Userlink Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tager min anmeldelse ned. Userlink.ai prøver nu at tage min anmeldelse ned da de ikke mener jeg har haft en brugeroplevelse med dem. Userlink sælger chatbots til hjemmesider, som er en falsk trygh... See more

Rated 5 out of 5 stars

Proffesionelt firma Dejligt at have en samarbejdspartner hvor passion og professionalisme mødes. Deres AI robot hjælper os meget i hverdagen og frigiver dermed meget tid Vi havde et par opgaver i... See more

Company replied

Company replied

Company details

Written by the company

Du bruger mange ressourcer på at få besøgende ind på din webshop hver eneste dag. Desværre smutter størstedelen af dem igen uden at købe noget, fordi de ikke hurtigt kan finde eller få svar på lige præcis det, de har brug for. Og det er ærgerligt, når det rent faktisk kan løses relativt nemt. Hos Userlink laver vi din helt egen AI agent, der er ekspert i lige præcis dine produkter. Det betyder, at dine besøgende med det samme kan få de svar, de har brug for døgnet rundt - også når jeres kundeservice har lukket. Men vil mine kunder overhovedet have hjælp af en AI agent? Ja, det vil 73% af danskerne. Faktisk foretrækker de fleste at få hurtig hjælp fra AI end at skulle vente 3-5 minutter på at få svar fra et menneske. Kan det betale sig hjem at bruge Userlink? Der er selvfølgelig flere parametre, der spiller ind her. Men vores kunder oplever i gennemsnit at 12% af dem der chatter med botten faktisk også gennemfører et køb, efter de er begyndt at bruge Userlink. Men for at du selv kan vurdere det, kan du kvit og frit prøve det gratis i 30 dage. Vi sætter det hele op for dig, så det eneste du skal forholde dig til er, hvorvidt det betaler sig hjem eller ej. Er der andre fordele ved at bruge Userlink? Der er selvfølgelig flere fordele, men en væsentligt er, at vores kunder gennemsnitligt oplever 35% færre omkostninger til kundeservice, fordi AI agenten besvarer mange kundehenvendelser før de ender hos jeres support.

4.4

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Tager min anmeldelse ned

Userlink sælger chatbots til hjemmesider, som er en falsk tryghed for kunden, da de ikke virker ordentlig og er outdated og linker til sider på websiden der ikke findes. Det er den oplevelse jeg har haft, men vil ikke skrive en anmeldelse af den konkrete hjemmeside da der i bunden af chatbotten står at den er leveret af userlink. Derfor skrev jeg en anmeldelse her med 1 stjerne da den ikke virkede efter hensigten. Det kan de ikke lide og jeg får derfor en mail om at de har markeret min anmeldelse som om den ikke er i forbindelse med en brugeroplevelse hos dem.

Et firma der måske ikke kan tåle kritik

January 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Meget professionelt produkt og support !

Vi har brugt Userlink siden starten af 2024 og har hele vejen været meget imponerede af produktet og supporten. Henvendelser bliver taget alvorligt og med hurtig opfølgning. Vi har flere gange været meget forbløffede over hvor præcist og rigtigt AI chatten kan svare på komplekse og tekniske spørgsmål - og ikke mindst omforme komplekse svar til formuleringer som alle kan være med på. 5 kæmpe stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

July 1, 2025

Vores bedste anbefalinger herfra

Vi har brugt Userlink chatbotten siden november 2024, og den har virkelig imponeret os. Efter prøveperioden var vi ikke i tvivl om, at vi skulle gøre brug af den.
Vi sparer utrolig mange telefon opkald, da robotten svarer fuldstændig præcist på spørgsmål.
Vi har haft kunder der gerne ville have svar på engelsk, og det er heller ikke noget problem. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger herfra.

May 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hurtig support!

Fantastisk service og hurtig support!
Userlink har imponeret fra start med deres lynhurtige respons og evne til at løse problemer effektivt. Vi oplevede eksempelvis, at Cloudflare begrænsede visse funktioner, men Userlink spottede fejlen med det samme og gav en præcis vejledning til at få det fikset.

Deres platform har også nogle virkelig smarte funktioner. Ud over at kunne vælge, om robotten skal opfordre kunden til at sende en mail eller oprette en ticket direkte i Userlinks interface, kan man også finjustere designet, så det passer til ens brand. Man kan selv indsætte en velkomsttekst og tilpasse robotbilledet, hvilket giver en mere personlig oplevelse for kunden.

