Ur og Smykker Reviews 9

Company details

1. Jewelry Store
  2. Watch Store

Written by the company

Vi henviser venligst til vores hovedside Houmann.dk - Smykker, ure og tilbehør" for opdaterede anmeldelser Køb billige ure og smykker online hos UrogSmykker.dk til gode priser - Vi har online salg af kvalitets ure og smykker til de bedste priser. Klik ind på UrogSmykker.dk og se det flotte udvalg.

2.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 2 out of 5 stars

dårlig service og misvisende…

dårlig service og misvisende garanti/retur regler. De gør det super nemt at bede om ingraveringer i ringe uden at gøre det klart at deres ellers reklamerede returret ophører, på intet tidspunkt før de havde fået en ring retur gjorde de opmærksom på at deres retur politik ikke galt for ringe med ingraveringer. Enten dårligt system og inkompetence eller "dark patterns". Men ellers er prisen fin.

Dejligt at se der bliver reflekteret over oplevesen, hvis der også bliver gjordt noget ved det bliver jeg oprigtigt glad. Forslag: Tror ikke andre ender med samme problem hvis der er en simpel men klar advarsel om at returret borfalder hvis du vælger noget som helst. På nuværrende tidspunkt ligner det faktiskat man skal vælge noget, Der er fire fælter der alle står "Vælg varriant", to af dem skal vælges da det er størrelsen. Resten må man åbenbart ikke vælge. Nu jeg kigger på siden igen er det faktisk endnu værre ud end jeg huskede.

April 17, 2026

Kære Frederik,

Mange tak for din feedback. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at du har haft en oplevelse af manglende information i forbindelse med dit køb.

Vi bestræber os altid på at være meget tydelige omkring vores betingelser, og det står både i handelsbetingelserne, det står i vores information omkring graveringer og på produksiderner med vielsesringe.

For at skabe fuld klarhed omkring situationen, vil jeg gerne knytte et par kommentarer til forløbet:

Specialfremstillede varer: Ved personlig gravering og specialfremstilling bortfalder returretten normalt, da varen er unikt tilpasset den enkelte kunde.
Det er generelt både online og i fysiske butikker.

Materialets begrænsninger: Du valgte ringe i titanium, hvilket er et fantastisk materiale, men som desværre har den tekniske begrænsning, at det ikke kan størrelsesreguleres efterfølgende.

Løsningsforslag: Da vi ikke kunne ændre størrelsen, tilbød vi dig et nyt sæt ringe til en reduceret pris. Jeg har fuld forståelse for, at du i mellemtiden havde fundet en løsning andetsteds og derfor ikke ønskede at benytte dig af tilbuddet.

Din oplevelse giver os anledning til intern selvrefleksion. Vi vil nu undersøge, hvordan vi kan gøre denne specifikke information endnu mere synlig – eksempelvis direkte på de enkelte produktsider fremfor i vores generelle handelsbetingelser og infogrupper – så vi undgår lignende misforståelser i fremtiden.

Vi takker for, at du har gjort os opmærksom på problemet, og vi ønsker dig alt det bedste med dine nye ringe.

Med venlig hilsen,

Finn // Houmann.dk

------------------------------
Hej Frederik,

Tak for din opfølgende feedback. Jeg vil gerne prøve at kaste lidt mere lys over, hvordan vores købsflow er bygget op, da vi bestræber os på at give den nødvendige information under hele processen.

Når man bestiller vielsesringe hos os, er der en række nødvendige valg, som kunden bliver guidet igennem: valg af størrelse, valg af skrifttype, eventuelt symbol samt indtastning af graveringstekst.

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, og derfor fremgår det allerede af vores handelsbetingelser og ordrebekræftelse, at personligt graverede og specialfremstillede varer ikke er omfattet af den almindelige returret. Vi har nu også gjort det ekstra tydeligt direkte på alle titanium-ringe, at de ikke kan ombyttes efter gravering, men at vi naturligvis altid står klar med et godt tilbud på nye ringe, hvis størrelsen mod forventning ikke passer.

Vi har handlet med vielsesringe i 18 år og har hidtil oplevet, at vores måde at informere på har været tilstrækkelig, da vi gør det flere steder i forløbet. Jeg beklager naturligvis, at du ikke har bemærket informationen i dit tilfælde. Vi vurderer løbende vores kommunikation, og vi mener, at vi med de nuværende justeringer har gjort det endnu klarere for fremtidige kunder, hvad der gør sig gældende ved bestilling af graverede ringe.

De bedste hilsner,

Finn // Houmann.dk

Rated 1 out of 5 stars

Uacceptabelt kundeservice der straffede…

Uacceptabelt kundeservice der straffede mig med 85kr fordi varen gik retur. Jeg havde ingen muligheder for at hente pakken da Danmark pludseligt blev ramt af snestorm. Og især i Nordjylland.

Kundeservice skal eksistere for at hjælpe kunden, og ikke for at straffe kunderne.

January 15, 2026

Hej Nynne,

Jeg vil gerne starte med at understrege, at det på ingen måde er vores intention at ”straffe” vores kunder. Det, vi beder om, er udelukkende at få dækket de faktiske omkostninger, der opstår, når en pakke returneres uafhentet.

