U mnie zaczęło się od reklamy w necie…
U mnie zaczęło się od reklamy w necie która obiecywała łatwy start i pewne zyski bez większej wiedzy. Kliknąłem bo wszystko wyglądało normalnie. Po dniu zadzwonił doradca rozmowa spokojna bez żadnego ciśnienia. Miał wschodni akcent ale wtedy w ogóle nie zwróciłem na to uwagi. Na początku wpłaciłem małą kwotę żeby zobaczyć jak to działa. Panel chodził normalnie saldo się zmieniało i przez jakiś czas było okej. Problem zaczął się dopiero wtedy kiedy chciałem wypłacić środki. Najpierw pojawił się temat podatku później weryfikacja AML a potem zaczłęy się opóźnienia i sprzeczne odpowiedzi. Zgłosiłem sprawę ale po kilku tygodniach przyszło umorzenie przez brak dowodów i problemy ze współpracą z instytucjami zagranicznymi. Myślałem już że to koniec i zostałem z tym sam. Dopiero później trafiłem na kancelarię która zna takie sprawy od lat i było widać że mają w tym duże doświadczenie. U mnie też w końcu temat ruszył i finalnie środki wróciły. Piszę to bo Livegenportal z reklamy wygląda wiarygodnie a u mnie prawdziwe problemy zaczęły się dopiero przy wpłacie. Kontakt który mi pomógł 8/8/1 — 5/0/1 — 5/5/1.