Firmaet var hyret til at opsætte en carport (samlesæt) fra Davidsen
Firmaet hedder også Sjælland Enterprise & VVS Aps. Firmaet var hyret til, at skulle opsætte en carport (samlesæt) fra Davidsen. De startede august 2025, og var færdige oktober 2025. Dem der skulle opsætte carporten, kunne ikke tale eller læse dansk. Dvs. de kunne ikke forstå manualen. De startede med at grave stolperne ned, det forkerte sted, og det gjorde de tre gange. Stolperne skulle de selv skære ud i de (rigtige) længder, dem har de skåret for korte, så flere steder har de prøvet at sætte kiler ind, der efterfølgende er faldet ud. Dækbrædderne er sat på må og få, flere steder er der synlige mellemrum. Og der er ikke brugt vatterpas, så skuret er skævt flere steder. Taget blev lagt, og ved den første regnskylle i oktober var alt gennemblødt inde i skuret, også min bil var plask våd. Taget blev lagt om, og nu er det tørt. Jeg vil på det kraftigste advare om at bruge dette firma. Meget dårlig kontakt til dem, når de ikke som minimum kan tale og forstå engelsk. De burde som det mindste kunne læse en tegning, og opsætte en carport hvis de var uddannet tømrer. Desværre er jeg nød til at give en stjerne, men de fortjener ingen.