I dit tilfælde blev din pakke leveret til pakkeshoppen den 6. januar. Da pakken ikke blev afhentet, blev den den 14. januar sendt retur til os for vores regning. Herefter skal vi håndtere pakken igen, genpakke den og sende den på ny. De samlede fragtomkostninger fra GLS overstiger 85 kr, som er det beløb, vi beder om at få dækket.

GLS sender som udgangspunkt både afhentningsbesked og påmindelse, når en pakke ligger klar i pakkeshoppen. Hvis man er forhindret i at afhente inden for fristen, er man naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan forsøge at få forlænget liggetiden hos GLS.

Jeg er oprigtigt ked af, hvis det opleves som urimeligt, eller som om vi ønsker at straffe dig – det er bestemt ikke tilfældet. Vi er dog nødt til at sikre, at vi ikke har direkte tab i forbindelse med vores forsendelser.

Jeg håber på din forståelse og står naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Rated 1 out of 5 stars

De sendte min odre selvom jeg havde skrevet jeg ikke ville have den alligevel i god tid

Jeg bestilte et charm og et armbånd men jeg fortryd pga penge mangel og skrev til dem om torsdagen men de svarede aldrig tilbage og tirsdagen efter sendte de pakken afsted alligevel jeg syndes det er mega dårlig stil at gøre når jeg jo skrev i god tid og der står også på deres hjemme side de svare inden for 24 timer det passer jo så heller ikke. De skrev først tilbage til mig efter jeg skrev en dårlig anmeldelse på trustpilot de skriver ubehøvlet til mig og sendte mig et billed som man kunne se var redigeret af at de havde sendt mig en mail omkring at jeg ikke ønskede tingene alligevel men jeg har ikke modtaget noget værken i spam uønskede mail eller indbakken. De bliver også ved med at kontakte mig for at få mig til at slette min trust pilot anmeldelse men det gør jeg ikke da jeg ikke syndes andre skal have en dårlig oplevelse som jeg selv har

April 7, 2025

Hej Jasmin,

Jeg er ked af at finder vores service dårlig.
Vi kan i vores systemer se at vi svarede din mail 20 minutter efter du skrev.
Der svarede vi at vi ville sende dagen efter, hvilket var hurtigere end først informeret - og hvis du stadig ville annullere, så skulle du svarer tilbage.
Du skrev til os det var pga det var en gave at du ikke kunne vente - og vi gik ud fra at gaven skulle gives i weekenden og ville derfor have den afsted så hurtigt som muligt.
Rigtigt at vi burde have clearet den med dig pr tlf også, men det fik vi desværre ikke gjort, beklager.
Jeg vil dog anbefale at hører man ikke fra os på mail, så er vi på tlf hver eneste hverdag fra kl 9-17

Du har dog hentet pakken, så vi må bede dig returnere den, så vi kan give dig dine penge igen.

Kontakt gerne vores kundeservice, hvis der er noget du er i tvivl om

---------------------------------

Jeg skriver lige igen, da du desværre ikke helt fortæller historien rigtigt.

Efter mit svar herinde, så sendte jeg dig et skærmklip fra vores kundesystem fra min private mail, hvor jeg gerne ville vise dig at vi havde svaret dig.
Ydermere, så tilbød jeg dig at vi ville tage smykkerne retur - men da du havde hentet dem, så skulle du aflevere dem igen.
Her svarede du at det var ikke muligt, da du havde taget smykkerne i brug.

Hvad angår din anmeldelse, så skriver jeg at jeg er ked af misforståelsen og at ked af at du ikke har set vores svar - da en negativ anmeldelse betyder meget for os, da vi har over 5.000 anmeldelser på vores anden profil Houmann.dk - og en score på 4,5

Igen - ked af at du ikke ser vores mail.
Du skrev til os det var en gave - og vi mente vi kunne nå din deadline, men ved at vælge at tage smykkerne i brug, så kan vi desværre ikke hjælpe dig med returnering.

PAS PÅ

Jeg fandt et godt tilbud på hjemmesiden, med tydelige spefikationer og før og nu pris. Jeg ringede til kundeservice for at høre om halskæden også kunne leveres i sølv til samme pris (da billedet viste både forgyldt og sølv)
Medarbejderen kigger efter og oplyser mig om at det kan det sagtens og at han vil ændre siden så man kan vækge variant.
Efterfølgende er tilbuddet væk og man afviser at overholde aftalen og sælge mig kæden til aftalt pris.
Det er useriøst, dårlig stil og i modstrid med markedsføringsloven.
Jeg anbefaler at finde andre butikker, men vær opmærksom på at der er mange webshops der i virkeligheden er samme firma, hvilket fremgår når man kigger nærmere efter.

May 13, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, men måtte sende armbåndet retur grundet størrelsen. Samme dag de modtog varen var pengene tilbage på min konto. Så hurtig tilbagebetaling har jeg aldrig oplevet før. Super god service

July 27, 2021

Take a closer look