Et rigtig hyggeligt lan
Et rigtig hyggeligt lan, der er plads til alle, der er ingen rigtige krav, for at have en super hyggelig weekend. Der kunne være plads til flere forskellige spil man kan spille i fællesskab.
Vi er et Computer Lan for voksne mennesker +18 år , hvor der er højt til loftet og masser af hygge . afholdes 2 gange om året i en lille by der hedder Tistrup i Varde kommune . Vi er en Nonprofit forening Motto : Kvalitet fremfor Kvantitet
Heagervej 8, 6800, Varde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Endnu engang et fantastisk Lan, kan varm anbefale det 🥇
Fantastisk lan har været med i mange år og vil blive ved med og komme til lan godt med mad og gaming PS god temperatur i hallen.
Jeg er fuld ud tilfreds, kommer gerne hver eneste gang.
Virkeligt godt lan, havde temperaturen været højere var der 5 stjerner.
Kan varmt anbefales for den voksne der gerne vil til lan
Godt humør. God netværk.
Lidt for tilfældige hold til CS turnering.
Koldt i hallen lørdag morgen og formiddag.
Lan i efteråret 22 var en fed oplevelser, lækkert at der er kræfter som gider at bruge tid på det

Reply from Vestjysk Lan
Fantastisk voksen-LAN Dejligt med en PC-Herre weekend 👍
Super god oplevelse ved vestjysk LAN 👍🏼 Det kan jeg i hvert fald anbefale 😄
Super godt LAN
Her er god mad hyggelige mennesker og god stemning fra man kommer til man går.
Et lan for os lidt ældre gamere, hvor hyggen og det sociale er i højsædet :)
Kanon godt vel organiseret LAN.
Vestjysk LAN har mere end almindeligt godt styr på sine sager. I disse Corona tider kunne Mettemor kun være stolt over at se hvor godt og gnidningsfrit Corona reglerne blev overholdt. Thumbs up til jer fra VJL, i gjorde sgu et rigtigt fint og professionelt stykke arbejde.
Glæder mig allerede til næste LAN

Reply from Vestjysk Lan
Et rigtig fedt lan. Gode åbne og i mødekommende crew der kan hjælpe med det meste. Super nem vej fra at købe billet og kan man få lov til at sidde sammen med sine venner. god informasions niveau både før, under og efter.
De holder nogen pisse fede lans! Alle folk er venlige, og det bliver også overholdt alle corona retningslinjer
Det har bare være en fed weekend, med masser af computerspil. Jeg havde regnet med at spille lidt forskellige spil, men når der er så mange at spille sammen med. Så ender man med kun at spille det hvor man kan hygge samme.
Maden har været super god. og sove forhold er også fine.