See what reviewers are saying
Ekstremt dårlig Tapas menu. Gamle indtørrede pølser, hvor man spytter halvdelen ud, da de ikke kunne tygges. Tørre oste. Smagløse blinis. Pris kr 249. Fås meget bedre andre steder.
Company replied
Vi fik mad fra ulles deli. Og nøj det var så lækkert. Vi bestilte helstegt pattegris med tilbehør. Datteren ville have sukker kartofler til samt flødekartofler. 2 x salater brun sovs flutes og... See more
Super lækkert mad, både kvalitet og mængder. Der manglede ikke noget. Og god service!
Written by the company
Velkommen til vores eksklusive sandwich Deli, hvor kvalitet er vores fornemmeste prioritet. Hos os handler det om at skabe en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og det er vores lidenskab for udsøgte råvarer, der gør forskellen. Ulle’s sandwich Deli, hvor kvalitet møder passion. Med mange års kokke, slagter og sommelier erfaring, lover vi at der er smæk på smagene!
Storegade 27D, 6200, Aabenraa, Denmark
- ulle@ullesdeli.dk
- ullesdeli.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Super lækkert mad
Maden var virkelig god
Maden var virkelig god, dejlig mør gris, god sauce og så var mængden helt perfekt tilpasset. Nok til alle og alligevel stod vi ikke med gris til et år efter. Det hele serveret med højt humør gør bare at det bliver en fantastisk oplevelse.
Lækker mad i rigelige mængder (vi fik…
Lækker mad i rigelige mængder (vi fik deres luksus tapas) - og en dejlig autentisk oplevelse.
Kæmpe god service
Kæmpe god service! Vi manglede noget fyld i en sandwich, men ringede og sagde det. De sagde vi kunne komme med det samme og få en ny.
5 stjerner herfra⭐️
Ekstremt dårlig Tapas menu
Pris kr 249. Fås meget bedre andre steder.

Reply from Ulle's deli
Grillsvin med alt var tip top
Vi fik Grillsvin med alt til vores sølvbryllup den 9/8 2025 og det var helt i top, gæsterne roste det rigtig meget, så vi kan virkelig anbefale at prøve det.
Ingen sandwich 40 min før luk
Vi var i dag på Roadtrip og valgte at køre forbi da vi havde hørt det skulle være fantastisk, vi ankommer 14:50 altså 40 minutter før lukke tid. Vi bliver mødt af “har i bestilt?” Hvortil vi svare nej, men om han kunne lave en sandwich da vi var kommet hele vejen fra København - hertil bliver der flabet svaret “ jeg er sådan set skide ligeglad med hvor i kommer fra, jeg kan sælge jer en tapas platte” vi gik derfra yderst rystede over måden vi blev imødekommet og over at man med 40 minutter til luk ikke kan lave en sandwich til kunder der ikke har bestilt i forvejen?!

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Super lækre sandwich, godt med fyld og lækkert brød.
Sød betjening.
Vi kommer helt sikkert igen 😊
Lækker tapas til barnedåb
Lækker tapas til barnedåb - kan varmt anbefales🙂
Vi fik mad fra ulles deli
Datteren ville have sukker kartofler til samt flødekartofler. 2 x salater brun sovs flutes og mega lækre flæskesvær, jeg spiser ikke flæskesvær men hold da op de var så crunch/sprøde mums.
Det kan virkelig anbefales.
Og personalet der var med stod for udskæring af grisen.
absolut intet at klage over. Tak for lækker mad til datters konfirmation. 😃
God oplevelse
God oplevelse
Grillet svinekød med tilbehør – veltilberedt og velsmagende.
Rigelige portioner og en rigtig god madoplevelse.
Tak for en dejlig middag!
Havde bestilt tapas til til min…
Havde bestilt tapas til til min fødselsdag og det var et kæmpe hit! Lækre råvare, pænt anrettet og god kundeservice. Kan varmt anbefale ulles deli!
Lækre sandwich
De har bare de sygeste og lækreste sandwich, der bliver ikke sparet på noget og der er så gode smags sammensætninger i dem, har idag købt to spicy sub og de smager bare dejligt, har før prøvet flere af de andre som de har kørt med ind imellem☺️
Synes der er en god omgangstone inde i butikken og ja det er bare godt og kan varmt anbefales.
Rigtig lækker kålpølser
Jeg købte Kålpølser til nytår hos ulles delli de smagte Rigtig godt. Godt krydret og saftig. De var rigtig lækker. 😋
Dårlig sandwich og service
Først og fremmest er udvalget af sandwiches ikke særlig stort, og nå man så spørger om man kan få en uden det ene eller andet i, får man bare et flabet svar tilbage om at det ikke er muligt. Da vi så endelig fik en sandwich, var den utrolig kedelig og tør i smagen.

Reply from Ulle's deli
Fine men ikke så spændende sandwiches
Ulles Delli er gode til at reklamere for sig selv på en ny måde og ofte. Jeg synes dog ikke, deres sandwiches lever helt op til hypen. Gode råvarer og stort måltid (ville foretrække en mindre til færre penge), men jeg har begge gange, jeg har købt en sandwich fra dem, savnet mere smag og mere varieret grønt, meget bedre og mere smagfuld dressing! Synd man ikke kan få en med glutenfrit brød. Jeg vil lede videre efter mere spændende sandwiches- mere eksperimenterende og med sundere brød gerne. Betjeningen er hurtig og høflig.
Kan varmt anvefales
Super lækkert mad. Vi fik tapas til forret og Ulles grill menu til hovedret i forbindelse med vores bryllup. Gæsterne elskede maden, og der var mere end rigeligt af den.
Super service af Mads, der stod for udskæringen samt at sætte vores buffet op.
Kan klar anbefales.
Sandwich, Ulle´s deli
Vi købte 3 sandwich, og vi har aldrig fået bedre sandwich! Store, lækre, nylavede, fantastiske råvarer - alt var godt. Frisk, og herlig betjening. Vores største anbefalinger til Ulle´s deli.
Der røg også lige 2 stykker gammel knas med hjem derfra..
Fed fed oplevelse
Fed fed oplevelse - henholdsvis sandwich og betjeningen var total HIT. De der sønderjyske “knejte” kan altså noget helt særligt. Disken var spækket med de lækreste friske råvare……alt hvad hjert…..øh, maven begærer. Den biks er uden tvivl et besøg værd👍.
Ingen tvivl her - Top Karakter herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God sandwich