vakuumpakker.dk Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Karakteren 12+ Stort udvalg i det jeg søgte, bestilte mandag aften sent, fik leveret onsdag. Udsøgt service.

Rated 1 out of 5 stars

Har telefonisk klaget over en leverance af vakuumposer, som vores Caso vakuummaskine ikke kan vakuumere. Blev bedt om at sende en skriftlig klage, hvilket vi herefter gjorde. Ventede på svar i flere d... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilt onsdag eftermiddag, varen modtaget torsdag formiddag kl.10.. Mange 1000 webshops kunne lære noget her om hurtig og præcis levering... Gode priser så kan helt klart anbefale shoppen på alle... See more

Company details

1. Home & Garden

Written by the company

Hos Vakuumpakker.dk sælger vi vakuumpakker til konkurrencedygtige priser. Vakuumpakker.dk har et stort udvalg i både vakuumpakkere og vakuumposer. Vakuumering forlænger råvarens holdbarhed samtidigt med at råvaren bevarer sin smag og kvalitet. Ved vakuumering kan du også spare plads i fyseren.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk service

Har købt vakuumruller hos firmaet, en god kvalitet til en yderst fornuftig pris
Bestilte vare den ene dag, og havde varerne dagen efter. Perfekt, et firma jeg vil bruge fremover

October 21, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Fik ikke det som var lovet og skrevet

Købte en Speed vakuum ser ellers god ud men der blev lovet 4 Ruller 30 X 600 jeg skulle bare skrive det i min ordre , men de 4 ruller kom ikke kun de 2 samt noget som jeg ikke kunne bruge, svaret var, bare, det er der ikke noget af gøre ved, og de vil ikke sende de 2 Ruller, Så nu har jeg valgt af sende det hele tilbage lidt øv, Service er der bare ikke noget af, kun når man skal bestille og betale

April 7, 2016

Fantastisk service

Jeg købte en billig vacuum pakker for nogle år siden. Nu gik varmetråden itu (tybisk problem på vacuum pakkere). Jeg mailet for at bestille reservedele, de kontaktet fabrikant, men kunne ikke skaffe. I stedet sendte de hele låget fra to pakkere der pumpen var gået i stykker, så nu har jeg reservedele til de neste mange år (måske). Det hele blev lavet kvit og frit. Bedre service kan man ikke bede om.

Har også bestilt poser, og alt man bestiller kommer til tiden. Tommel op.

June 15, 2015

Perfekt

Bestilte nogle ruller vakuumposer lørdag og kunne hente dem i min lokale Pakkeboks mandag. Det betyder de har gidet arbejde i weekenden for at jeg kunne få mine varer hurtigt. Intet mindre end perfekt og topklasse service af vakuumpakker.dk.

May 19, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet.

Bestilte 3 sæt vakuumposer onsdag kl. 14:58 og torsdag kl. 11:44 fik jeg en sms og at pakken lå klar til afhentning i postafd. I mit Føtex.
Kunne først komme forbi kl. 20:35 og der var de ved at kørevare ind.
Spurgte om deres postafd. var lukket, ja de lukkede kl. 17:30. Men hvis jeg skulle hente en pakke, så skulle jeg bare gå ind i kiosk afd. her kunne jeg få pakker udleveret lige så længe så Føtex var åben. Det er da hurtig levering og ekstra fin service fra Føtex post afd..

May 1, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Mangler stadig varer en uge efter de har trukket penge

Jeg havde bestilt nogle poser og fik fint en ordrebekræftelse. Dagen efter bliver pengene trukket på min konto. - efter 4 dage skriver jeg til dem for at høre til ordren, men har intet hørt.
Nu efter en uge efter de har trukket pengene venter jeg stadig på svar.

EDIT: Rettet til 4 stjerner - Der var forkerte oplysninger i forbindelse advisering. En menneskelig fejl, som kan ske.

January 23, 2014

Hurtig levering

Jeg fik varerne 2. hverdag efter bestillingen. Manglede en vare, jeg ringede til dem, de beklagede fejlen og den manglende vare kom dagen efter. GOD BEHANDLING OG INGEN PROBLEMER.

December 20, 2012

God nethandel

Overskuelig hjemmeside, med god information om produkterne. Rimelig leveringstid. Virksomheden er til at handle med. Jeg fik lidt ekstra poser med til den maskine, jeg købte. Da jeg modtog produktet manglede der en del. Min reklamation blev behandlet hurtigt og uden problemer eller omkostninger, og den manglende del blev eftersendt. Det største minus er de relative høje fragtomkostninger. Alt i alt en god nethandel.

December 20, 2011

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look