Altid sød og venlig personale og god…
Altid sød og venlig personale og god tandlæge behandling
No history of asking for reviews
Altid sød og venlig personale og god tandlæge behandling
Rigtig god service! føler sig velkommen når man træder inden for døren, første klasses arbejde og endda billigere end jeg kan få det lavet i DK.
Her laver de arbejdet færdigt hvis de konstatere noget der kan laves hurtigt! ikke noget med kører til Flensborg
flere gange.
Har fået en fantastisk god vejledning og behandling hos Katja Jürgens!
Frem for implantat behandling har Katja foreslået en
bøjleløsning som virker fantastisk og jeg har undgået en dyr og omfattende behandling!
Super!
Hilsen
Egon Rerup
Alt for langt ventetid, hver gang skulle vente minimum 30min og tanden skal laves om. Ikke anbefaler.
Har i dag for første gang været i Tyskland til tandlæge, jeg er yderst tilfreds både med prisen og servicen, følte mig tryg og velkommen, fra jeg trådte ind af døren.
Der var noget de ikke kunne klare på klinikken, så jeg blev sendt ca. 5 km hen til en anden klinik, og der blev ringet til dem inden jeg kom, virkelig god service :-)
Jeg har i forvejen læst nogle vurderinger som jeg ikke er enig i. Minus for mig; praxis på 1 sal, ingen elevator.
Plus for mig; pris, administration, medicinsk kompetence og udstyr.
Havde en tid kl.10 var der dog først kl. 10,10 da jeg ikke kunne finde det.
men kom først ind kl. 11,15. For lang ventetid.
bortset fra ventetiden, var servicen god og flinkt personale,
dog mangler der lidt info om refusions mulighederne til sygesikring. :)
Første gang endte jeg med at vente i 2 timer, for at komme ind i 5 min. (Det skal siges, at jeg op til FLERE gange gik op til sekretæren for at gøre dem opmærksom på, at min tid var klokken 11 og klokken var lidt over 13:00). Det kan selvfølgelig ske, men det ødelagde mit humør.
Anden gang fik jeg så ordnet^^ min tand, her ventede jeg 45 minutter (det kan overkommes), jeg fik lavet min tand og siden den dag har jeg haft nogle forfærdelige smerter i den tand.
Jeg anbefaler det ikke, heller ikke til mine fjender. Det var da et forfærdeligt sted at tage hen.
Fik lavet undersøgelse med røngten, hvor en masse ved min tænder skulle udbedres.
Fik fjernet en nerve,og, røngten, tandrensning, 1,3 timer - kr. 2.700,- .Ikke så god kommunikation omkring den samlede opgave, syntes jeg, men jeg fik da en del nye tider. 2. gang jeg kom var der 20 min. ventetid ( det er ok for mig) og da det blev min tur, fortalte jeg at den tidligere konstaterede karies i en anden tand, gjorde lidt ondt indimellem, med forventning om opprioritering af denne opgave. Katja ignorerede dette, og konstaterede at min tand fra sidste behandling med fjernelse af nerven, stadig var for følsom , til at den kunne færdiggøres. Jeg sad 12 minutter i stolen, og pludselig var Katja væk, og kun klinikassistenten tilbage... hun sagde jeg var færdig for idag. Så kunne jeg køre de 150 km tilbage til Odense. Jeg fik 3 dage efterfølgende så megen tandpine, i den konstaterede karies, at jeg måtte gå til en lokal tandlæge og få det udbedret. På den baggrund sendte jeg en mail, at jeg var noget utilfreds, og derfor ikke ønskede at benytte min sidst tid hos dem. Jeg modtog idag en regning på de 12 minutter på knap 40 euro, som jeg selvfølgelig betaler. Jeg synes de har for travlt, og manglende forståelse for at vi ofte kører langt fra Danmark. Heller ikke god kommunikation omkring opgaverne, og slet ingen rådgivning omkring refusionsmuligheder for tandrensning m.m. , som jeg erfarede var muligt i et omfang. Kan ikke anbefales.
Skulle have lavet en krone og skriver til Tysktand.dk efter at have fundet dem på nettet. De ligger tæt på DK grænse og jeg fik mail dagen efter hvor de kunne lave forundersøgelse mandag og krone montering fredag i den uge vi alligevel var i området. De taler dansk og jeg fik god behandling og jeg HADER tandlæger, men Yi Chen og Katja Jurgens har helt styr på det at være tandlæge. Fik lagt bedøvelse uden at mærke noget. Alt i alt en super god oplevelse og jeg vender klart tilbage hvis det bliver nødvendigt.
PS. Sparede ca. 2000 kr. Mod hvad min egen tandlæge i DK ville have.