UniQ skadedyrskontrol
See what reviewers are saying
Jeg oplevede stor uklarhed omkring prisen, som jeg i øvrigt synes var meget høj ( 2.500 kr.) også i betragtning af virkningen, for efter 4 dage var der igen myrer i min stue, og efter 5 dage var der... See more
Jordhvepse Vi bestilte hjælp til skadedyrsbekæmpelse d.22/7-21 og de stod klar dagen efter. Meget imponerende! De lovede herefter garanti hvilket virkelig er god service! Vi ringede d.9/8 da hve... See more
Jeg havde kontakt med dem søndag aften, og allerede mandag middag var de på stedet og fik sprøjtet mod hvepse. De to medarbejdere som klarede opgaven var ganske flinke og kompetente. Prisen var også... See more
Information provided by various external sources
UniQ skadedyrskontrol, er skadedyrsbekæmbelse i særklasse. Vores personale har en stor viden samt mangeårig erfaring, indefor de fleste dyr du støder på i din hverdag, som er uønsket.
Langehede 103b, 5471, Søndersø, Denmark
- Info@uniqkontrol.dk
- uniqkontrol.dk
“Roxanne” = FUP
“Roxanne” har udover skadesservice et lille foretagende hvor hun bl.a på Facebook/marketplace snyder folk. Du får aldrig varen eller dine penge. Hold jer væk fra hende/dem og spred budskabet så andre ikke bliver snydt. Jeg kom hurtigt i dialog med politi selvom beløbet er relativt lille.
Svindel og humbuk
Svindel og humbuk
Svindel pas på med at bruge RD skadesservice og private handler med dem, de er direkte til kontant, de sælger vare ved siden af deres skadedyrs service, her er jeg blevet svindlet, jeg havde kontakt med Roxanne og overførte penge til hende, da det var gjort røg kontakten hun stoppet med at svare og slettet sit nummer, jeg havde dog fundet frem til hendes virksomhed hvor jeg ringet til firma nummeret her får jeg fat i hendes mand Ricco, som fortæller han skulle have sendt varen men lå syg fair nok tænker jeg ringer et par dage efter og her kommer han med en ny undskyldning om han mente den var sendt og han ville tjekke når han kom hjem heller ikke her hørte jeg fra ham og sådan har det fortsat cirka 10 dage med daglige opkald og ny undskyldning hvergang, herefter skrev min kæreste en dårlig anmeldelse af dem og her blev Ricco aggressiv og truende og ville ikke have sit firma indblandet, vi aftaler hun sletter sin anmeldelse og han sender pengene retur men heller ikke her kommer de, så jeg tog så kontakt til politiet forklaret situationen og fortalte ricco og Roxanne dette ville blive anmeldt inde kl 00.00, hørte stadigvæk intet så nu er der lagt en politianmeldelse og haft kontakt med andre her på trustpilot angående RD skadeservice. Jeg ville fraråde alle at handle med Rd skadeservice og Roxanne og ricco de finder på undskyldninger og man tager deres ord for gode vare, men det er løgn alt hvad de siger, så pas på dine penge du risikerer blive ruineret af disse 2. Jeg kan kontaktes hvis du har oplevelse med Rd skadeservice så vi kan få flere beviser mod disse 2 forbrydere
Svindel
De bruger deres firma nr til at sælge ting og så modtager man ikke det man har købt
VÆLG ALDRIG DETTE UDUELIGE FIRMA
VÆLG ALDRIG DETTE UDUELIGE FIRMA. DE ER SÅ FYLDT MED LØGN.
Jordhvepse - ubrugelig terrasse fra 23/7 og sommeren ud!
Jordhvepse
Vi ringede d.9/8 da hvepsene ikke var væk. De kom allerede d.11/8 med 2. behandling. Hvepsene forsvandt dog ikke. Ricco beder os skille vores terrasse ad, da han skal bruge plads hvis 3.behandling skal virke ordentligt, hvilket vi gør. Siden da har Ricco været en kaskade af dårlige undskyldninger, ubesvarede opkald og brudte løfter.
