UnikaHaver formåede at lytte til vores ønsker og kom med nogle rigtig brugbare løsninger. Det hele var let. Vi optog en video hvor vi gik rundt og forklarede lidt om vores have. Og et par dage sene... See more
Company replied
Vi har oplevet en høj grad af professionalisme, dedikation, viden og kreativitet. Knud Bundgård fra unikahaver har uden tvivl designet de rammer og udtryk der passer til vores hjem. Den stor... See more
Company replied
Vi fik Knud Bundgaard Unikahaver, til at tegne et forslag til renovering af vores have. Havde et rigtig godt online/skype møde, og kunne se, hvad han tegnede. Efterfølgende fik vi tilsendt tegninger... See more
Company replied
De VARMESTE anbefalinger. Jens Peter sprang hurtigt på opgaven med kort deadline og fangede trods det vores ønsker og byggede på derfra. Vi blev perfekt vejledt og blev tilpas “udfordret”. Det... See more
Company replied
Havearkitekter tegner haveplaner og indretter uderum. Alt fra haveskitser, til havedesign i 3D eller 2D som havetegninger. Kontakt en havearkitekt fra unikaHaver.dk og få haveinspiration sammen med din egen private havekonsulent.
Strandvejen 150, 8300, Odder, Denmark
Og et par dage senere modtog vi en video med forslag, skitser osv.
Super enkelt og meget professionelt

Reply from unikaHaver.dk
Vi havde rigtig god erfaring med Onlineskitse-møde. Vi sendte en video og nogle billeder i forvejen. Til mødet fremlagde de en flot haveplan, som til fulde levede op til vores forventninger.
Nu er det bare at tage "havehandskerne" på og få det udført :)
Vi har mod på at vi godt kan, selvom vi ikke har grønne fingre.

Reply from unikaHaver.dk
Jens Peters evne til at omsætte vores ønsker og ideer til en konkret og smuk haveplan var imponerende. Han har en unik evne til at lytte opmærksomt og forstod derfor vores behov og ønsker samtidig med han tilføjede sin egen ekspertise og kreativitet. Resultatet var en haveplan, der var live præcis hvad vi havde ønsket og mere til.
Jens Peters kvalitetssikring og eksekvering er også bemærkelsesværdig. Han leverede ikke blot en detaljeret haveplan, men også plantelister, der gjorde det nemt for os at handle og planlægge. Hans evne til at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten er beundringsværdig.
Samlet set vil jeg give Jens Peter fra UnikaHaver mine varmeste anbefalinger. Hvis du søger en landskabsarkitekt, der har en stærk forståelse for dine ønsker og behov, og som er i stand til at levere en smuk og veludført haveplan inden for en kort tidsramme, så er Jens Peter den rette person for dig. Han vil ikke skuffe dig!

Reply from unikaHaver.dk
Min kone og jeg stod overfor at skulle grave hele vores have op i forbindelse med en udvidelse af kælderen. Vi er en stor familie med en lille have, men er med unikaHavers hjælp lykkedes med at finde frem til en have hvor det hele går op i en højere enhed! Online-mødet var super godt, Knud havde lyttet til vores ønsker og formåede at tegne en have lige efter vores hjerter. Nu er de første spadestik taget og vi kan næsten ikke vente til vi skal indvie haven og have et velfortjent glas rabarberbrus :).

Reply from unikaHaver.dk
Jeg havde brug for idéer til at gøre min have hyggelig, hvilket unikaHaver har gjort til fulde. Der er blevet skabt dejlige rum i haven, så sol og beplantninger kan nydes optimalt.
Havearkitekten har været god til at lytte efter mine ønsker og se muligheder, som jeg slet ikke selv havde fantasi til.
Desuden har han altid været yderst hjælpsom med rådgivning og løsning af opgaver undervejs i udførelsen af mit haveprojekt.
Jeg nyder allerede nu min have, men vil glæde mig til de kommende år, hvor planterne vil vokse sig store.
Jeg kan varmt anbefale unikaHaver.

