Svindel
Bare så i er klar over det er dette et sted som ikke følger EU lovgivning. Det ligger ikke i EU påstår de., men vil ikke fortælle hvor de beholder til. I min verden er det et svindel virksomhed
jeg kan vældig godt lide siden, har hele tiden været tilfreds. men så var der en kammerat som sagde at kvinder deltog helt gratis, de skulle ikke købe flirts, men de skulle samle point for at kunne deltage gratis, så begynder tingene at falde på plads, der er aldrig nogen af dem jeg skriver med har nævnt noget om at de lige skulle købe flere flirts, og ganske unge piger skriver med en i timevis, uden pause og det undrer mig hvordan de har råd til det. derfor begynder det at gå op for mig, at de skal kontakte mænd fo at kunne vedblive at være gratis på siden, øv øv øv
JEG BEMÆRKER NU; Der er overhovedet ingen som kommenterer eller forsvarer siden, så der er måske mere end et gram af sandhed i alle disse beskeder.
Fup og svindel. Uanset hvor længe man skriver med nogle kvindelige profiler, og hvor mange tusinde kroner man brænder af, bliver det aldrig til andet end ligegyldig snak. Heller ikke selv om det er dem, der kontakter en. Jeg er selv blevet kontaktet af langt over 100, intet af det blev nogensinde til noget. Et rigtigt møde face to face, uha nej, det er aaaalt for tidligt - også selvom de skriver, de er meget tændte og lefler for en og bla bla bla. Det bliver ALDRIG til noget. Spar dine penge, hold dig langt væk fra denne side.
TOTAL FAKE Indiske slaver med "kontor" for 20 - 30 mobiler.......
Fusk. Fusk. Fik et foto fra en kvinde. Men fandt ud af at billede kom fra en porno side hvor der var flere bilder af den samme person. THE.
Plat og Svindel... "Profilerne" er ansatte der skriver pladderballe...
HOLD JER FRA DENNE SIDE, det er ikke andet end en pengerøver. Det må være et usmageligt job at have, nemlig at udgive sig for de kvinder, man tror man skriver med. Det er formentlig ansatte på uartig.com, der skriver tilbage.
Når man be’r om en form for sikkerhed for kvindernes eksistens, i form for andre billeder, eller anden sikkerhed bliver der ALDRIG svaret.
Der kommer ikke nye profiler, og der hvor der står: ”Billede kommer snart”, kommer der aldrig billeder.
De har kun 9 anmeldelser her på Trustpilot, som formentlig er skrevet at ansatte på uartig.com.
Det er faktisk også ret dyrt så:
PAS PÅ!
I øvrigt mener jeg at deres hjemmeside miner rigtig meget om: liderlig.com det synes jeg også virker utroværdigt. Tænk at tjene penge på at snyde andre mennesker på den måde. Usmageligt!
Desuden har de på nuværende tidspunkt ikke kommenteret mit indlæg.
Jeg er VILD med Uartig.com er bedste !
Jeg er virkelig meget tilfreds. Jeg er interesseret alle elsker at møde forskellige typer kvinder og uartig gøre det muligt for mig at gøre det ! Godt nytår til jer.
Anmeldelser er ikke noget jeg ofte gør mig i. Men efter epidemiens start har jeg følt mig meget ensom, og faldt derfor over stedet her. Det største og eneste minus jeg kan se i stedet er at det er dyrt at skrive her. Faktisk er det meget dyrt, men for det har jeg har haft nogle meget spændende samtaler, og skrevet om ting som jeg ikke tror er sundt at nævne her :) Jeg har også været på en date, en rigtig fræk og hyggelig aften.
Åbenlyst en scam side hvor folk kun vil skrive, og alle uden undtagelse kommer med samme undskyldninger for ikke at mødes eller skrive andetsteds! Meget utrygt og dyrt!
Jeg kan på det varmeste anbefale uartig.com. Jeg havde lidt start vanskeligheder, men fik hurtig og professionel hjælp af support. Siden er nem at bruge og orientere sig på. Og jeg er nemt hurtig kommet i kontakt med nogen lige sindet.
Jeg var ved at give op, men så var hun der... i dag en en dejlig dag :)
Elsker at møde forskellige typer kvinder og uartig gøre det muligt for mig at gøre det :)
Jeg kan klart anbefale at benytte siden Uartig.com, en noget mere seriøs datingside end alle de andre man finder på nettet, brugere er mere aktive derinde, servicen er i top og det er nemt at navigere rundt på siden og tilgodese de behov man har til en fremtidig sexpartner, så vil fremadrettet søge efter kærligheden der og kan anbefale andre der gør det samme
Kan varmt anbefale uartig.com efter at have prøvet flere andre datingsider. Nemt at navigerer på siden. Stort antal medlemmer og dermed store chancer for at finde en sexpartner.