V Goods Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Probeer te bellen en mailen maar geen reaktie. Heb een service gevalletje en niemand meer thuis. Jammer leek een vertrouwd bedrijf maar helaas.

Rated 5 out of 5 stars

Een maand of 8 geleden een electrische trimmer gekocht bij V-Goods. Eén van de opzetstukken die ik veelal gebruik ging kapot. Ik verzocht om een nieuw opzetstuk bij V-goods en kreeg kosteloos een nieu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een tijdje geleden een tandenborstel besteld van V-Goods. Direct helemaal enthousiast over dit product, ook om de diverse standen en de “whitening functie” met blauw/koud led licht. Helaas ging de tan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nadat zich een storing heeft voorgedaan in de waterflosser werden enkele zeer vriendelijke mailtjes gewisseld met het Team V-Goods en al snel beloofd dat een nieuwe waterflosser toegezonden zou worden... See more

Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Written by the company

V-Goods is een brand in de beauty/cosmetica. Wij streven ernaar om met onze producten de meest zelfverzekerde versie van jou naar boven te halen! :) Ervaar het op www.v-goods.nl

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Koop hier niets!!

April 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst op 29 december…

Bestelling geplaatst op 29 december 2025, betaald via IDEAL. Daarna tot op heden niets meer van ze vernomen.
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd. Met de noorderzon vertrokken?

January 20, 2026

Geen reactie klantenservice

Ik heb vorig jaar een luchtontvochtiger gekocht voor de schimmel in de badkamer. Deze werkte 1 jaar lang goed, maar plots niet meer. Ik heb de klantenservice meerdere malen geprobeerd te bellen en twee keer gemaild, maar ik krijg geen reactie. Verander deze review graag als ik verder word geholpen, maar krijg ze nu inmiddels al een aantal weken niet te pakken.

December 18, 2025

Vriendelijke mensen

Na anderhalf jaar gaf mijn waterflosser de geest. Vanwege problemen met implantaten is zo’n apparaatje voor mij heel belangrijk. Gelukkig werd de flosser vlot en zonder problemen opnieuw geleverd nadat ik de rekening had opgestuurd. Chapeau voor de vlotte afhandeling 🥳

November 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben van de oudere generatie en toen…

Ik ben van de oudere generatie en toen mijn bestelling niet kwam wist ik niet hoe per Internet achter te komen waar het gebleven is.....
Gelukkik heeft de team van V _Goods voor gezorgt dat het goed kwam.Heel belangrijk in deze tijd de menselijke zorg voor klanten.Van harte dank !
Mila Ivanovic

November 2, 2025

Hulpstuk tondeuse

Het opzet stukje (neus trimmer) van mijn tondeuse was kapot. Ik heb contact opgenomen een foto gestuurd en met enkele dagen had ik het nieuwe opzet stukje al thuis.
Bedankt voor de goede en snelle service

October 24, 2025

vgoods foutief beoordeeld

foutief bedrijf beoordeeld

August 22, 2025
V Goods logo

Reply from V Goods

Bedankt voor uw feedback. Wij willen graag een misverstand rechtzetten: dit kan geen ervaring zijn met V-Goods. Bij ons geldt namelijk: voor 23:00 besteld = de volgende werkdag in huis. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vervoerders als PostNL en DHL, en wij bieden nooit “de helft terug” als oplossing. Als een klant een artikel retourneert, wordt het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) netjes terugbetaald volgens de wettelijke regels.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een waterflosser gekocht en die…

Ik had een waterflosser gekocht en die raakte leeg qua batterij. Geprobeerd om op te laden maar werkte helaas niet. Zelf wwt geprobeerd . Er kwam wel 5 volt uit de lader. Contact met jullie opgenomen en binnen een paar mails kreeg ik een nieuwe thuis gestuurd. Het mail contact verliep heel erg goed. Nogmaals dank je wel voor jullie goeie service en hulp. Heel goed en netjes van jullie

August 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na ruim een week nog steeds niets…

Na ruim een week nog steeds niets ontvangen. Klantenservice geeft geen gehoor.

