Veenstra IT service

2. Business Networking Company
  3. Computer Accessories Store
  4. Computer Consultant

Written by the company

Veenstra IT Service, uw vertrouwde computer service bedrijf uit Hoevelaken, een echt familie bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij begrijpen dat technologie cruciaal is in uw dagelijks leven en zakendoen, en daarom behandelen we elke klant als een uitbreiding van onze familie. Of u nu hulp nodig heeft met een eenvoudige laptopreparatie of uitgebreide IT-ondersteuning zoekt, ons team staat klaar met een glimlach en op maat gemaakte oplossingen die echt bij uw situatie passen. Onze unieke haal- en brengservice is ontworpen om u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is zonder dat u tijd verliest. Onze vriendelijke experts, altijd herkenbaar in hun Veenstra IT Service-uniform, zijn niet alleen technisch vaardig maar ook echte mensen die tijd nemen om uw zorgen te begrijpen en effectieve oplossingen te bieden. Kies voor het gemak en de betrouwbaarheid van Veenstra IT Service. Wij zijn meer dan alleen uw IT-dienstverlener; wij zijn een deel van uw gemeenschap, klaar om te helpen waar we kunnen. Ontdek zelf de warmte en professionaliteit van ons familiebedrijf en laat ons uw IT-zorgen wegnemen.

Contact info

Goede service en vertrouwen

Goede service en vertrouwen. Gegevens van mijn oude pc heeft Veentra overgezet. Mijn hobby zijn foto's. Hierop is gedacht en op nieuwe pc overgezet en ook uitbreiding opslag geplaatst. Bij thuis persoonlijk nieuwe pc geinstalleerd. Ik beleef elke dag plezier. Mocht er acuut wat gebeuren dan staat Veentra.it klaar hulp en advies.

March 13, 2026

Veenstra IT

Veenstra IT: Toen mijn server crashte midden in de drukke maandafsluiting, belde ik in paniek Veenstra. Binnen een uur stond Mike aan de deur, dronk koffie met me terwijl hij de back-up herstelde en alles weer online kreeg – inclusief een snelle check op toekomstige storingen. Voor een zzper zoals ik: persoonlijk, snel en zonder gedoe. 5 sterren!

January 23, 2026

Wat ontzettend fijn om te lezen, M Keizer! 🙌
Precies dáár doen we het voor: als het écht even spannend wordt (zeker tijdens de maandafsluiting), dan wil je gewoon dat het snel én goed wordt opgelost — zonder gedoe.

Dankjewel voor het vertrouwen en de 5 sterren ⭐️
En die koffie? Die houden we erin 😉☕️
Groet,
Het team van Veenstra IT

Super service

Super service

October 24, 2025

Wat leuk om te lezen, Sjoukje — bedankt voor je 5-sterrenreview! 🌟
We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Namens het hele team van Veenstra IT: bedankt voor het vertrouwen en je vriendelijke woorden. We staan natuurlijk ook in de toekomst weer voor je klaar als er iets is waar we mee kunnen helpen. 💛💻

Prettige en goede service

Ik werd op een prettige manier persoonlijke manier geholpen bij mijn pc probleem en kreeg goed praktisch advies. Ging tevreden naar huis.

August 15, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een geweldige review, Inge! 🌟 Dankjewel voor je mooie woorden. We vinden het superbelangrijk dat je je prettig en persoonlijk geholpen voelt, en geweldig om te horen dat je zo tevreden naar huis bent gegaan. 🙌 Veel plezier met je pc en weet dat je altijd welkom bent voor advies, een oplossing of gewoon een kop koffie ☕💻.

Rated 4 out of 5 stars

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snel…

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snel uitgevoerd.
Service is inderdaad ouderwets goed zoals zelf aangegeven en vakkundig!

