Hurtig levering, Meget dårlig indpakning. Deres Morsø-pander (79Nord) - er fra Kina, det nævnes ikke i deres markedsføring (mon det er lovligt, at de har kongekronen til at pryde deres emballage).... See more
See what reviewers are saying
Da min lysestage (modtaget i julegave) i metal ankom, var den helt mast sammen, trods den var pakket fint og i bobleplast. Selv om det ikke var butikkens skyld, sendte de mig straks en ny. Utro... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Din online forhandler af billigt bestik, porcelæn, engangsartikler, rengøringsartikler, servietter, duge og meget mere. Altid lave priser på duni servietter, P1 bestik, Amalie porcelæn og meget mere. VardeEngrosLavpris.dk
Jeppe Skovgaards Vej 7A, 6800, Varde, Denmark
- 75220990
- info@vardeengroslager.dk
- vardeengroslager.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Jeg er tilfreds med den fremsendte…
Jeg er tilfreds med den fremsendte vare, som matcher beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg vil gerne handle her igen.
Hurtig levering, Meget dårlig indpakning.
På hjemmesiden morsoe.dk - finder du kun panderne ved at bruge søgefeltet, så åbenbart ikke noget at prale af.
Bedste anbefalinger
Bedste anbefalinger havde købt led lys som ikke virkede - Jeg blev betjent af Bente i telefonen hun var så venlig og behagelig at tale med Hun sendte et nyt lys som blev leveret hurtigt Meget fin service handler gerne en anden gang
hilsen Kirsten Haarby Fyn
Da min lysestage (modtaget i julegave)…
Selv om det ikke var butikkens skyld, sendte de mig straks en ny.
Utrolig god kundeservice, de svarer med det samme og meget venligt, jeg handler trygt her fremover 🥰
Absolut skidt.
Absolut skidt.
Både min kone og jeg har forsøgt at skrive til deres kundeservice med spørgsmål til deres produkter. Kopierede mailen fra deres hjemmeside, så ikke muligt at vi har kunne taste forkert.
Nå men her efter en lille uge uden svar, har vi nu forsøgt at ringe til dem flere gange, og det lyder til at den ringer op og efter 4 ring går den på voicemail.
Det er godt nok ringe hvis man ønsker at sælge sine ting
Nu fik jeg endelig kontakt til dem og snakkede med en der absolut ingen humor havde og heller ikke kunne finde de mails vi havde sendt.
Derudover fik vi så besked på at de ikke længere tilbyder betaling med ViaBill som de ellers reklamerer stort med på siden.
Så alt i alt virker det absolut ikke til at der er styr på meget hos dem

Nethandel
Jeg har en 3 gange nu bestilt ting til borddækning til konfirmation, kobberbryllup og nytårskur.
Og hver gang er det jeg har bestilt kommet som aftalt, varene er også pakket forsvarligt ind så uden skader osv.

Super servicemindede
Jeg bestilte online til afhentning i butik. Dog skulle det hentes allerede 3 timer efter bestillingen var lagt hvilket Varde engroslager selvfølgelig ikke kunne vide.
Jeg ringede til dem og hørte om det kunne lade sig gøre, hvilket de hurtigt fik styr på, pakket klart og altsammen med en super serviceminded tone. Tusind tak til teamet der pakker online ordre!

Reply from Vardeengroslager
Hos varde engroslager får man altid en god service
Hos Varde Engroslager får du altid en god service, og de er top-professionelle. Tusinde tak for jeres opkald vedr. de rengøringsspande jeg havde bestilt.

Reply from Vardeengroslager
Manglende svar fra deres kundeservice
Jeg skrev til firmaet kort efter jeg lavede ordren. Jeg bad dem om at annullere ordren, da jeg skulle bruge en ekstra vandflaske og dermed ønskede at lave en ny ordre, så jeg ikke skulle betale for fragt to gange. Jeg har aldrig modtaget et svar og ordren er leveret.

Livingbyvibe (/Varde engros?)
Livingbyvibe (/Varde engros?)
Bestilte et vaffeljern og nogle kurve 14/8 og fem dage efter havde jeg endnu intet hørt. Jeg ringer til kundeservice som fortæller at vaffeljern er klar med at kurvene endnu ikke er pakket ud. Jeg bliver tilbudt at få vaffeljernet afsendt med det samme, med formuleringen "men så er det altså fair at du selv betaler fragt, da vi jo på vores hjemmeside har informeret om at der er 1-7 dages leveringstid". Jeg vælger i stedet at vente og damen i kundeservice fortæller at de jo forventer at min ordre bliver sendt afsted inden for et par dage. I dag 26.aug.kan jeg afhente min ordre pakkeshoppen. Uden nogen mail om "vi beklager ventetiden" eller "din ordre er forsinket". Varene var i fin stand da de kom, men kundeservicen er en ommer.

Problemfri levering via postordre
Jeg stødte på Varde Engroslager, da jeg jeg skulle bruge et større parti af en vare. Leveringen var hurtig og bestillingen problemfri.

Reply from Vardeengroslager
I min jagt efter smalle Ostefolie endte…
I min jagt efter smalle Ostefolie endte jeg hos Varde Engroslager.
Det var en god oplevelse.
De er Hurtige og Super professionelle.
Jeg kan kun give dem den bedste anmeldelse.
Pipsen

Reply from Vardeengroslager
Mangler i den grad kommunikation med kunderne, og virker rodet.
Jeg bestilte 4 puder den 6/6. Efter to uger spurgte jeg hvor de blev af og jeg fik at vide at en var udgået men ville jeg have de andre tre? Ja tak.
Så kom der to puder.
Ventede på den tredje, som var blevet registreret hos GLS men aldrig kom videre.
Da jeg skrev til firmaet fik jeg at vide at ordren var fuldført.
Nix! Jeg manglede en pude. Og havde betalt for de tre puder. Ingen kunne finde ud af hvilken pude jeg manglede, det måtte jeg selv undersøge.
Den har jeg endelig fået i dag… 3 1/2 uge efter og en masse frem og tilbage.
Irriterende at man selv skal holde øje og være på. Dårlig kommunikation.
Elsker mine puder men de skal altså stramme op med kundeservice og shipping. Det virkede pænt uorganiseret og rodet.

Reply from Vardeengroslager
Hurtig levering og god service
Hurtig levering efter bestilling af varer. Grundet fejl i varen sørgede Varde Engrodslager hurtigt for ombytning. Venlige mennesker i kundeservice. Kan klart anbefales.

Reply from Vardeengroslager
Priser der er konkurrencedygtige.
Stort udvalg
Ved tlf henvendelse; yderst hjælpsomme og servicemindede medarbejdere.
Hurtig forsendelse.
Meget tilfreds kunde

Reply from Vardeengroslager
Et kæmpe udvalg til bordpynt
Et kæmpe udvalg til bordpynt til f.eks. konfirmation.
De tager sig god tid til at hjælpe og kommer med forslag.
Det er nemt at få alt fra bordkort, duge og alt pynt til bordet.

Reply from Vardeengroslager
Super god service og hurtig levering af…
Super god service og hurtig levering af min vase, som var pakket godt ind. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen ❤️

Reply from Vardeengroslager
Jeg havde bestilt grydeskeer, men så at de ikke kunne tåle høj varme (ikke firmaets skyld) derfor annullerede jeg min ordre. Ingen problemer og jeg fik mine penge retur.

Misforståelse.
Undskyld jeg lavede en fejl,med modtagelse af mine lys.