Og vigtigst af alt – de har været virkelig gode til at få robotten til at "danse" præcis, som vi gerne vil have det!

Alt i alt en gennemført service, der leverer præcis det, man har brug for. Kan kun anbefales!

February 20, 2025

Reply from Userlink

Tusinde mange tak for din anmeldelse Thomas, det er værdsat!

Rated 5 out of 5 stars

God hurtig support og et gennemgående…

God hurtig support og et gennemgående godt produkt som jeg abonnerer på i form af chatbot til vores webshop. Kan varmt anbefales!

Reply from Userlink

Hey Benjamin, tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling! :)

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med Userlink, kan kun anbefale systemet.

Vi har brugt Userlink til vores e-shop fra deres tidlige fase, og det har været spænende, på den gode måde, da vi ikke tidligere har haft chatbot's eller lignende.
Nu ringer telefonen mindre, da deres Ai assistent kan afhjælpe en del af de spørgsmål, eller finde de vare vores kunder måtte ønske, og ikke mindst udenfor vores normalt telefontider, her kan de 24/7 spørger assistenten. og opsætning tog userlink sig af, så kunne ikke være nemmere at komme igang.

Reply from Userlink

Tusind tak for din anmeldelse Morten! Det er virkelig fedt at høre, at Userlink gør en forskel for jer, og at det har været nemt at komme i gang. Vi sætter stor pris på samarbejdet!

Den mest imponerende chat

Vi har testet flere chatbots, men denne har virkelig imponeret os. Efter prøveperioden var vi ikke i tvivl om, at vi skulle investere i den. Den svarer virkelig godt og uddybende på en venlig måde. Og så er det virkelig rart at man kan gå ind og ændre i svarerne, så den svarer lidt anderledes næste gang den får samme spørgsmål. Den er virkelig en kæmpe hjælp til os. Så stor anbefaling herfra.

Reply from Userlink

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget for os at høre, at chatten gør en forskel for jer. Fedt at I også får glæde af muligheden for at tilpasse svarene – det er netop meningen, at den skal passe til jeres behov. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk chat-software med super support!

Userlink har været en gamechanger for os! Programmet har løst vores udfordringer med at håndtere kundechat, og det fungerer fremragende til at besvare kundernes spørgsmål hurtigt og effektivt.

Efter en kort tilpasning i opstartsfasen kører det nu perfekt. Softwaren er intuitiv og let at arbejde med, hvilket har gjort vores kundeservice langt mere effektiv.

Derudover er supportteamet hos Userlink altid hurtige til at hjælpe og utroligt imødekommende. En virkelig god oplevelse fra start til slut!

Kan klart anbefales! 💯🔥

Reply from Userlink

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at Userlink har gjort en forskel for jer, både med chatten og supporten. Vi er glade for at have jer med og sætter stor pris på jeres anbefaling!

Kæmpe anbefaling herfra

Genialt feature som vi har fået en kæmpe gevinst ud af. Christian og Isak fra Userlink har altid været åbne overfor alle input vi har haft til chat funktionen, det er lyn hurtigt blevet tilpasset og vi sparer nu både tid på vores telefoner og penge hver måned på anden chat/lead service. Og bedst af alt, kunderne får lynhurtigt hjælp det virkelig guider dem i den rigtige retning. Vores ydelser er ret komplekse, men AI motoren har lært så meget at den svarer mere korrekt end vores personale i frontdesk.

December 12, 2024

Reply from Userlink

Kæmpe tak, Kjenneth! Det er virkelig godt at høre, at løsningen sparer jer både tid og penge, og at AI’en fungerer så præcist. Vi har sat stor pris på jeres input undervejs, og det er fedt at se, hvor godt det spiller i praksis!

Fremragende tool

Fremragende tool! Det fungerer bare og giver gode svar! Stor hjælp i virksomheden for os.

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse, Morten! Fedt at høre, at det gør en forskel for jer – det er præcis det, vi sigter efter!

