Veliro Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Health and Beauty Shop

Written by the company

Veliro er dedikeret til at forbedre livskvaliteten for kvinder, der lever med smerter. Vi har udviklet en innovativ varmepude med body strap, specielt designet til at lindre menstruationssmerter, endometriose, og andre kvindelige smerteproblematikker. Hos Veliro kombinerer vi funktionalitet og komfort, så du kan få den lindring, du har brug for, når du har brug for det – uanset hvor du er. Vi er stolte af at støtte kvinder i deres dagligdag med produkter, der gør en forskel.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Smerter i ryg

Smerter i ryg, mave eller andre steder.
En nem løsning er den opladelige løsning.
Man lader "varmedunken" op og fæstner den der relevante sted.
Man kan bevæge sig under brug og bundet af ledning.

Kan anbefale Veliro Elektrisk Varmedunk + Body Strap.

September 10, 2024
Advertisement

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. :-)
Plejer at sætte min til at lade op imens jeg gør mig færdig til sengetid, så er den klar til at give mig ro til nattesøvnen.
Virkelig smart, at man kan fæste den og gå rundt med den imens man laver andre ting.

September 4, 2024

Virkelig et lækkert produkt

Virkelig et lækkert produkt. Gennemført i materialerne og virkelig dejlig at have på. Varmer hurtigt op og giver en dejlig følelse når man bære rundt på den. Meget rart at kunne varme sine hænder samtidig. Kæmpe anbefaling!

September 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fri som en fugl kan jeg sige

Fri som en fugl kan jeg sige, det er så behageligt at jeg ikke længere skulle sidde og holde den almindenlige varmedunk. Blød og dejlig. Komfort giver den helt klart, har allerede anbefalet den til mange af mine kvindelige kollegaer

August 30, 2024

Fantastisk produkt og service

Jeg har i lang tid døjet med kraftige smerter som ikke kunne dækkes af smertestillende tabletter. Veliros produkt er så fantastisk og har hjulpet på mine smerter samt gjort min hverdag en del nemmere. Fantastisk service og hurtig leveringstid.

August 28, 2024
Advertisement

Fremragende god produkt

Fremragende god produkt, faktisk overrasket over effekten. Bestilte to, en til mig og min veninde, og vi er så lettede over virkningen, og mindsken af smerter. Nu kan vi i en bedre omfang udføre daglige aktiviteter.

August 29, 2024

Take a closer look