See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snelle verzending het was namelijk de volgende dag al in huis. Uitstekende kwaliteit precies waar ik op had gehoopt. Maat valt precies zoals beschreven op de site. Ik zal hier vaker gaan bestellen!

Rated 2 out of 5 stars

j'avais commandé une chemise en satin de coton, 100% coton, je reçois une chemise 50% bambou, 47% microfibres, 3% spandex... est-ce bien normal ???

Company details

1. Clothing Store
  2. Men's Clothing Store

Written by the company

Vercate is een Nederlands opgericht modemerk. Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één. Ontdek de actuele Vercate collectie in de Officiële Online Store.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Het terugzenden en de persoonlijke en…

Het terugzenden en de persoonlijke en snelle reactie erop: 10

March 4, 2026

Reply from Vercate

Bedankt voor uw prachtige 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar.

Merel
Vercate

Rated 5 out of 5 stars

kwaliteit en pasvorm is top

Snelle levering, kwaliteit en pasvorm is top. Ben 189 en heb maat M

January 30, 2026

Reply from Vercate

Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier met uw aankoop.

Emma

Hoogwaardige kwaliteit.

Prachtige, hoogwaardige kwalitatieve kleding!! Ik kende het merk nog niet, bij toeval ontdekt, en aangenaam verrast.

December 29, 2025

Reply from Vercate

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat leuk dat u ons bij toeval heeft ontdekt en zo positief verrast bent. Soms zijn de beste ontdekkingen juist onverwacht. Graag tot een volgende keer.

Snel, goede kwaliteit

January 4, 2026

Reply from Vercate

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles snel en naar wens is aangekomen.

Geweldige ervaring met Vercate

Wat een geweldige ervaring met Vercate. Nadat mijn pakket helaas was gestolen, heeft Vercate zonder enige moeite en volledig kosteloos een vervangende trui opgestuurd. Dit getuigt van een buitengewone klantenservice: snel, vriendelijk en oplossingsgericht, met oprechte aandacht voor de klant.

Daarnaast wil ik ook benadrukken hoe mooi de trui zelf is: de kwaliteit is erg goed en het design is stijlvol en subtiel. Supermooi op een overhemd. De pasvorm is slank, waar ik meestal een L heb draag ik nu een XL.

Vercate laat zien dat ze niet alleen prachtige producten maken, maar ook echt achter hun klanten staan. Absoluut een merk dat ik van harte kan aanbevelen.

December 23, 2025

Reply from Vercate

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat vervelend dat uw pakket is gestolen en fijn dat wij dit voor u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dank voor uw complimenten over onze service en de kwaliteit en pasvorm van de trui. Uw vertrouwen en aanbeveling waarderen wij zeer.

Ik heb nu 4 hemden van Vercate

Ik heb nu 4 hemden van Vercate, 1 bamboe en 3 cotton-satin, en ze zijn alle 4 geweldig, de bamboe zacht en de cotton-satin nog verfijnder, zachter en met een lichte glans waardoor je deze zowel op werk als bij een gala kunt dragen. staat chic, heerlijk om te dragen en topservice erbij, snel geleverd en snel antwoord op vragen.
Ik heb diverse andere merken, ook duurdere maar het haalt het hier niet bij.

September 6, 2025

Reply from Vercate

Wat een prachtige review. Bedankt! :)

Rated 5 out of 5 stars

Niet twijfelen gewoon doen!

"Na eerdere zakelijke aankopen bij Vercate wist ik meteen: hier ga ik vaker bestellen.
Uitstekende ervaring, een aanrader voor iedereen. Niet twijfelen, gewoon doen!"

Je moet een Vercate in je kast hebben liggen.

August 15, 2025

Reply from Vercate

Bedankt Danny. Fijn dat de producten goed bevallen!:)

Rated 1 out of 5 stars

Vreselijk oudblollige polo

Vreselijk oudblollige polo

August 7, 2025

Reply from Vercate

We vinden het jammer dat u deze beoordeling heeft geplaatst, zeker omdat u eerder aangaf de polo’s mooi te vinden. We hebben u uit coulance een cadeaubon aangeboden en hopen dat u hier toch nog plezier van heeft.

Rated 5 out of 5 stars

Snel recht gezet.Er ging iets fout met de verzending van…

Er ging iets fout met de verzending van mijn aankoop
contact met Vercate gehad, en snel opgelost.
Ik heb al wat overhemden sinds een paar jaar in mijn bezit, nog steeds prachtig, kortom fijne webwinkel en een hoge kwaliteit aan artikelen, Top

June 27, 2025

Reply from Vercate

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review!

Rated 3 out of 5 stars

Stuurt emails zonder toestemming

Na mijn bestelling via Zalando kreeg ik de nieuwsbrief en andere mails. Hier heb ik niet om gevraagd en ik zie het als spam. Ik heb mij niet voor de mails ingeschreven.

June 24, 2025

Reply from Vercate

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u e-mails van ons heeft ontvangen zonder dat u zich daarvoor had aangemeld.

Wanneer u via Zalando een bestelling bij ons plaatst, kunnen er in sommige gevallen communicatievoorkeuren automatisch worden overgenomen. Uiteraard is het niet onze intentie om ongewenste berichten te sturen.

U kunt zich op ieder moment eenvoudig afmelden via de link onderaan onze e-mails. Mocht u hierbij hulp wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Zeker een aanrader!

Een aantal polo’s voor mijn vriend gekocht. Stof van zeer hoge kwaliteit. Zeker een aanrader!

June 22, 2025

Reply from Vercate

Bedankt voor uw positieve review.

Weer een blije man

Snelle levering, makkelijk bestellen en goede kwaliteit

June 3, 2025

Reply from Vercate

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bevallen is!

Rated 5 out of 5 stars

Nadat er een aantal producten mistte…

Nadat er een aantal producten mistte uit het pakket alsnog de missende producten nageleverd gekregen. Vervolgens nog het eea kunnen ruilen. Super service!

June 5, 2025

Reply from Vercate

Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is! Bedankt voor uw review.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look