unBooze AB Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Överlag en väldigt bra upplevelse av mitt köp. Det är positivt att det finns ett lokalt alternativ med ett mer intressant och brett sortiment kring alkoholfria drycker. Priserna är rimliga och lever... See more

Rated 4 out of 5 stars

Otroligt snabb leverans och väl inslagna burkar och flaskor. Det som önskas för framtiden är ett ännu bredare utbud, samt att vissa produkter på hemsidan kommer in i lager. Vissa produkter har var... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt och informativt bemötande och återkoppling. Beställning, bekräftelse, leveransbesked, fakturering hanterades mycket professionellt. Mycket nöjd, återkommer gärna med fler beställningar.

Company details

1. Beverage Distributor

Written by the company

unBooze är Sveriges främsta e-handelsplats för alkoholfria drycker. Vi har ett brett utbud av öl, vin, spirits, ginger beer, tonic och premium soda (endast alkoholfritt så klart 🥂) Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Alkoholfritt behöver vara långt ifrån tråkigt. Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Vår drivkraft är att hjälpa till med att välja en hälsosammare vardag i takt med att många utvecklar en större medvetenhet, där fokus ligger på att välja trygga alternativ för kroppen. Genom att erbjuda ett stort sortiment dygnet runt, med enkel och snabb leverans samt trygga betalningsalternativ hoppas vi att fler kan finna glädjen till ett nyttigare alternativ.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Snabbt och unikt!

Snabb leverans av spännande alkoholfria öler som man inte så lätt får tag i annars.

April 10, 2024

Reply from unBooze AB

Hej Nils, kul att du är nöjd och att du upptäckt vårt breda sortiment! 🍻

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och enkelt att beställa

Snabb och enkelt att beställa. Bra utbud av det vi vill ha. Enkelt att hämta om man bor i närheten. Trevligt och hjälpsamt bemötande på plats.

March 23, 2024

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme och himla kul att du är nöjd och glad! 🥂

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt och informativt bemötande och…

April 5, 2024

Reply from unBooze AB

Hej Svenerik. Wow, stort tack för det och vad kul att du är mycket nöjd! 🥂

..........

----------

March 25, 2024

Reply from unBooze AB

Hej David, tack för det fina betyget och det lite kryptiska! 😂

Rated 4 out of 5 stars

Plus och minus med Unbooze

Otroligt snabb leverans och väl inslagna burkar och flaskor.
Det som önskas för framtiden är ett ännu bredare utbud, samt att vissa produkter på hemsidan kommer in i lager. Vissa produkter har varit slut under en längre tid, och man vill ju gärna testa dessa, men det blir svårt då de konstant är slut. Förstår att det kan vara svårt att få tag på vissa produkter mot leverantörer samt att det är en liten butik.
Men ett ännu större utbud av alkoholfri öl hade varit trevligt. Finns mycket ute på kontinenten som hade varit intressant att få till Sverige för att köpa och testa.
Men överlag: en mycket trevlig butik!

March 2, 2024

Reply from unBooze AB

Hej och tack så hemskt mycket för det fina omdömet! 🤩 Vi strävar och jobbar hårt för att ha ett lager som är välfyllt och att fortsätta ha Sveriges bredaste sortiment på alkoholfritt. Tack återigen! 🎉

Rated 5 out of 5 stars

Stort utbud av alkoholfria ölsorter

Stort utbud av alkoholfria ölsorter. Mycket snabb leverans.

February 20, 2024

Reply from unBooze AB

Hej Katrin, tack för att du tog dig tid att ge ett så fint omdöme! Önskar dig en trevlig vecka! 🍻

Rated 1 out of 5 stars

Paketera varorna bättre.

Paketera varorna bättre.
Leverans 1 trasig
Leverans 2 trasig.
Det som var bra är att det inte "strulade" när jag avbröt beställningen.
Mvh
Carina Abrahamsson

January 11, 2024

Hej Carina,
så bra att du enkelt kunde avbeställa din beställning! 🌟 Trist att höra att det strulat med leveranserna, så vill vi givetvis inte att det ska vara. Vi packar alltid noggrant för att minimera risken för att något ska gå sönder även vid oaktsam hantering av fraktbolagen. Det är jättebra att du kontaktar oss så vi kan säkerställa att vi fortsatt har väldigt få reklamationer om trasiga varor.

Önskar dig en härlig vecka! 🙌🏼

Rated 3 out of 5 stars

Vin leverans

Det tog lång tid innan jag fick lägga en beställning
När jag väl fick utföra beställningen så gick det snabbt att få leveransen

January 4, 2024

Reply from unBooze AB

Hej, hoppas du hade en positiv upplevelse trots lilla extra väntetiden! Det är alltid skönt när leveransen går smidigt. Tyvärr var leveransen från leverantören lite försenad. Tack för att du delade din erfarenhet med oss, och vi hoppas att du är nöjd med det du beställt! 🥂

Önskar dig en trevlig kväll! 😃

Rated 5 out of 5 stars

unBooze har ett gediget utbud av…

unBooze har ett gediget utbud av alkoholfria drycker som är perfekt när man är sugen på något festligt att dricka och ändå kunna köra bil eller bara helt enkelt väljer alkoholfritt! De har kunnig och serviceinriktad personal med en lättnavigerad hemsida och en trevlig lagerbutik. Väl värt ett besök!

December 31, 2023
Unprompted review

Reply from unBooze AB

Hej Frida, tack för att du tog dig tid att ge ett så fint omdöme! Önskar dig ett gott nytt år! 🎉🥂

Trevlig

Trevlig, kunnig och engagerad personal/ägare.
Kan varmt rekommendera deras butik 🥰

May 10, 2023
Unprompted review

Hej Putte, tack och tack för dom fina orden! 🥰

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look