2 nieuwe veloci solid plus gekocht in Begijnendijk. Daar hebben we een super uitleg gekregen en een super vriendelijke persoon die ons bediende. wij zijn 2 dagen rond gereden voor nieuwe fietsen te... See more
Langdorpsesteenweg 1, 3200 Aarschot, BE
Company replied
Wij hebben onze fietsen in de winkel op de Liersesteenweg in Aarschot gekocht en heel goed uitleg gehad , vriendelijke verkoper en heel behulpzaam.
Company replied
Heel tevreden over de service bij Veloci Begijnendijk. Winkelverantwoordelijke Brent is heel klantvriendelijk, denkt echt mee na over mogelijke oplossingen en is ook vlot bereikbaar via mail. Top... See more
Company replied
Weet je nog hoe het voelde om als kind op je fiets te springen? Om alle tijd te hebben om de wereld te ontdekken? Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?
Langdorpsesteenweg 1, 3200, Aarschot, Belgium
Replied to 94% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Veloci - Aarschot
2 nieuwe veloci solid plus gekocht in Begijnendijk.
wij zijn 2 dagen rond gereden voor nieuwe fietsen te kopen bij verschillende fietszaken en voor deze prijs kan je nergens wat kopen....een super beslissing van ons

Reply from Veloci - Aarschot
Heel tevreden over de service bij Veloci Begijnendijk.
Top klantenservice!

Reply from Veloci - Aarschot
Brent van de Veloci winkel in Aarschot/Begijnendijk heeft ons bij de aankoop van onze 2 fietsen telkens super vriendelijk en professioneel onthaald. Deskundige uitleg aangepast aan wat wij nodig hadden. Zeer tevreden van onze nieuwe fietsen.

Reply from Veloci - Aarschot
Learn more about other kinds of reviews.