Unstuck.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Career Coach

Information provided by various external sources

Engang troede jeg at arbejdslivet skulle være hårdt og ikke levnede plads til meget andet. En dag fandt jeg ud af, at det bare var noget jeg troede. Jeg fandt en anden opskrift til succes end knokle metoden, som jeg havde lært og som er gængs i det...

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Passionpreneur hos Unstuck

Passionpreneur hos Unstuck - Jeg er godt halvvejs i mit forløb og jeg kan kun anbefale det! Professionel og struktureret medlemsportal og ikke mindst teamet bag. Et veltilrettelagt forløb, som klæder mig på til at skabe mit unikke produkt og dermed min forretning.

Super kursus fra Unstuck.dk

Jeg tog et kursus med Unstuck.dk - og det har virkeligt rykket mig. Den gode energi, som der er hos underviserne, betyder at der kommer fart over feltet.

Følg din drøm 🦋

At turde tage springet og at komme sikkert ind i et helt nyt ‘mindset’ som selvstændig, er bare en smule af det, hvor jeg har en fast, sikker og kærlig hånd i ryggen fra Maiken og teamet bag Unstuck.
Du skal selv gå vejen, men Unstuck giver dig ruten, og dertil personlig hjælp og følgeskab, vejledning og opbakning til at du kan komme til at arbejde med nøjagtig det du brænder for.

Grundig vejledning

Hos Unstuck får man grundig, effektiv og konkret vejledning i at komme ud over stepperne med sin virksomhed. Tak fordi I altid tror så meget på mig, at jeg selv begynder at tro på, at jeg er på rette vej 🙏🤩

October 25, 2020

Et klogt valg 💪🏻

Jeg lever - godt og trygt - af min forretning. Efter få måneder med Unstucks skarpe og kompetente hjælp - et ualmindelig godt valg 💪🏻👍🏻

October 24, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Unstuck har en skudsikker strategi

Unstuck har en skudsikker strategi til at hjælpe dig og din forretning til et solidt fundament, ro i maven og stabilitet i salg. De står altid klar til at hjælpe, hvis du selv tilføjer den vigtige ingrediens, dig! Du skal spørge, hvis du er i tvivl, bede om guidance og så vil du få.

October 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun været i gang med UNSTUCKs…

Jeg har kun været i gang med UNSTUCKs Scalepreneurforløb i en måneds tid, så jeg har endnu masser af lære.
Indtil videre har jeg kun gode ting at sige om UNSTUCK - jeg er i hvert fald hjulpet videre, der hvor jeg følte, jeg sad fast i min forretning. Så jeg er ikke længere så STUCK som da jeg tilmeldte mig forløbet - og det er vel hele pointen..

October 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så dybt taknemmelig for den…

Jeg er så dybt taknemmelig for den støtte og hjælp jeg får igennem. Unstuck.
Det er ikke altid nemt at være selvstændig, men de redskaber og den sparring jeg får et unik og løfter mig i energi. Teamet tror på mig også når jeg selv tvivler.

March 17, 2020

Take a closer look