Heiremans Uitvaartverzorging – Een waardig afscheid, sinds 1880
Heiremans Uitvaartverzorging is een onafhankelijk familiebedrijf dat al sinds 1880 families begeleidt bij het afscheid van hun dierbaren.
Al vijf generaties lang zetten wij ons in om mensen op een warme, respectvolle en persoonlijke manier bij te staan tijdens één van de meest ingrijpende momenten in het leven.
Onze aanpak is gebaseerd op betrokkenheid, integriteit en vakkennis, steeds met oog voor detail.
Doorheen de jaren namen wij verschillende vertrouwde namen in de uitvaartzorg op in onze werking:
- Marschang Uitvaartzorg (2008), actief in Antwerpen-Noord (Den Dam, Seefhoek), Merksem en Zoersel
- Geyskens Begrafenissen (2003), stevig verankerd in Schilde en omgeving
- Bogaers Uitvaartzorg (2015), met een jarenlange reputatie op Antwerpen-Zuid
Vanuit vestigingen in onder meer Borgerhout, Schilde, Deurne, Merksem, Borsbeek, Wommelgem, Zoersel, Sint-Job-in-'t-Goor en Antwerpen Centrum, bieden wij moderne infrastructuur aan, zoals rouwkamers, aula’s en koffietafelruimtes.
Elke familie krijgt bij ons één vaste consulent, die vanaf het eerste gesprek tot na de uitvaart persoonlijk begeleidt.
Samen creëren we een afscheid dat betekenisvol is, afgestemd op het leven van de overledene én op wat de nabestaanden nodig hebben om in verbondenheid afscheid te nemen.
Heiremans Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit, sereniteit en echte menselijke zorg.
Omdat elk afscheid telt. En herinneringen zorg vragen.