Oseriöst företag som slutar svara på…
Oseriöst företag som slutar svara på mail gällande retur. Går ej returnera tillbaka. Varorna ser inte alls ut som det visar på hemsidan. KÖP INTE DÄRIFRÅN!!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oseriöst företag som ej uppger korrekt information gällande retur. Går ej att returnera och slutar att svara på Mail när man konfronterar dem, Köp ej därifrån!!!
Fikk tilsendt feil størrelse, og de svarer ikke på Mail. Har tidligere vært i maildialog med rask respons, men så fort de gjør en feil, slutter de å svare.
STYR UNNA!
Över 2 veckor sedan jag beställde och ingenting har hänt sen dess. Ingen beräknad leveranstid, ingen återkoppling. Ska aldrig beställa något här igenom igen.
Fick mina idag.
Har de på mig till jobbet och känns sköna och bekväma.
Köpte ett par svarta High Slides och ett ankelband och är nöjd. Leveransen tog lång tid fast det hade tydligen försvunnit men fick istället ett nytt paket. Tog typ lite mindre än 2 veckor så låg de utanför dörren. Dom svarade ganska snabbt på mail även under helgen
VARNING! Köp inte från den här sidan, du blir lurad! Sakerna är verkligen inte det de utger sig för att vara! Beställde sandaler som skulle vara i högkvalitativt läder, det var plast jag fick istället. Returen får man själv stå för till Kina och det förstår man ju vad det kostar. Kundtjänst inte alls villiga att hjälpa utan hänvisar till deras sida med info om returer. Känner mig lurad och rånad!!!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.