July 7, 2025

Beste Johan,

Wat leuk om je review te lezen — dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding en de snelheid van onze service. En geweldig om te horen dat onze “ouderwets goede service” ook echt zo is overgekomen, daar worden we blij van 😊

Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Laptop van mijn vrouw was gecrasht en…

Laptop van mijn vrouw was gecrasht en ik kon dit zelf niet oplossen, wat op zich frustrerend is want ik ben redelijk handig met computers. Op zoek naar reparatiemogelijkheden vond ik via google Veenstra IT, gebeld en een half uur later kon ik al terecht. Heel vriendelijk, goede en deskundige service en ook meedenkend.De laptop was een dag later weer helemaal OK na een herinstallatie. Heel blij met deze klantgerichte IT specialist. Van harte aanbevolen.

Ron Adelaar

May 15, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een mooie review, Ron – dank je wel!
We snappen heel goed dat het frustrerend is als iets je even niet lukt, zeker als je er normaal best handig in bent. Des te fijner dat je ons zo snel wist te vinden en we konden helpen! Super om te horen dat alles weer helemaal werkt en je zo tevreden bent over onze service. We staan ook de volgende keer graag weer voor jullie klaar!

Groet,

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon top, snel en vakkundig.

Ik ben vaak met computers bezig en help bij een helpdesk om de meest voorkomende standaard probleempjes te verhelpen en uit te legen. Daar krijg ik bijna altijd veel waardering voor en dus veel voldoening. Dat heb nu ook, als klant, ervaren bij Veenstra IT. Duidelijk, eerlijk, redelijke prijzen en een goed uitgeruste werkplaats. Wat mij betreft Top dus.

May 12, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een mooie en persoonlijke review, Gerard – daar worden wij echt blij van!
Als iemand die zelf met veel liefde mensen helpt bij computerproblemen, weet jij als geen ander hoe fijn het is als iets goed, duidelijk én met een glimlach wordt opgelost.
Des te mooier dat jij dat nu eens als klant hebt mogen ervaren, en dan ook nog bij ons!

Dank voor je vertrouwen, je fijne woorden en je scherpe oog voor kwaliteit.
Onze werkplaats staat altijd voor je open – of het nu is voor een storing, een praatje of gewoon een kop koffie. Tot de volgende keer!

Uitstekende, klantgerichte service.

Ik heb Veenstra it benaderd aangezien ik inlogproblemen had met mijn office 365 account en veel "achterstallig onderhoud"
Mike heeft het, boven verwachting, uit de knoop kunnen trekken , alles nu correct ingesteld en goed laten samenwerken met mijn Android smartphone en er ook voor gezorgd dat mijn webshop mail nu wel door Gmail geaccepteert wordt. Ik was een nieuwe klant maar men is meteen voor mij aan de slag gegaan en alles was snel geregeld.

May 13, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een mooie review – dank je wel voor je vertrouwen!

We vinden het belangrijk dat digitale frustraties geen drempel hoeven te zijn, en we zijn blij dat we je zo snel konden helpen met je Office 365 en webshopmail. Fijn om te horen dat alles nu weer soepel samenwerkt, ook met je Android! 💻📱

Je was dan misschien een nieuwe klant, maar voor ons ben je vanaf het eerste moment gewoon onderdeel van de Veenstra IT-familie. We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar – of het nu gaat om onderhoud, advies of gewoon een beetje rust in je digitale leven.

Mike & het team van Veenstra IT

Snel, goed en vriendelijk

Snel en vriendelijk. Ze nemen de tijd om goed te kijken en adviseren hoe dingen beter kunnen. Voor iemand met weinig verstand van computers erg fijn! Mijn laptop was snel weer in orde

May 3, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat ontzettend fijn om te horen, Sookie!
Dankjewel voor je lieve woorden. We vinden het belangrijk om iedereen rustig en duidelijk te helpen – ook (juist!) als je zelf niet zoveel met computers hebt. Super dat je laptop weer snel in orde was. Je bent altijd welkom bij ons, mocht je nog eens hulp nodig hebben!

Rated 5 out of 5 stars

Kennis en service in een….

Ik heb gebruik gemaakt van de ophaal en breng service. De IT- specialist was er binnen de afgesproken tijd, was zeer vriendelijk en had alle geduld met mij als leek.
Mijn laptop is zorgvuldig nagekeken en uiteindelijk is de fout gevonden. Bij het terugbrengen heeft de IT specialist nog wat waardevolle tips gegeven.
Dankjewel voor de goede service.

