Fedt koncept, men...
Fedt koncept, tænkte jeg, men jeg blev så skuffet. Jeg havde samlet to Ikea-poser med goodies, som jeg afleverede. Mens en pige kiggede tingene igennem og afregnede point, fandt jeg en lyseblå jakke fra Monki, som jeg ville bytte til for en start.
Da vi skulle afregne kiggede jeg ikke ordentlig efter ift. point. Det skulle jeg vist have gjort.
Hjemme igen kiggede jeg mine point igennem på de to kvitteringer, som pigen i Veras havde givet mig - udregningen af, hvad mine items havde givet i point. Nogle af mine dyre kjoler, der havde kostet 1.200-1.400 kr. fra ny, og som var næsten nye, gik lige op med jakken fra Monki. Jeg gætter, at den fra ny havde kostet måske 600 kr. Total bummer.
Nu har jeg helt mistet lysten til at bruge resten af mine points derinde. De er simpelthen ikke gode nok til at prissætte.
I øvrigt var jeg lige ved at købe en beskidt men sjov indkøbskurv derinde. Den kunne man ikke bruge points til, da den var i kommission og var sat til 200 kr. Den fandt jeg i dag på nettet til 125,- kr i Notre Dame... og den var ren. What?
Nå, nu fik de mit tøj, og der er kommet mere plads i mit skab. Håber, nogen køber alle mine dyre mærkevarer til en slik og kommer til at elske dem.
September 18, 2018
Unprompted review