Reply from unikaHaver.dk
Omlægning af have med stor hjælp fra JP
Vældig inspirerende vejledning med mange fine detaljer. Helt fantastisk at få adgang til et kæmpe kategoriseret udvalg af planer.
De bedste hilsner fra Claus, Anna og Birgitte

Reply from unikaHaver.dk
Vi skulle have hjælp til at forvandle jordhullet omkring vores nybyggede hus til en have, der ikke først er flot om 20 år, og tog derfor kontakt til Knud Bundgaard fra UnikaHaver. Han har hjulpet os med alt fra en detaljeret plantegning til flisemønstre og plantevalg.
Det har været en tryg proces, og vi har tydeligt mærket Knuds grønne erfaring og arkitektoniske ekspertise - således er der taget højde for bl.a. husets arkitektur, vores ønsker, naturen i området, pengepung og praktik i haveplanen.
Processen har for en stor del foregået online, og selvom vi var skeptiske, var det virkelig en god oplevelse. Knud navigerede let i programmet og lavede de ændringer, vi ønskede, så vi straks kunne se resultatet, og samtidig kunne vi sammen google på plantevalg osv. Det var fedt!
OBS! Klar anbefaling om at tilvælge 3D-løsning, der løfter hele oplevelsen og gør målet meget tydeligere :-)

Reply from unikaHaver.dk
Vi tog fat i UnikaHaver, da vi skulle have udarbejdet en haveplan for vores nye hus. Vi havde mange krav, eksisterende bede der skulle tages hensyn til, samt ønsker til nye elementer, så opgaven var ikke ligetil. Vi havde et fantastisk Idemøde med Jens Peter, som havde forberedt sig grundigt. Efter et 4 timers møde og flere dages intensive overvejelser, har vi fået lavet en fantastisk haveplan, hvor alle elementer er medtaget. Og det har været rigtig godt at få ideer og nuancer fra UnikaHaver, som vi aldrig selv havde kommet på.
Online 3D programmet fungerer perfekt. Lad være med at tøve. Vi har nu 3D program, hvor vi kan gå rundt i haven, og virkelig teste muligheder. Derudover har vi også masser af informationer mv., som man aldrig vil kunne komme i nærheden ved et fysisk møde. Klar anbefaling herfra.

Reply from unikaHaver.dk
Vi skulle have lavet ny vej, parkeringplads, terrasse, belægning og bede omkring et nybyggeri, og vi syntes det var et stort projekt, så vi syntes Jens Peter skulle komme forbi og se på det, men han overbeviste os om at hans digitale fremgangsmåde er nemmere og billigere. Under online mødet blev vi meget overbevist om styrken og kvaliteten i at gøre det hele online, det er meget nemmere af se det hele for sig, og få lavet ændringer under online mødet, derfor giver vi de varmeste anbefalinger til Jens Peters metode. Vi syntes også prisen er særdeles fornuftig, der er virkelig kvalitet for pengene

De VARMESTE anbefalinger.
Vi blev perfekt vejledt og blev tilpas “udfordret”.
Det visuelle fungerer perfekt. Meget brugbart og nemt at bruge.
Bare TAK. Kunne ikke ønske det bedre.

Reply from unikaHaver.dk
Jens Peter Jacobsen så muligheder for spændende nyindretning af opholdsplads og bede inspireret af trappens skrå vinkel, ting vi ikke selv havde fantasi til. Hans omhyggelige skitse er nu realiseret til vores store glæde og tilfredshed.

Reply from unikaHaver.dk
Vi påtænker at at bygge nyt hus i vores nuværende baghave og har derfor brug for en helhedsplan for begge de to kommende matrikler. Over to møder har vi arbejdet med Knud Bundgaards fremragende kreative input og meget fine fornemmelse for både vores nuværende og det kommende nye hus's forskellige udtryk, og har fået samlet det i godt helhedsindtryk med et stærkt arkitektonisk præg. Processen og kommunikationen er foregået med både udfordrende tanker og evne til hurtigt at forstå vores ønsker. Vi kan ikke rose Knud Bundgaard og Unika Haver nok - de varmeste anbefalinger herfra :-)

Reply from unikaHaver.dk
Vi havde brug for inspiration til vores have, eftersom vi ikke har gjort det store siden vi byggede i 2017. Vi bookede et online ide møde med Knud - hvilket levede op til alle vores forventninger. Knud var god til at lytte til vores ideer og tanker, hvilket resulterede i et produktivt møde og en fantastisk haveplan.
Vi kan helt klart anbefale Unika haver og Knud.

