Verrewerelden

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een maand geleden iets besteld wat ik als cadeau wou geven. Na drie weken had ik een mail gestuurd waar niet op gereageerd is. Ik was alleen zo dom hier niet op te kijken maar ik hoop dat er al... See more

Rated 4 out of 5 stars

Heb het artikel ontvangen, wel iets later maar wel binnen 3 weken. Ik lees heel veel negatieve reacties maar heb zelf geen negatieve ervaring met verre werelden. Toen ik het product na 10 dagen nie... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Onlangs een setje oorbellen besteld a €14,95 via Instagram. Leuke reclame over no-piercing oorbellen, waar je geen gaatje voor nodig hebt. Na lange verzendtijd heb ik een week geleden verrewere... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ongeveer twee maanden geleden een bestelling gedaan, deze kwam uiteindelijk veel later aan dan aangegeven stond. Bij het uitpakken was het doosje van de foundation helemaal beschadigd, verder heb ik h... See more

Company replied

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Heb het artikel ontvangen

Heb het artikel ontvangen, wel iets later maar wel binnen 3 weken.
Toen ik het product na 10 dagen niet had ontvangen heb ik een mail gestuurd en kreeg ik er na 3 dagen keurig een reactie op met de belofte dat het product onderweg was en dat klopte dus.
Bedankt want het doet echt wat het zegt.

January 14, 2020

Beste Johanna,

Bedankt voor uw positieve feedback!

Niets bestellen!

Niets bestellen!
Na heel veel gedoe, mail en nog meer zoals contact met KvK enz. werd mij geadviseerd om aangifte te doen van oplichting. Toen ik dit doorgaf aan Verre Werelden kon mijn bestelling wel ineens verzonden worden.

January 8, 2020

Beste Dineke,

Ik heb de e-mailgeschiedenis opnieuw bekeken, destijds is dit niet op de juiste wijze behandeld. Ik zie dat er kosteloos een nieuwe zending was opgestuurd.

Onze oprechte excuses dat dit mailcontact stroef verliep. Wij nemen de feedback mee en dit zal niet opnieuw voorkomen.

Slechte communicatie

Slechte communicatie, geld kwijt en geen product ontvangen.

January 4, 2020

Beste Patricia,

Ik heb de order opnieuw opgezocht. In het systeem staat vermeld dat uw bestelling correct thuis is geleverd. PostNL bevestigd dit ook. Is dit niet het geval? Dan help ik u opnieuw graag verder via info@verrewerelden.nl

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf had wel nul sterren willen geven!!!

Wat een waardeloos bedrijf echt echt waardeloos ! Bestel hier niets mensen oplichters zijn het !!!!!!!

December 13, 2019

Beste Mayra,

Ik kan geen bestelling terugvinden op uw naam. Als het goed is heeft u een mail ontvangen van Trustpilot waarin u uw bestelgegevens kunt delen. Dan kan ik u daarna verder helpen met uw klacht.

Goedkope AliExpress troep

Ze sturen gewoon goedkope AliExpress prullen door naar jouw adres. Hierdoor zit er geen factuur of een adres bij zodat je niet weet waar je het moet retouneren. Hierdoor heb ik het naar een verkeerd adres teruggestuurd en ben ik mijn geld kwijt. Trap er niet in, gewoon goedkope Chinese troep die daar word besteld en dan naar jouw word opgestuurd.

November 26, 2019

Beste Johan,

Spijtig dat u deze ervaring heeft gekregen bij Verre Werelden. Ons retourbeleid en de stappen die u moet nemen staan beschreven op deze pagina: https://verrewerelden.nl/pages/ruilen-en-retourneren. Wij sturen het juiste retourformulier dan via de mail naar u op.

Onprofessionele oplichters

2,5 maand geleden de foundation besteld. Nog steeds niets binnen. Vorige maand een mail gehad dat de bestelling vertraging op heeft gelopen. Vorige week gemaild dat ik hun foundation niet meer hoef en mijn geld terug wil omdat ik inmiddels al wat anders heb na 2 maanden wachten. Hierop geen antwoord meer gekregen. Stelletje oplichters zijn het, koop nooit wat bij verrewerelden.nl !!

November 12, 2019

Verkoopt meuk van aliexpress

Verkoopt meuk van aliexpress. Ongeteste foundation die daar nog geen 4 euro kost. Over het algemeen kun je er van uitgaan dat bij een webshop de levertijd 7-21 werkdagen is. Dat ze het gewoon bij aliexpress bestellen. Dat betekend dat je dat dus zelf ook prima kan en heel veel geld kan besparen!

November 2, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Als ik kon was het 0 sterren..

Als ik kon was het 0 sterren... Pakje geopend aangekregen met lege opengescheurde verpakking in. Direct foto's gemaakt en mail gestuurd en een botte korte reactie gekregen.
Mijn 15 euro kwijt voor een lip serum die je bij Ali express (net dezelfde) voor 2 dollar vind. Daarom is de levertijd ook zo lang ze laten het zelf eerst van daar overkomen. Woekerprijzen en geen service. Slechter bedrijf kan je niet hebben!

October 25, 2019

Dropshipper met enkel Aliexpress troep

Dropshipper met enkel veel te dure Aliexpress troep.

Diezelfde zooi kan je voor een paar rotcenten zelf ook op Aliexpress kopen.

Levertijd, service, kwaliteit enz zijn 100% gelijk alleen de prijs is heel anders :)

Verrewerelden is gewoon een oplichter.

September 22, 2019

Zeer slecht

Zeer slecht, de communicatie trekt op niets
Bestelling niet aangekregen en je krijgt er gewoon geen hulp van. Je moet het zelf uitzoeken.. echt geen aanrader

September 20, 2019

The Trustpilot Experience