Har använt Vaxol i flera år
Har använt Vaxol i flera år, den fungerar superbra. Använder airpods mycket och tycker att kliandet och vaxet har försvunnit ur mina öron. Värt att testa :)
No history of asking for reviews
Dyraste preparatet och hjälpte inte alls!
Vårdcentralen säger att de inte rekommenderar det alls
Riktigt dålig! Använd den heller inte om du har hörselgångseksem eller vaxpropp!
Har provat den och den hjälper inte mot något. Och har man normal vaxproduktion mm så behövs den inte. Och har du problem i öronen behövs den definivt inte..Det kan bli värre. Torra hörselgångar beror oftast på hörselgångseksem. Då ska denna inte användas.
Fik en prop i det ene øre, og tog på apoteket, hvor jeg bad om et middel der kunne løsne den op.
De anbefalede en lille spray på 10 ml. kaldet Vaxol, der skulle løse problemet, og jeg måtte slippe kr. 119,- for vidundermidlet. Da jeg kom hjem og skulle læse indlægssedlen for instruktioner, kunne jeg læse at indholdet kun består af en enkelt ingrediens - Olivenolie...
Til en literpris på kr. 11.900,- må man håbe, at der i det mindste er tale om ekstra jomfruolivenolie, men jeg tvivler.
Efter at have brugt "vidundermidlet" et par dage uden gavnlig effekt, kontaktede jeg min læge, for en tid til en øreskylning. Lægen bad mig dryppe et par dråber almindelig madolie i øret, i et par dage op til besøget, da det vil gøre det lettere at skylle proppen ud.
Jeg fortalte at apoteket netop havde solgt mig en spray med olivenolie, men lægen insisterede på at jeg skulle bruge en hvilken som helst anden madolie i stedet, eftersom Vaxol er ubrugeligt!
Jeg føler mig snydt så vandet driver, og slangeolieindustrien lever i bedste velgående!