Reply from unikaHaver.dk
Vi havde nogle udfordringer med haven til vores nybyggede hus, da vi simpelthen ikke havde fokuseret nok på have og uderum. Vi havde en masse idéer, men ikke meget håb for at det kunne løses på en tilfredsstillende måde, men man må sige at Jens Peter via sin online tegnestue fik gjort vores lave forventninger til skamme. Fantastisk oplevelse, hvor han i real-time på skærmen retter og udbygger i forhold til hvor snakken går hen ad. En super oplevelse og den færdige plan er bare SÅ flot og kreativ. Fem stjerner her fra! PS. Tag endelig det online møde i stedet for et fysisk møde, da man får så meget mere ud af det.

Reply from unikaHaver.dk
I hat lige fået udarbejdet en haveplan hos Knud fra Unikahaver, som vi gennemgik på et onlinemøde. Det var lige det vi havde drømt om. En flot, flot plan og en grundig gennemgang af alle delene med god tid tid snak om detaljer og sammenhænge. Kan varmt anbefales!!

Reply from unikaHaver.dk
Da vi havde skulle have lavet en haveplan, valgte vi Unikahaver.dk, idet vi havde set, at de havde lavet utrolig mange smukke haver.
Frem for at de skulle ud til os med pen og papir, så valgte i stedet at få det hele lavet online. Det kan varmt anbefales og fungerede super godt!! Jens Peter (som tegnede vores have) havde virkelig læst vores ønsker, ud fra det materiale, vi havde sendt til ham. Han kom med gode og spændende ideér, som lige var os. Hvis der var noget, som vi ikke forstod, så forklarede han det grundigt samtidig med, at han hurtigt viste os det på skærmen vha. tegneprogtammet og billeder. Det var tydeligt at mærke, at han kan sit kram. Derudover er han en god formidler, utrolig behagelig og virkelig servicemindet. Vi føler, at vi har fået en spændende haveplan, som fuldt ud lever op til vores forventninger. Er man i tvivl om, om en online session fungerer, frem for personligt fremmøde, så er svaret herfra 100% ja.
Fra os kommer herme de varmeste anbefalinger!

Reply from unikaHaver.dk
Godt og meget inspirerende have-idémøde
Så har vi fået en rigtig god haveskitse, som Jens Peter Jacobsen fra UnikaHaver har lavet. Det hele foregik online, hvilket virkede VIRKELIG godt. Jens Peter var super godt forberedt - det meste havde han gjort klart digitalt - og hvis vi manglede noget, fandt han det straks. OG! Vi har optaget det hele, så vi kan se idémødet igen og igen!! Efter mødet har JP samlet det forslagene i en digital sagsmappe, hvilket er MEGET hjælpsomt. Jeg kan kun anbefale et idemøde med JPJ på det varmeste.

Reply from unikaHaver.dk
Vi havde et virtuelt møde med Jens Peter, som var enormt velforberedt og imødekommende. Under dialogen ved mødet blev der ændret direkte i tegningen, så vi kunne følge med. Vi blev præsenteret for løsninger i haven, vi slet ikke selv havde overvejet eller tænkt muligt. Nogle ting vil tage flere år for os at få udført, mens andet var simpelt og lige til at gå til. Samtidig fik vi masser af ideer og rådgivning til planter og blomster mv samt vedligehold af disse. Vores færdige produkt blev en Design plan i 2D, så vi nu har en plan for hvordan vores have engang skal se ud. Vi kan nu tage lidt ad gangen med det samlede overblik for øje, hvilket uden tvivl vil spare os penge og tid i det lange løb. Vores varmeste anbefalinger til Jens Peter og unikaHaver

Reply from unikaHaver.dk
Den store faglighed er for os en meget betydelig del, her har unikahaver med deres fagbaggrund valgt de planter og layout som passer til vores tidmæssige ressourcer og skabt en unik have som vi selv kan holde.
Alt i alt en super oplevelse, og et fremragende stykke arbejde.
M og P

Reply from unikaHaver.dk
Jeg har haft et online idémøde med Jens Peter, og han kom med en masse gode idéer, som jeg aldrig selv ville være kommet på.
Nogle af tingene ville jeg gerne have lidt anderledes. Det havde vi en rigtig god dialog omkring og er endt med et super resultat.