Den 10/11(!!!!) havde vi den sidste aftale med Ricco som han heller ikke dukkede op til, meldte ej heller afbud.
På hjemmesiden lover de ingen ventetid og tilfredshedsgaranti. Det kan jeg med GARANTI sige de ikke lever op til i dette tilfælde.
Anja Andrés
Super, hurtig, effektiv, kyndig og meget venlig hjælp - meget sympatisk prispolitik med at det ikke er dyrere at få hjælp i weekenden end om mandagen. Følte mig utroligt godt behandlet og er meget tilfreds.
Skuffende indsats.
Skuffende indsats.
Jeg har forudbetalt 8500kr for et års abonnement 9.september 2020 - 9. september 2021 på udryddelse af mosegrise, da Uniq Skadedyrskontrol vurderede, at det ville kræve en ekstraordinær indsats.
Aftalen indebar, at de ville komme indenfor 5 hverdage, når vi anmeldte aktivitet af mosegrisene. Det har de overholdt 1 gang! De øvrige gange er de kommet efter 3 - 5 uger. Da jeg jeg anmeldte aktivitet 3. august 2021, som er en måned inden abonnementet udløber, svarede de overhovedet ikke. Selv efter at have rykket dem pr tlf. kan jeg her 9. oktober 2021 konstatere at de ikke “nåede at komme”.
De er generelt svære at kommunikere med, da de ikke “har tid” til at besvare sms eller e-mails.
Lidt usædvanligt for et firma.
Jeg må desværre fraråde at benytte firmaet, og i særdeleshed at forudbetale. Jeg har stadig mosegrise!
Super service og godt humør.
Super service og godt humør.
Hurtig og professionel behandling af flagermus.
Fantastik hurtig og professionel
Fantastik hurtig og professionel behandling af stort hvepsebo i gavlen på vores hus. Vi blev brændt af et andet firma hvorefter vi ringede kl. ca. 15 lørdag eftermiddag til UniQ, de var her ca. 2 timer senere og vi har ikke ser nogen hvepse siden💪🤩 fantastisk service og god pris.
Super service, jeg ringede ang. Myre inde i huset og ricco kom inden for 2 timer, smid noget gift hvor de kom og efter sprøjtede han uden om huset 3-4 dage efter var der ikke flere myre. Og har der ikke været siden og det er ca 2 måneder siden nu.
Aldrig igen!!!!!!. Hold nu op, Ricco, du må godt nok ha svært ved at omgås sandheden. Dit svar til mig er den rene løgn. Professionel, nej nej nej . Hold dig til sandheden!
Kontrakt i et år. Problemet ikke løst. Nægter at komme selvom der stadig er tid tilbage. “Jeg skylder dig ikke en skid!” var svaret. Udskylning er at han ikke har kunnet få fat i mig. Den eneste gang Ricco har været her var jeg heller ikke hjemme men der gik det fint med at sprøjte. Så hvorfor ikke nu når jeg har ringet og bedt om et besøg mere. Taler med kontordamen. Hun spørger” hvor har du myrer?” “Over det hele” “Nå, jamen så kan det jo ikke betale sig at komme en gang til.” Årets mest idiotiske svar!!!!! Havde bedt dem om at kontakte mig per mail eller sms hvis de ikke kunne få fat i mig. “Tror du jeg har tid til at sidde og skrive sms eller mail til kunderne? Du må da kunne forstå at jeg har taget nye kunder ind nu jeg ikke kunne få fat i dig?” Han påstår han har ringet utallige gange. Det skal indrømmes at min telefon var i stykker nogle dage men efter det er der intet på min mobil der viser at han har ringet. Og hvis han ikke har tid til at skrive til mig, hvad skal han så med en “sekretær til??? Han truer mig med at komme og ødelægge min forretning hvis jeg melder dem her på Trustpilot. Ubehøvlet, ubehagelig , totalt uprofessionel .

Reply from UniQ skadedyrskontrol
Havde problemer med myrer..