April 23, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een mooie review, Joke! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze ophaal- en brengservice. We vinden het belangrijk dat iedereen – leek of techneut – zich op z’n gemak voelt, en we helpen je graag verder met geduld en een glimlach. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd weer voor je klaar! 💻🚗✨

Prima service in prima sfeer

Prima service in prima sfeer

April 4, 2025

Reply from Veenstra IT service

Leuk om te horen, Sjoukje! 😊 Bedankt voor je fijne woorden – daar worden we blij van! We zien je graag weer als we iets voor je kunnen betekenen. 💻✨

Rated 5 out of 5 stars

Veenstra IT is deskundig in advies

Veenstra IT is deskundig in advies, mijn probleem is snel verholpen. Veenstra komt afspraken, is correct erg prettig in de omgang.

March 31, 2025

Reply from Veenstra IT service

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! 😊

We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om problemen snel en deskundig op te lossen – en dat doen we natuurlijk met een glimlach!

Het is fijn om te weten dat onze aanpak gewaardeerd wordt. We blijven ons best doen om iedere klant met dezelfde aandacht en zorg te helpen. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Veenstra IT! 💪

Tot de volgende keer (maar hopelijk blijft alles nu lekker werken 😉)!

Team Veenstra IT 💻🔧

Professioneel, snel reagerend, proactief

Mike van Veenstra IT Hoevelaken is alles wat je verwacht van een goede, plezierige samenwerking: professioneel, snel reagerend, proactief en vooral realistisch en doelgericht. Absolute aanrader!

February 4, 2025

Beste Bob,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! 🙌 We waarderen onze samenwerking enorm en vinden het geweldig om te horen dat je onze aanpak als professioneel, snel en doelgericht ervaart. Bij Veenstra IT geloven we in een prettige en effectieve samenwerking, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

We kijken uit naar een voortzetting van onze fijne samenwerking! Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Team Veenstra IT 💻🔧

Service enorm indrukwekkend!

Service enorm indrukwekkend!

Een geweldig bedrijf, zeker voor een startende ZZP'er.
Juiste laptop wordt aangeraden (en besteld voor je!), vervolgens word je volledig ontzorgd op een eerlijke, loyale en sociale manier. Daarna 'hulp op afstand' indien gewenst.

September 2, 2024

Reply from Veenstra IT service

Bedankt voor je geweldige woorden, Harry! Wat fijn dat de laptop en onze aanpak zo goed bevallen! We vinden het belangrijk om juist starters een vliegende start te geven en doen dat graag op een manier die eerlijk en lekker laagdrempelig is. En die ‘hulp op afstand’ blijft natuurlijk altijd paraat, mocht je ons weer nodig hebben. Heel veel succes met je zzp-avontuur, en hopelijk tot snel! Groeten van ons allemaal!

Topexpertise, betrouwbaar en empatisch

Betrouwbaarheid is heel belangrijk in de digitale wereld. Mike maakt dat volledig waar. Veenstra IT is zeer vakkundig en denkt vooral ook mee met je. Ook is het pakket van diensten zeer uitgebreid. We hebben er een goede (refurbished) laptop gekocht en verschillende machines laten repareren en upgraden. We zijn ongelooflijk blij met dit bedrijf en kunnen Veenstra IT zeer aanbevelen als je oplossingen en eerlijke en betrouwbare adviezen nodig hebt. Keep up the good work, Mike.

August 21, 2024

Reply from Veenstra IT service

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie blij zijn met de laptop en de reparaties. Betrouwbaarheid en eerlijk advies staan bij ons echt bovenaan – we helpen met veel plezier! Mochten er nog vragen of nieuwe uitdagingen zijn, jullie weten ons te vinden. Geniet van alles, en hopelijk tot snel! Groeten van Mike en het hele team!

Betrouwbaar en kundig

Betrouwbaar en kundig, kent alle details en weet zaken snel op te lossen. Persoonlijke, snelle en prettige begeleiding.

April 26, 2024

Reply from Veenstra IT service

Super om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je geweldige review! We doen ons best om alles op rolletjes te laten lopen en het is echt top om te weten dat het gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer! 😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look