Verandahome Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een vervelende onsympathieke man

Wat een vervelende onsympathieke man, Ronald. Blijkbaar erg geïrriteerd omdat we 2 jaren geleden 2 offertes hebben op laten maken en uiteindelijk niet met hem in zee zijn gegaan omdat een ander bedrijf een betere offerte had. Nu hadden we hem benaderd ivm weerschade voor reparatie en op afstand werd alleen via mail gecommuniceerd. Toch gevraagd of hij langs kon komen om ter plaatse te komen kijken. Hij kwam ongeïnteresseerd binnen en was direct chagrijnig! Als je zo met klanten omgaat moet je daar dus niet meer komen. Ronald het is de markt hè, maar blijf klantvriendelijk. Dit is een goede visitekaartje waarbij wij aangeven dat je daar niets moet komen..goed bezig.

February 9, 2026
Advertisement

Ruim je rommel op!

Ik ken de kwaliteit van dit bedrijf niet. Verandahome is in de buurt actief geweest.

Deze review gaat over het niet opruimen van rommel op straat. Verandahome medewerkers laten ruim 10 beschermhoeken en piepschuimdelen slingeren.
Verzoek: ruim voortaan je rommel op.

October 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service en erg gastvrij

Een aantal weken voor de bouwvak langs geweest bij Verandahome om te kijken naar een aanbouw voor ons huis. De dame die ons hielp was ontzettend gastvrij en bleek uitermate veel kennis/expertise te hebben over het technische en esthetische aspect van zo'n aanbouw. Wij hebben ook op al onze vragen een concreet antwoord ontvangen en zijn erg tevreden over de geleverde service op locatie. Tevens weet het technische personeel wel van aanpakken! De klus was zo geklaard en de mannen waren zeer vriendelijk. We zijn ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze aanbouw door Verandahome te laten doen, we genieten nog steeds iedere dag (met zowel goed als slecht weer) dat we voor ons gevoel lekker buiten kunnen zitten!

July 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professionele hulp en vriendelijke mensen.

Verschillende zaken bezocht, maar bij Verandahome Tilburg voelde wij ons direct thuis. We werden vriendelijk geholpen maar ook heel belangrijk werden we professioneel bijgestaan bij onze wensen. Tot op het laatste moment goede ondersteuning en service gekregen.

June 25, 2025
Advertisement

Verandahome Hapert

Geef deze man alsjeblieft geen geld.
We hadden een tuinkamer van hem, na een paar maanden merkten we dat de zijkanten krom waren, we belden hem meerdere keren in de volgende 18 maanden en hij bleef zeggen dat dit normaal was, hij kwam zelfs een keer kijken.
Na slechts 2 jaar begonnen de zijkanten te breken waar ze krom waren en toen we contact met hem opnamen, zei hij alleen dat ze niet langer onder de garantie vielen en vertelde ons dat hij ons niet langer kon helpen.

Blijf alsjeblieft uit de buurt van deze winkel!

December 22, 2024

MENSEN KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF

Mensen koop niets bij dit bedrijf want het kost je veel geld
De 10 jaar garantie op je serre,overkapping of tuinhuis is een wassen neus
Als je dak van je serre na 7 jaar een reparatie nodig heeft dan telt ineens die 10 jaar garantie niet meer want dan mag je 70% zelf bijbetalen jaja
dus de voorrijkosten van 75,00 mag je zelf betalen en het uurloon van 150 euro is ook voor jou rekening.
Ook komen ze afspraken niet na je moet er zelf allemaal achteraan echt een waardeloos bedrijf
En als je dan boze mailtjes stuurt dan krijg je als reactie HET LIJKT ONS VERSTANDIGER HET HIER MAAR BIJ TE LATEN EN MET ONS GEEN CONTACT MEER OP TE NEMEN
Dus oproep aan iedereen die dit leest ga niet in zee met Verandahome in Hapert of Tilburg want ze beloven van alles maar doen NIETS

November 23, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look