Havde problemer med myrer... prøvede selv lidt af hvert. Var lidt en unfair kamp da de var mange imod 1.
Uniq kom... trylle trylle simsalabim. Jeg (vi) vandt kampen.. 😁
Desuden søgte jeg lidt viden til fodspor ved mit skur. De var utrolig hjælpsomme, fil viden til hva det var og hvad jeg selv kunne hjælpe med til for at stoppe det..
Super tak for god service
1 STJERNE FOR JERES SELV- IRONI
1 STJERNE FOR JERES SELV- IRONI. SKADEDYRSKONTROL !!!! ELLER ER DET MÅSKE SKÆBNENS IRONI ?? DET ER IHVERTEFALD KARMA TIL JER TO RICCO OG ROZANNE som I nu kalder jer DENNE GANG !!! VI ER RIGTIG MANGE DER VENTER PÅ KONTROL AF JER TO SKADEDYR !! STOP DA MED AT SVINDLE, SNYDE OG BEDRAG FOLK ALLEVEGNE !! OG DET HJÆLPER JER IKKE MERE AT I BARE SKIFTER NAVNE, ADRESSER, TLF NUMMER, EMAIL. ELLER SKIFTER FIRMA/ NAVN . Ja et GODT SPØRGSMÅL er !! HVEM DER ER DE STØRSTE OG VÆRSTE SKADEDYR HER. FØJ.
Glad for mit abonnement
Jeg er glad for mit abonnement - og oplever altid imødekommende service og hurtig ekspedition.
Et hav af dårlige undskyldninger
Kære trustpilot brugere.
Hvis i overvejer et skadedyrsfirma, så vælg et andet.
For 3700 kr. for ét år, er det ikke værd.
Og som andre brugere også beskriver, så dukker de ikke op som aftalt (eller slet ikke), svarer ikke, og så vær forberedt på et HAV af dårlige undskyldninger fordi de ikke kom eller bliver nødt til at udsætte.
De pynter sig med dag til dag service. Det kan I skyde en hvid pil efter.
Med 3,5 måned tilbage af serviceaftalen, har vi nu sagt"bliv-væk". For det umuligt at lave en fast aftale med dem.
Ærgelige penge - men det skal jo fixes, og nu har vi ringet efter andet firma.
Ricco & Roxanne, sorry to say. Det er BARE ikke godt nok.

Vi betalte kr 5000. føler os snydt
Vi betalte kr. 5000 for et abonnement mod muldvarpe i haven. i begyndelsen gik det meget godt, en superflink medarbejder kom nogle gange. men så gik det galt, i efterårsferien var haven helt smadret af muldvarper. vi ringede og en flink pige, men uden efter var det meget værre. vi ringede og så gik det galt, der kom ingen som aftalt, ringede så lovede det at komme dagen efter, men der kom ikke nogen, så i løbet at en uge havde vi ringet 4 gange, og hver gang fået en forklaring om at de have travlt. til sidst fik jeg en løgne historie om at kunne ikke komme, hvis f.eks. en kunde havde rotte problemer? dagen efter var der ingen som tog telefonerne, ingen ringede tilbage, totalt lukket ned. så vi føler og grundig snydt og pengene spildt. så nu skriver vi hele historien på de sociale medier til advarsel for andre. firmaet kan ikke anbefales

Reply from UniQ skadedyrskontrol
Super service. De kom indenfor et par timer da jeg stod med myrer til knæene. 2 yderst flinke mænd kom spadserende med deres sprøjte udstyr. Og klarede jobbet til ug. Jeg kunne ikke være mere tilfreds 😄
God og hurtig service
De to medarbejdere som klarede opgaven var ganske flinke og kompetente.
Prisen var også noget bedre end både Rentokil og Mortalin, cirka 500 kr billigere.
Hurtig og venlig service og skadedyrene…
Hurtig og venlig service og skadedyrene er væk 👍
Super service og skadedyrerne er væk…
Super service og skadedyrerne er væk 👍🏼