Jeg har altid vidst at jeg vil investere.
Jeg har altid vidst, at jeg ville investere, men jeg har aldrig helt vidst, hvordan jeg skulle komme i gang.
Der er masser af information derude, og jeg har ofte været i tvivl om, hvad der var vigtigt at fokusere på. Jeg ville ikke bare smide penge i noget uden at forstå det og jeg ville heller ikke give penge til nogen, som ikke selv havde forstået det.
Jeg valgte USMANS kursus, da han er fuldstændig gennemsigtig med sin strategi og forklarer det komplekse på en simpel måde.
Kurset tager en i hånden fra start og forklarer alt fra opsparing og gæld til, hvordan aktiemarkedet, kryptovaluta og snart også boligmarkedet. Det er bygget op på en måde, der gør det nemt at forstå, selv hvis man ikke har nogen erfaring. Der er ingen unødvendigt kompliceret teori, kun konkrete og brugbare metoder.
En anden kæmpe fordel er fællesskabet og adgangen til livestreams. Det føles virkelig godt at kunne sparre med andre, der også er i gang med deres investeringsrejse, og at kunne stille spørgsmål direkte til Usman.
Jeg har allerede lavet mine første investeringer og vender ofte tilbage for at lære mere, da man nemt kan se materialet igen.
October 1, 2024
Unprompted review