Velaere

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ren fusk!

Som alle andre siger; hold jer væk! Dette er et fup firma! Jeg er selv blevet snydt, er blevet opkrævet for en taske, jeg aldrig har modtaget. Å

July 30, 2023
Advertisement

Hold dig væk! Fup firma

Købte et smartwatch til min datter “med indbygget simkort” stod der og derfor valgte jeg det. Det var sat meget ned til 350kr. Så troede det var en god handel. Det tog en uendelig krig for at komme frem og der var selvfølgelig ikke noget simkort i. Jeg skriver til firmaet som sender en standard besked. De fortæller at min vare er på vej og at når den kommer skal jeg bare tænde det for der er indsat simkort som er indbygget. Jeg skriver igen, at varen er modtaget og at det netop er det manglende simkort der er problemet. Denne får jeg aldrig svar på. Det var d. 19.07.23.
firmaet er fup. Deres varer er fup og jeg finder tilsvarende ur på SHEIN efterfølgende til ca 30 kr. de 320kr kunne jeg have fået en del simkort for.

July 8, 2023

Snyde Firma

Jeg har nu prøvet over en måned at komme i kontakt med dem uden resultat, de er forsvundet ud i den blå luft. Kunne de så bare svare at de ikke gider mere.
Hold jer væk fra dette firma. det er det første Kina firma jeg handler med der har snydt mig. Normalt kan der gå lang tid men varen kommer og man kan altid kontakte dem.

July 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma.

Hold jer væk fra dette firma.
Jeg har fået tilsendt den forkerte kjole og størrelse. Har skrevet 3 mails til dem og 2 gange på deres kontakt formular på deres hjemmeside. Jeg har stadig ikke hørt noget fra dem.

May 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil MEGET gerne anvare mod at…

Jeg vil MEGET gerne anvare mod at handle hos Velaere Copenhagen.
Jeg har købt et sæt dame tøj. Normal pris har været kr 800, men er nedsat til 395. Da jeg modtager tøjet er det dårlig kvalitet og jeg vil gerne sende det retur. Men det kan jeg ikke fordi varen er nedsat.
Jeg mener at med den kvalitet har denne vare aldrig kunne koste kr 800.
Jeg finder så ud af at alle deres varer er nedsat, så ingen af deres varer kan returnere!!!!!!!!
Det er en MEGET dårlig forretningsmodel. De varer på deres hjemmeside har aldrig koste det de påstår. Det er en bevidst handling for at undgå at kunderne kan se varen og mulighed for at returnere.
DET EE SÅ DÅRLIG Stil!!!

June 9, 2023
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look