See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik kan gemakkelijk de producten vinden die ik nodig heb, ze bestellen en ze worden snel geleverd. Ik vind dat jullie ook de mogelijkheid moeten toevoegen om via andere banken te betalen, zoals BNP Par... See more

Rated 3 out of 5 stars

de verkoopster aan de telefoon heeft mij goed geholpen met info , de persoon die aan die balie zit waar ik moet aan melden voor ophaling . zou wel wat vlugger mij mogen aanspreken ipv aan zijn pc te b... See more

Rated 4 out of 5 stars

Beste, over het algemeen verloopt alles vlotjes, jammer als de leveringen te laat komen, worden we hiervan niet verwittigd. Alsook orderbevestigingen worden niet steeds doorgestuurd, waarvoor we m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service. On line systeem werkt duidelijk en ook telefonisch wordt je steeds zeer deftig verder geholpen. Super tevreden!

Company details

1. Packaging Company

Written by the company

Variapack is een innovatieve verpakkingsspecialist die een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen importeert en verdeelt in de Belux.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Niet algemeen tevreden

- Steeds veranderende bestelcodes. De ene week zet je een bestelcode vast in je bestellijst, enkele weken later is deze al verandert en is het weer zoeken naar het juiste product en de juiste bestelcode met telkens een prijsverandering. Een mens ziet op de duur door de bomen het bos niet meer! We zitten nu wel in een periode met vele prijsveranderingen door de toenemende grondstofprijzen... maar dan nog...
- Vragen in bijkomende notities via webshop naar een bepaald product (deksel), of dit uit het aanbod genomen werd, omdat deze voor een klant nodig is bij een ander product (container), als antwoord krijgen dat dat idd niet meer beschikbaar is, maar je wel nog opgescheept wordt met nog extra containers. Niet naar gevraagd, maar wel extra binnen gekregen alhoewel ze dan niet meer bruikbaar is zonder de deksels!
- Zeer stroef lopend mailverkeer indien je iets als bovenstaande wil melden, waarbij dit niet na 1 mail opgelost lijkt te worden, of zoals nu zelfs helemaal niet!

July 9, 2021
Rated 4 out of 5 stars

facile

facile , rapide pour commander. Rapide à la livraison.

Point d'attention: vos colisage ne sont pas tout a fait adaptés

July 8, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look