lepiej nie inwestować
Zaczęło się jak zawsze od reklamy w necie że można szybko podnieść kapitał bez wielkiego ryzyka kliknąłem z ciekawości i po chwili był telefon bardzo miły głos wszystko tłumaczył prosto nawet trochę za prosto na początku myślałem że to normalne bo każdy chce zarobić ale potem zaczęły się schody wpłata poszła łatwo a jak chciałem coś wyciągnąć to nagle cisza albo gadanie że jeszcze chwila że rynek że procedury trochę mi się zapaliła lampka bo coś tu nie grało stres duży bo to jednak moje pieniądze i człowiek czuje się jak frajer w pewnym momencie trafiłem na pomoc takich ludzi co już nie jednemu pomogli doświadczeni najlepsi prawnicy w temacie i to było widać od razu wiedzieli co robić bez lania wody nie będę opisywał szczegółów ale ważne że sprawa ruszyła i skończyło się dla mnie dużo lepiej niż się bałem trochę akcent ze wschodu u mnie wyszedł w nerwach ale finalnie ulga ogromna i spokój wrócił do domu takie historie uczą ale dobrze że są osoby co potrafią wyciągnąć z bagna 💪dlatego polecam Zuzanne kontak7/8/3tak pisze2/9/9usuwaja 6/7/0 :)