Company details

1. Consumer Advice Center
  2. Software Company
  3. Web Collaboration Platform

Written by the company

Gør som tusindvis af andre forbrugere: Få dit gavekort eller tilgodebevis udbetalt kontant. Upload et billede af dit gavekort i dag, så klarer vi resten – hurtigt og nemt. Vi sørger for udbetalingen, så du får flere penge til det, der virkelig betyder noget for dig.

4.3

2-star
1-star

Advertisement

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Nemt, hurtigt og god service!

March 27, 2026

Hej Simon,

Mange tak for de 5 stjerner! 🌟

Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores brugere. Vi er super glade for, at du fandt processen både nem og hurtig. Tak for din opbakning!

Nicklas - Team Unspent

Tip top service

De ordnede hurtigt mit gavekort og jeg fik min udbetaling helt gnidningsfrit.

March 9, 2026

Hej Nikolaj,

Tip top! Tak for de pæne ord 🙌🏼

Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe dig med en hurtig ekspedition af dit gavekort. Tak fordi du delte din oplevelse, det betyder meget for os!

Venlig hilsen,

Super god service

Super god service. Hurtigt og overskuelig proces :-) Varm anbefaling herfra.

February 5, 2026

Hej Charlotte,

Hvor er det dejligt at høre! Tak for de 5 stjerner 🙏🏼

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og proces. Din anbefaling betyder meget for os.

Venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Super service 👌🏻 virkelig et skønt…

Super service 👌🏻 virkelig et skønt koncept- og dejligt at de gider tage kampen op for en 💪🏻☺️ og oveni hatten, super venlige mennesker at “snakke” med over mail, og svare hurtigt hvis man har spørgsmål- kæmpe anbefaling herfra 🤩

February 23, 2026

Hej Maja,

Tusind tak for den fantastiske anbefaling! 🤩

Det var en fornøjelse at tage kampen op for dig – det er præcis derfor, vi er her! Vi er super glade for, at du har følt dig godt hjulpet, og at vores hurtige svar på mail har gjort en forskel for din oplevelse. Vi sætter stor pris på din opbakning.

Advertisement

God oplevelse og koncept

God oplevelse og service.
God brugeroplevelse - Nem og tydelig proces under hele forløbet.
Fedt koncept!

February 17, 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din feedback.

Det glæder os utroligt meget at høre, at du fandt processen nem og overskuelig. Vi arbejder hårdt på at gøre brugeroplevelsen så glat som muligt, så det er fedt at vide, at vi rammer plet. Tak for de pæne ord om vores koncept!

Imponerende service 🙏🏼

Imponerende service 😍🙏🏼

Unspent hjalp mig med et gavekort, der endda ikke var dansk – og det gjorde de uden selv at få noget ud af det. Hurtig, venlig og helt igennem super hjælp.

Den slags service er sjælden. Klar anbefaling herfra!!

February 12, 2026

Hej Emily,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😍

Det var en kæmpe fornøjelse at kunne hjælpe dig med gavekortet, selvom det var lidt uden for vores sædvanlige rammer.

Vi tror på, at god service altid kan betale sig, og din anbefaling betyder alverden for os. Tak fordi du valgte at dele din oplevelse!

Nicklas - Team Unspent

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service hos Unspent!

Unspent styrede hele processen fra start til slut, og jeg er virkelig imponeret. Selvom udbyderen i første omgang sagde nej, gav Unspent ikke op – og det lykkedes dem at få mine penge retur alligevel. Resultatet? Jeg er nu 600 kroner rigere 🎉

Kæmpe ros til teamet hos Unspent for professionel, effektiv og vedholdende hjælp. Kan klart anbefales!

January 7, 2026

Reply from Unspent

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig hele vejen – også når det krævede lidt ekstra vedholdenhed. Tak for de pæne ord og din anbefaling! 🙌

Varme hilsner, Claus
Unspent Kundetilfredshed