June 18, 2025
V Goods logo

Reply from V Goods

Beste Elise,

Bedankt voor je bericht, en onze excuses voor de late reactie.
Er is helaas vertraging opgetreden in de levering van je bestelling. We begrijpen dat dit vervelend is en waarderen je geduld.
Volgens de laatste informatie zal je pakket op zaterdag of uiterlijk maandag worden geleverd.
Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag verder.

Team V-Goods

Rated 5 out of 5 stars

Had paar jaar geleden een trimmer via…

Had paar jaar geleden een trimmer via hun gekocht.
Kreeg toen ook een mailtje als je nieuwe opzetstukken nodig heb kan je ons mailen en krijg je nieuwe.
Dus ik merkte dat de opzet stukken iets minder waren geworden en bedacht me toen ineens he dat mailtje.
Ik heb ze toen gemaild met de vraag om nieuwe opzet stukken en binnen 8 dagen kreeg ik ze binnen dus top geregeld allemaal.
Blij mee.

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Waterflosser gekocht bij v goods

Waterflosser gekocht bij v goods, helaas na paar maanden defect (wat kan gebeuren) , maar heel vlotte afhandeling van het probleem en heel goede communicatie en oplossing. Om deze redenen raad ik v-goods zeker en vast aan.
Bedankt daarvoor.

May 13, 2025

De elektrische tandsteenverwijderaar

De elektrische tandsteenverwijderaar heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Mijn tanden zagen er schoner uit na gebruik. Het apparaat is makkelijk in gebruik, en het lichtje helpt echt goed. De verschillende standen zijn handig, vooral als je gevoelige tanden hebt. Ook fijn dat er een gebruiksaanwijzing bij zat met duidelijke uitleg.

April 25, 2025

Heel tevreden over V Goods

Ben ontzettend tevreden over V Goods. Tandenborstel was niet in orde. Kon niet worden opgeladen. Lampje brandde niet en de verschillende standen werkten ook niet. Heel goed contact gehad met V Goods. Kreeg een nieuwe tandenborstel opgestuurd. Ben echt HEEL tevreden !

April 15, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Mooi aparaat, maar veel te zwakke opzetstukken.

Helaas het door mij gebruikte opzetstuk voor de vierde keer kapot gegaan. Steeds hebben ze een nieuwe opgestuurd zonder kosten. Ik vroeg of ik drie kon kopen omdat ze zo snel kapot gaan. Toen vroegen ze daar €30 voor. Voor dat bedrag heb ik nu een Gilette apparaat gekocht; slecht dat ze zoveel geld vragen om onduidelijke opzetstukken te vervangen.

Ik was eerst enthousiast over het apparaat, maar helaas is het enthousiasme bekoelt.

Mijn oude review:
Apparaat heeft vele mogelijkheden met alle opzetstukken. Speciale metalen opzetstukken voor neus/oor trimmen en een smalle voor de moeilijk toegankelijke plekken zijn top.
De plastic opzetstukken zijn wel te zwak helaas; al twee keer is mijn basis opzetstuk gebroken voor het tweedagelijkse baardtrimmen. Hun service is echter top: ik heb direct gratis ook twee keer een nieuw opzetstuk ontvangen.

April 16, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Super tevreden over mijn waterflosser

Super tevreden over mijn waterflosser. Hij reinigt heel goed en is gemakkelijk in het gebruik. Mooie aanvulling op het tandenpoetsen. Ik gebruik hem nu bijna een jaartje en ook mijn tandarts is tevreden -;
Het team van V-Goods levert eveneens een goede en snelle service bij eventuele bezorgdheden.

April 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met producten en diensten van V-Goods

Heel tevreden met de producten en diensten van V-Goods.
In december bestelde ik een mondverzorgingsapparaat dat na enkele maanden niet meer functioneerde.
Ik nam contact op met V-Goods hierover, zij hebben onmiddellijk een nieuw apparaat opgestuurd dat reeds de dag nadien bij mij thuis aankwam.
Absolute top service, als het goed is mag het ook gezegd!

April 1, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look