Vestal VGM  Reviews 46

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij huren nu al enige tijd een appartement via Vestal. Het is makkelijk om in contact te komen met de medewerkers en zij zijn altijd behulpzaam. Ook de professionals die worden ingehuurd voor klussen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nog slechter dan slecht. Reageren nooit ergens op. De eigenaar Alders staat ook bekend als niet vriendelijk, wil alleen zijn eigen zakken vullen. En het zogenaamde technisch personeel wat er rond loo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hebben een aantal problemen gehad in onze huidige woning, Vestal denkt erg mee in oplossingen en gaan er goed mee om. We hebben veel contact gehad met Mirthe zij heeft ons zeker goed geholpen!

Rated 3 out of 5 stars

De service is prima, ik heb verder ook nog niets nodig gehad dus kan daar verder ook niet veel over zeggen maar ik ben zeer tevreden over het appartement die ik huur. Alleen de huurprijs ligt hoger... See more

Company details

1. Sports

Written by the company

Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de verschillende vestigingen zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onprofessioneel bedrijf

Onprofessioneel bedrijf, ze storten geld op het verkeerde rekeningnummer. Dit terwijl ik van tevoren tot 3 keer toe gevraagd heb of het goed zou komen. Weg geld, het gaat hier om een bedrag tussen de 500 en 600 euro.

October 29, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Onlangs een woning gehuurd bij Vestal

Onlangs een woning gehuurd bij Vestal. Bij de bezichtigingen was er genoeg tijd om de woning te zien en allerlei vragen te stellen. Snelle en duidelijke communicatie. Blij met mijn woning!

August 11, 2020

Zeer tevreden

Goede service en communicatie. Reageert snel en zeer klantvriendelijk!

August 11, 2020

Review niet op uitnodiging

Wel bijzonder dat Vestal zo hoog scoort. Ow wacht even, ze nodigen natuurlijk alleen de succesverhalen uit om een review te schrijven.
Na een oplevering van de woning waar de honden geen brood van lusten, zeer veel gebreken, mijn beklag gedaan bij vestal. Ik mocht alles zelf oplossen van ze. Toen ik dit niet accepteerde en de huurcommissie betrok stond ineens de eigenaar onaangekondigd op de stoep om me te bedreigen met huisuitzetting. Zeer vervelend allemaal. De procedure hebben we toch doorgezet en na 1,5 jaar en na door zowel huurcommissie als de kantonrechter in het gelijk te zijn gesteld gaat vestal iets doen aan de gebreken in de woning. Nu gaan we ergens anders wonen, gelukkig, en moet ik van vestal de woning opleveren in 9010 en met gestopte gaten terwijl ik de woning zelf kreeg met verschillende kleuren en gaten en noem het maar op. Vestal bestaat bij de gratie van een overspannen markt. Men is daarom snel tevreden en voor jou tien anderen. Weet waar je aan begint.

July 21, 2020

Beste Henk,

Uw werkelijke naam is bij ons bekend maar zullen wij vanuit privacyoverwegingen hier niet benoemen. Het is spijtig te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en een ongenuanceerde review heeft gepubliceerd met veel aannames.
Het is niet onze intentie om via deze weg een discussie te voeren maar wij zijn altijd bereid om een persoonlijk gesprek aan te gaan. Wij begrijpen de strekking van uw review niet en verzoeken u contact met ons op te nemen zodat wij op een volwassen manier met elkaar kunnen communiceren.

Team Vestal

Erg tevreden

Ik heb binnen een week reactie van Vestal gekregen om een bezichtiging in te plannen! Ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel zal gaan! Heb veel contact met ze gehad en ze hebben mij altijd geholpen met mij vragen, ze zijn klantvriendelijk! Echt een aanrader!

July 15, 2020

Tevreden

We wonen nu een poosje in onze nieuwe woning,
We zijn zeer tevreden,
Dank zij Alders makelaar, en Vestal,
Wonen we heerlijk! Heel veel dank!
Mvg

June 24, 2020

Goed!

May 12, 2020

Super!

Goed contact, snel een afspraak beschikbaar en snel de uitkomst te horen gekregen. Super tevreden!

April 9, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Alles was volgens afspraak goed…

Alles was volgens afspraak goed geregeld.
Een paar kleine reparaties zijn snel naar tevredenheid snel opgelost.

February 17, 2020

Beste Holthof,

Bedankt voor uw leuke review!

Team Vestal VGM

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk, goed contact en snelle service!

February 16, 2020

Beste Elisabeth,

Bedankt voor deze enthousiaste woorden!

Team Vestal VGM

Rated 3 out of 5 stars

De service is prima

Alleen de huurprijs ligt hoger dan via andere makelaars, zelfs voor appartementen in het zelfde gebouw via een andere makelaar.

February 11, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look