det er læst tænker jeg at du er overbevist.

God dag

March 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL - Gå langt uden om Allente!

Kundepleje ikke eksisterende
ADVARSEL - Gå langt unden om Allente.
Har netop skiftet fra Waoo til Fastspeed/Allente.
I ordrebekræftelse bemærker Fastspeed/Allente at man sagtens kan fortsætte med TV-løsning via kabel-TV eller streaming. Dette er ikke tilfældet, hvilket Allente nu også har bekræftet. Kabel-TV kan de ikke levere.
Allente levere KUN streaming, og kvaliteten er virkelig dårlig, langsom opstart, manglende lyd, dårlig signal og forsinkelser.
Af ovennævnte årsag ønskede jeg at opsige aftalen, da det i aftalen beskrevet ikke kan leveres.
Jeg er nu mødt med bindingsperiode fra Allente, til trods for at Allente har indrømmet, at de ikke kan levere hvad jeg har købt.
Jeg har skrevet adskillige email, og ringet flere gange, at ringe er nærmest umuligt med lang ventetid i telefonkø.
Det er fuldstændigt vanvittig kundepleje, og jeg kan kun advare med både Fastspeed og Allente.
Status blev at jeg skulle skrive en klage mail, til trods for at jeg allerede har fremsendt flere mails som tydelig beskrive min situation, svar retur var, at de behandler min klage, og vil svare retur inden for 30 dage!!!
Man bliver træt, hvilket nok også er meningen fra leverandøren.
Lars

March 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Allente fangede os på marked

Allente fangede os på marked, hjalp os med at opsige vores Viaplay med kanaler, så vi kunne få flere kanaler hos dem. De fortalte dog at Viaplay var under Allente ( eller omvendt?) Vi kunne ikke få det op og køre og ville så bruge fortrydelsesretten,og genåbne Viaplay istedet. Det kunne vi ikke da fortrydelsesretten desværre var overskredet. Betaler nu på 6 mdr binding hos Allente og ville selvfølgelig ikke genåbne Viaplay efter den behandling. Har aldrig set Allente på tv da det ikke fungerede og vi opgav....

September 28, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Sløve menuer

Sløve menuer. Rodet indhold. Ustabil drift. Og ikke så fantastisk som sælgeren fik det til at lyde som. Har det heldigvis kun et par uger i en gratis prøvetid, som IKKE vil blive forlænget.

June 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Som en anden også skriver kan man ikke…

Som en anden også skriver kan man ikke gå tilbage og se nogle programmer der er vist tidliger som tv 2 DR 1 kanal 5 id og mange andre det er under alt kritik så midt råd Hold jer væk og spar pengene og find anden streaming tjenester i stedet som ikke ændre noget uden at få noget at vide

February 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårligere streamingmuligheder til højere pris

Allente har indført nye pakker og streaming er (for det meste) flyttet fra viaplay.dk til tv.allente.dk.
På det tidligere viaplay.dk kunne man se alle programmer i mindst 48 timer, MEN på tv.allente.dk er det ikke alle kanaler/udsendelser der kan ses, efter at de har været vist.

Man kan fx ikke se Politijagt eller Vandvidsbilisterne efter de har været sendt på Kanal 5.

Og vil man se film fra filmkanalerne, efter at de har været vist, så skal gå ind på viaplay.dk og ikke tv.allente.dk

Det er noget rod og klart et dårligere produkt Allente sælger til os gamle kunder - vel at mærke uden at gøre opmærksom på forringelserne.

Jeg har sagt op, men er bundet til det dårligere produkt i et ½ år.

September 7, 2023

Is this your company?