Asiakaspalvelu fail
Ihan hyvin toiminut siihen asti kunnes lähetys jäi tulliin, asiakaspalvelu ei vastaa vaikka viestiä lähetetty jo kolmesti, vastausta odotettu jo kolme viikkoa, ei enää jatkoon.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lähettävät EU:n ulkopuolelta, jää tulliin, älä osta!
Olen käyttänyt tuotteita apuna harjoittelussani nyt 12 vuotta, ja vaikeinta on aina ollut löytää hyvä paikka hankkia tarvitsemani. Olin käyttänyt 3 tai 4 eri verkkosivustoa saadakseni tiettyjä asioita, joita tarvitsin aiemmin, mikä vaikeutti kaiken oikein ajoittamista. Tuntui siltä, että seurasin paketteja ja sain toimituksia jatkuvasti, mikä teki elämästäni kiireisempää kuin olisi pitänyt olla. Ystäväni ehdotti, että löytäisin paikan, jossa on kaikki mitä tarvitsen. En uskonut, että tällainen verkkosivusto on mahdollista, koska yleensä verkkosivustot myyvät vain yhtä brändiä, eikä niillä ole paljon vaihtoehtoja. No, olin väärässä. Tämä sivusto on erittäin hyvä valinta, ja erittäin hyvä olla johdonmukainen niiden toimitusten kanssa. Olen iloinen, että minulla on enemmän vapaa-aikaa nyt, kun en jahda paketteja koko ajan.
Olin hyvin yllättynyt, kun löysin tällaisen verkkosivuston, jossa on niin paljon valikoimaa. Ennen tätä minun piti saada kaikki steroidini ystävältäni, jolla oli oma yhteys saadakseni kaiken. Oli vaikea saada monia vaihtoehtoja, mitä halusin, ja minun piti aina tehdä järjestelyjä noutaakseni pakettini häneltä, mikä oli epämukavaa. Päätin etsiä verkosta helpompaa tapaa, ja tämä sivusto oli yksi harvoista hyvämaineisista vaihtoehdoista, jotka löysin. Olin yllättynyt valikoiman määrästä, ja nyt voin saada joitain merkkejä, jotka ovat paljon parempia kuin aiemmin käyttämäni brändi. Tilausteni saapuminen kestää yleensä noin 3 viikkoa, mutta minun on helppo suunnitella sitä nyt, kun tiedän kuinka kauan se kestää. Ehdottomasti helpoin tapa saada kaikki tarvitsemani.
Tarkoituksenani on ollut kirjoittaa tämä arvostelu jo pidemmän aikaa. Olen enemmän kuin tyytyväinen täällä saamaani palveluun ja tilaukseeni joka saapui 7 päivässä, joten ajattelin että on aika kirjoittaa kaupalle myönteinen arvostelu. Tuotteet toivat paljon hyötyjä ja lopputuloksena korkealaatuista lihasta. Ymmärrän nyt miksi olen kuullut tästä kaupasta puhuttavan useasti kuntosalilla - se johtuu hyvästä tuotevalikoimasta ja erinoimaisesta asiakaspalvelusta, mitä muut kaupat eivät pysty tarjoamaan.
Yhteensä olen tilannut tästä kaupasta jo 2 kertaa ja tämä viimeisin tilaukseni tulee olemaan kolmas. Kokeilin kaikkia tuotteita ennen arvostelua. Ja rehellisesti sanottuna olen ollut todella tyytyväinen niihin kaikkiin, samoin kuin täältä saamaani palveluun. Tulen varmasti asioimaan täällä taas uudestaan ennenkuin varastoni pääsevät tyhjenemään.
Täysi huijaus sivusto, älkää laittako rahojanne tänne.
Sähköposteihin vastattiin nopeasti ja kohteliaasti kun lähetin viestiä. Kaupan kanssa kommunikoinnissa ei ollut mitään ongelmia. Sain vastauksn kaikkiin kysymyksiini ja voin luvata että kysymyksiä oli paljon. Hieno kauppa ja hyvä asiakaspalvelu!
Tilaan paljon tavaraa kerralla ja tämä on rehellisesti sanottuna paras toimittaja jonka olen löytänyt. Tosi paljon todella hyviä tuotteita! Kokeile itse ja et tule pettymään. Teet itsellesi palveluksen ja jos olet vielä valmis tekemään paljon töitä sen eteen niin olet jo matkalla kohti unelmiesi kehoa!
100 tablettia Magnumin dbol kymppiä auttoi saamaan massaa todella nopeasti ja olen kokeillut melkoisesti dboleja aiemmin, tämä merkki on omasta mielestäni niistä kaikista paras. Vaikea olla kehumatta tätä liikaa. Kannattaa kokeilla!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.