Rated 5 out of 5 stars

Generelt tilfreds med Userlink.ai's…

Generelt tilfreds med Userlink.ai's chatbot. Har sparet mig meget arbejde i forhold til besvarelse af kunde spørgsmål og mails.
Kan kun anbefales :-)

Helge, Perleshoppen.dk

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse, Helge! Det er fantastisk at høre, at chatbotten har sparet dig tid og gjort hverdagen lettere. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Rated 5 out of 5 stars

Det et rigtig godt værktøj på shoppen

Det et rigtig godt værktøj på shoppen. Det giver vores kunder en mulighed for at få svar på langt de fleste spørgsmål hurtig, og enkelt. - og har ført til mersalg på shoppen, målbart.

De spørgsmål som Ai ikke har kunne svare på får vi en mail på, og kan let komme tilbage til den besøgende med svar. Det er i reglen kun forsinkede eller bort-kommende forsendelser.

Kan varmt anbefales herfra!

Reply from Userlink

Tusind tak for din anmeldelse, Jacob! Det er fantastisk at høre, at chatten både giver hurtige svar og faktisk har ført til mersalg. Vi er glade for, at det også fungerer godt med de spørgsmål, AI’en ikke kan håndtere. Tak for anbefalingen – vi værdsætter det virkelig!

Rated 5 out of 5 stars

Vi bruger en AI chatbot fra Userlink på…

Vi bruger en AI chatbot fra Userlink på kildemoes.dk. Den hjælper til at lette vores kundeservice og folkne bag er altid søde til at opdatere vores bob samt hurtige til at svare på spørgsmål

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse, Andreas! Vi er glade for, at chatbotten hjælper med kundeservicen på Kildemoes, og at du er tilfreds med både opdateringerne og den hurtige support. Det betyder meget for os, at vi kan gøre en forskel for jer!

Dette er helt sikkert fremtidens musthave indenfor Customer Support

På Slikhaarshop.com og vores andre domæner har vi i noget tid prøvet AI Chatbotten fra Userlink med stor success. Den er nem at installere og kan svare hurtigt på de mest stilede spørgsmål, som gør en mærkbar forskel på indgangen af kundesupport. Samtidig får vi ny data ind som ellers var udeladt fra kunder der kommer med forespørgsler og lign. Implementeringen er nem, og der er et godt team der sidder klar til at hjælpe med evt. udfordringer. Dette er helt sikkert fremtidens musthave indenfor Customer Support!

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse, Mikkel! Det er fantastisk at høre, at chatbotten har været en succes for jer. Vi er glade for, at det har gjort kundesupporten lettere, og at I får ny data ind. Tak for at fremhæve både implementeringen og supporten – vi er her altid, hvis der er behov for hjælp!

Fungere super godt

Fungere super godt! Vi har testet flere andre lignende, men denne er den eneste hvor kvaliteten er på et niveau, hvor kunderne får hurtig og god hjælp, samt den aflaster vores kundeservice mærkbart.

I øvrigt super god og hurtig support hos firmaet og personerne bag.

Reply from Userlink

Tak for din feedback Steffen! :)

Meget tilfreds!

Vi har anvendt Userlink i ca. et år, og vi er meget tilfredse med dette. Vi anser det som en stor hjælp til en del kundehenvendelser, som kan besvares 24/7. Udover dette aflaster det vores kundesupport med de enkelte spørgsmål.

I opstartsfasen skulle der laves nogle tilretninger, og Userlink har været meget behjælpelige med at lave alle tilpasninger, så det kunne virke, som det skal.

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse Costas! Med fra starten!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har på STETOSKOP.DK brugt deres AI…

Vi har på STETOSKOP.DK brugt deres AI chat i lang tid. Menneskerne bag, er meget villige til at justere den efter lige præcis ens ønsker, og chatten i sig selv er knivskarp. Det er både tidsbesparende og kunden får et velformuleret og konkret svar.
Kæmpe anbefaling til dem, som mangler lidt tid til andre opgaver. 😊

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse Laura, og godt vi kom over de første par bump på vejen ;)

Rated 4 out of 5 stars

Glimrende samarbejde

Seriøse og dygtige folk. Software og implementeringen af den fungerer upåklageligt. Serviceminded og lydhøre - kan varmt anbefale Userlink.

Reply from Userlink

Tak for din anmeldelse Kim, håber snart vi kan imødekomme jeres seneste forslag til udvikling!

Take a closer look