Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen. ​ "Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Årsagen til at vi bruger Vejen dyrehospital er, at de har en afdeling i Lunderskov. Det er nemt for os, der ikke bor så langt væk fra Lunderskov. Hovedårsagen til at vi bruger Vejen dyrehos... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget behagelig dyrlæge, der forklarede hele vejen igennem hvad der ville ske og hvad hun ville gøre, som det næste. Vi fik lov til, at bruge al den tid vi ville inde i konsultationsrummet inden vi gi... See more

1. Veterinarian

Written by the company

På Vejen Dyrehospital ønsker vi at give dig og andre kæledyrsejere fuld tryghed og kompetent rådgivning. Dette gælder dit kæledyrs sundhed, pleje og ernæring generelt og i særlig grad, når det kommer til behandling af akutte eller kroniske sygdomme. En god behandling drejer sig ikke alene om dyret, men om at informere og sikre, at forløbet bliver optimalt før, under og efter problemet er opstået. Her er en tæt kontakt til dyrets ejer afgørende og med til at skabe en hurtigere raskmelding. Vi udfører en bred vifte af undersøgelser på vore klinikker (Vejen og Lunderskov) og foretager standard- og specialoperationer. Vi har samarbejdsaftaler med flere henvisnings dyrehospitaler, når der er brug for særlige kompetencer. På Vejen Dyrehospital beskæftiger vi os også med heste i en udekørende praksis, hvor vi kommer ud til dig og dine heste. På Vejen Dyrehospital ønsker vi at være det nærliggende valg for dig og dit kæledyr. På Vejen Dyrehospital kan du købe kvalitetsfoder fra både HPM Virbac, Royal Canin, Acana, Orijen og Vetpro. Kom ned og få en snak med vores sygeplejersker om de forskellige varianter og få råd og vejledning om fodring, aktivering og andet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

38 reviews in the last 12 months

Write a review

Køb af fodrr

Ved køb af foder fik jeg fine og uddybende oplysninger om foder til min hund.

June 11, 2026

Hej Jens
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.
God sommer :)
Mvh Jane - VSP

Danmarks mest omsorgsfulde dyrlæge

Danmarks mest omsorgsfulde dyrlæge - både for dyr og ejer ❤️

June 8, 2026

Hej Alisa
Tusind tak for de søde ord, det betyder meget for os.
God sommer :)
Mvh Jane -VSP

Rated 5 out of 5 stars

Vejen dyrehospital har dygtige og…

Vejen dyrehospital har dygtige og sympatiske dyrlæger. Det oplevede vi ved vores første hund, Bella. Jeg har været så tilfreds med dem, at jeg gerne kører til Vejen Dyrehospital med min Bichon Havanais hvalp, Luna :)

June 2, 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.
Det betyder meget for os at både du og Luna er tilfredse.

Rated 5 out of 5 stars

Altid proff vejledning om mine dyrs…

Altid proff vejledning om mine dyrs sundhed og altid med et godt humør er kommet gennem mange år og håber det bliver til mange år mere🌞

June 3, 2026

Hej Kim
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi håber også det bliver til mange flere år :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi er kommet her i næsten 3 år og kører…

Vi er kommet her i næsten 3 år og kører gerne til Lunderskov til Henning som er en fantastisk dyrlæge som begge vores buldere elsker at komme ud til ⭐⭐⭐⭐⭐

June 3, 2026

Hej Carsten
Tusind tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for at høre. Jeg giver beskeden videre :)

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig mindre end fantastisk hver gang…

Aldrig mindre end fantastisk hver gang vi er der❤️❤️❤️ Tusind ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ❤️

May 25, 2026

Hej Jane

Rated 5 out of 5 stars

Vi er virkelig taknemmelige for den…

Vi er virkelig taknemmelige for den omsorgsfulde behandling, vi altid får, når vi kommer forbi. Vi har fulgt dem med begge vores hunde i over 15 år.

May 20, 2026

Hej Sarah
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi håber på mange flere år.
Mvh Jane

Vejen dyrelæge

har aldrig haft beder dyrelæge jeg har ikke fortrydt jeg skifte dyrelæge

May 6, 2026

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. Vi bestræber os hver dag på at gøre det bedste for klienter og patienter.

Rated 5 out of 5 stars

Altid rimeligt nemt at få en tid.

Altid rimeligt nemt at få en tid.
Konkurrencedygtige priser.

May 13, 2026

Hej

Rated 5 out of 5 stars

Fagligt dygtigt og altid venlig og…

Fagligt dygtigt og altid venlig og imødekommende fra klinikassistenter til dyrlæger

May 3, 2026

Hej Grethe
Tusind tak for de søde ord, det betyder meget for os :)

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, szybki termin wizyty, kontakt w języku angielskim na duży plus. Profesjonalne podejście do naszego pieska. Trafna diagnoza i leczenie.

April 17, 2026

Hi Joanna
Thank you so much for your review, we appreciate it.
Regards Jane

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fantastisk og tryg oplevelse.

Altid en fantastisk og tryg oplevelse.

April 21, 2026

Hej Fritz.
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Tryghed er vigtigt i denne branche.

Rated 5 out of 5 stars

Fra man ringer og til man har besøgt…

Fra man ringer og til man har besøgt dem var det det meget positiv oplevelse

April 16, 2026

Hej Mette

Rated 3 out of 5 stars

En utryg oplevelse for vores hund

God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen.

"Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hilse på vores hund, hvilket gav en tryg start.
​Desværre ændrede stemningen sig, da vi kom ind til dyrlægen. Han virkede desværre noget kold og hilste slet ikke på hunden i dens øjenhøjde. Det resulterede i, at vores hund blev utryg og knurrede, da den ikke fik lov til at se dyrlægen an først. Det var ærgerligt at læse i journalen bagefter, at hunden blev beskrevet som 'reserveret', når det i vores øjne skyldtes den manglende kontakt fra dyrlægens side. Vi savnede lidt mere forståelse for hundens signaler."

March 30, 2026

Hej Thomas.
Dejligt at I føler det var en god modtagelse i receptionen.
Jeg er ked af at I havde den oplevelse inde ved dyrlægen, det tager vi selvfølgelig til efterretning.

Vejen Dyrehospital er dygtige

Vejen Dyrehospital er dygtige, venlige og anbefalelsesværdige

April 14, 2026

Hej Ditte
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Mvh Jane

Take a closer look